Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi debeli moški hočejo suhice

Tudi debeli moški hočejo suhice

Krasen telešček.

Brez obleke pa joški do popka, da o celulitasti zadnjici niti ne začnem…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Rada bi videla tvoj popolni telešček:). Dej v izložbo, da ocenimo. Aja, ne upaš si:).

Rada bi videla tvoj popolni telešček:). Dej v izložbo, da ocenimo. Aja, ne upaš si:).[/quote]
Prijavi se ti na pasjo razstavo, da te ocenimo z 1-10. Aja, ne upaš si 🙂

Rada bi videla tvoj popolni telešček:). Dej v izložbo, da ocenimo. Aja, ne upaš si:).[/quote]
Prijavi se ti na pasjo razstavo, da te ocenimo z 1-10. Aja, ne upaš si :)[/quote]

Nisem pes, ne rabim povodca, ne rabim lastnika, da me vodi. Ne se razburjat, saj te razumem, da nisi za na tapeto:).

Za na tvojo res ne.

Včasih sem tudi jaz mislila tako, samo opažam, da je vedno več takih parov, kjer je eden normalno hranjen ali celo suh, drugi pa že skoraj bolezensko debel, običajno ženska.
Tako, da se z naslovom teme niti ne bi strinjala, vsaj ne zdi se mi, da bi bilo to pravilo.

Je pa tudi mene presenetilo, ampak zakaj pa ne?

Sem suhica, pa imam vseeno celulitasto zadnjico – na svetlobi je koža od moje rutu takšna kot od postane hrenovke. Ni celulitasta rit samo domena debelušk.

No, slavna manekenka. Mene moti edino to, da se sploh ne vidi, kje ima pas, drugače pa lušna.

En lep komad sem vam pripravil punce :

[youtube]JhbYcJGUEmI[/youtube]

Tudi on nima neskončnega potrpljenja. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za kak kg gor se sploh ne bi pritoževal. 🙂 Močen sem pa na tipkovnici glih tolk kot ti in vsak drug. Me pa zanima kolk ljudi si ti upaš v realnosti žalit, tako kot tukaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjetno si me narobe predstavljaš, tako kot vedno. 🙂 Ta dvopičje in oklepaj ti nič ne spremenita slike? :))

eh Sadni ne pizdi.Včasih pa res pretiravaš in si zelo nesramen.Idi se solit.

Če ocenjujem iz ženskega vidika, ta ženska super izgleda. Še zdaleč ni debeluška. Je ženska, ki ima obline na pravem mestu. Samo barva obleke ji ne pristoji, ker je bolj svetlopolta in rdečelasa.

Če ocenjujem iz ženskega vidika, ta ženska super izgleda. Še zdaleč ni debeluška. Je ženska, ki ima obline na pravem mestu. Samo barva obleke ji ne pristoji, ker je bolj svetlopolta in rdečelasa.[/quote]
Benti žensko logiko!! če vse ostalo štima je pa gvant napačen!
Sam, da se kaj najde!!☺☺☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

eh Sadni ne pizdi.Včasih pa res pretiravaš in si zelo nesramen.Idi se solit.[/quote]
Dejstvo je, da to žensko obleka naredi privlačno. Nisem nesramen, realen pa da.

[img]http://cdn.acidcow.com/pics/20111028/what_junk_food_does_to_girls_16.jpg[/img]

[img]http://cdn.acidcow.com/pics/20111028/what_junk_food_does_to_girls_02.jpg[/img]

[img]http://cdn.acidcow.com/pics/20111028/what_junk_food_does_to_girls_12.jpg[/img]

Če ocenjujem iz ženskega vidika, ta ženska super izgleda. Še zdaleč ni debeluška. Je ženska, ki ima obline na pravem mestu. Samo barva obleke ji ne pristoji, ker je bolj svetlopolta in rdečelasa.[/quote]

Ta ženska zgleda super… OBLEČENA, naga pa ma joške na južnem polu!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ta ženska zgleda super… OBLEČENA, naga pa ma joške na južnem polu![/quote]

Matkic, če ti je kaj blizu fizika, boš vedel, da je čisto normalno, da se zelo močno oprsje vsaj malo povesi, kar je posledica teže. Suhice, ki imajo od prsi samo bradavice, ne morejo imeti povešenih prsi. 🙂 Tiste “žogice”, ki fajn stojijo in jih vidiš v kakih revijah, so pa umetne. Če bi ti imel žensko, kot je ta na sliki, bi lahko samo vriskal od veselja. :))))

Ta ženska zgleda super… OBLEČENA, naga pa ma joške na južnem polu![/quote]

Matkic, če ti je kaj blizu fizika, boš vedel, da je čisto normalno, da se zelo močno oprsje vsaj malo povesi, kar je posledica teže. Suhice, ki imajo od prsi samo bradavice, ne morejo imeti povešenih prsi. 🙂 Tiste “žogice”, ki fajn stojijo in jih vidiš v kakih revijah, so pa umetne. Če bi ti imel žensko, kot je ta na sliki, bi lahko samo vriskal od veselja. :))))[/quote]

antilopa ker predvidevam da si vidla dosti raznih žensk bi vedla da ne obstajajo samo mlekarne (kot od te gospe) in samo ploščate joške ampak obstaja tudi čisto lepa oblika prsi ki so primerne in nepovešene (oz vsaj ne fejst)

Recimo kaj takega:

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4hjnzmmYe1r774bco1_1280.jpg[/img]

Ženske ki me lahko z joški zadušijo mi nikdar niso ble privlačne… tako kot tudi ne tiste od katerih ma moški ki dela sklece večje joške 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, če ti je kaj blizu fizika, boš vedel, da je čisto normalno, da se zelo močno oprsje vsaj malo povesi, kar je posledica teže. Suhice, ki imajo od prsi samo bradavice, ne morejo imeti povešenih prsi. 🙂 Tiste “žogice”, ki fajn stojijo in jih vidiš v kakih revijah, so pa umetne. Če bi ti imel žensko, kot je ta na sliki, bi lahko samo vriskal od veselja. :))))[/quote]

antilopa ker predvidevam da si vidla dosti raznih žensk bi vedla da ne obstajajo samo mlekarne (kot od te gospe) in samo ploščate joške ampak obstaja tudi čisto lepa oblika prsi ki so primerne in nepovešene (oz vsaj ne fejst)

Recimo kaj takega:

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4hjnzmmYe1r774bco1_1280.jpg[/img]

Ženske ki me lahko z joški zadušijo mi nikdar niso ble privlačne… tako kot tudi ne tiste od katerih ma moški ki dela sklece večje joške :D[/quote]

No, dobro saj tudi tej nič ne manjka. Vseeno pa žensk ne ocenjuj samo po oprsju. Kaj ti nuca oprsje, če nima pameti. 🙂

Kdaj boste punce pogruntale že enkrat. Čvrsta, izbočena, natrenirana zadnjica nam naredi metuljčke v trebuhu, ne pa zgubane pojošene veške. Tako da, počepe bo treba začet delat moje drage Špele in manj hodit po fast food restavracijah, če želite spoznat kvalitetnega “pravega” moškega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close