Tudi debeli moški hočejo suhice
Zame je kvaliteten moški nekaj drugega kot zate. Raje vprašaj žensko, kaj je za njo kvaliteten moški. Če bi recimo tvoja partnerica morala odstraniti dojko, bi jo takoj zapustil, ker bi se ti zdela pohabljena. Če bi pa ti recimo, bognedaj, imel kakšno nesrečo, bi te pa partnerica morala sprejeti takega kot si. To so dvojna merila. Ljudi se ne ocenjuje kot stvari.
To me je pa nasmejalo 😀 Kot, da bom dobil nazaj kak pameten odgovor, haha.
Zame je kvaliteten moški nekaj drugega kot zate. Raje vprašaj žensko, kaj je za njo kvaliteten moški. Če bi recimo tvoja partnerica morala odstraniti dojko, bi jo takoj zapustil, ker bi se ti zdela pohabljena. Če bi pa ti recimo, bognedaj, imel kakšno nesrečo, bi te pa partnerica morala sprejeti takega kot si. To so dvojna merila. Ljudi se ne ocenjuje kot stvari.[/quote]
Narobe, če bi jaz mel tako nesrečo da ostanem brez kurca ali česar podobnega (roke, noge) bi odišo od moje drage ker bi jo mel preveč rad da bi ji želel nekvalitetno življenje z pohabljencem;)
to pa je višja morala, ko tistega ki maš rad raje daš vstran kot pa zahtevaš od njega (velja za oba spola) sprejemanje takih kot smo 😉
antilopa ženske običajno sploh nevete kaj je kvaliteten moški, če bi nebi bilo varanja in podobnih razvez ter menjevanje partnerja 😉
Sedaj pa že sereta s Sadnim, da vaju imam polno vagino.
Pol maš pa res vlko 😀
Pol maš pa res vlko :D[/quote]
Hahahahahhahaha. Ta ti je bla pa legendarna, vsaka čast !
Kaj to razlagaš Matkiču, on ima ravno toliko pojma o ženskah kot o fiziki. Torej veš, kje je… :))))
Poslušaj ti mene Matkovič,ko boš malce starejši,bo tudi od tvojega korenjeka ,ostala še samo senca v hlačah,tisto raztegnjeno ,vijolično kožico ,si boš lahko še sam potegnil,saj ti bo segla direkt do jezika..
Takrat pa upam,da ti bo tvoja jebačica zabrusila,ma ej ,spiizdi mi s to svojo žlemono…grem iskat moškega.;:)
To to sadni…
fak so jezne ker pogledajo v špegl pa vidijo svoje reševalne obloge ki jih držijo nad vodo in povešene joške 😀
Mama ti je starunkla.Pojma nimaš lej…samo sanjaš lahko lej…sanje so dovoljene..Verjemi,za prvim vogalom bi si ga na roke metal..) eh jej jej.
lej, jej, jej…še naprej.
Itak.Tebe pa res ne bom vprašala.Do onemoglosti če mi bo pasalo.
Kaaaaj? Jaz pa ravno kakšno močnejšo iščem…do sedaj sem imel bolj suhe punce. So lepe na pogled, ampak me je vedno zanimalo kako bi bilo…
…avtorica (ali katera druga haha), če te zanima mi piši na [email protected] (ni moje pravo ime)
Vidiš kak hitro se ženska spremeni ko jo malo zdrkaš in postane zmešana in začne take otročje kot ”mama ti je starunkla” kje pa smo starše vmešavali to…
drugač pa ja moja mati je itak nikakva, kriva si je pač sama.
tako kot ti verjetno si taka šunkica ker te tako prizadane da nekdo omeni take, tisti ki zgledamo ok se sploh ne sekiramo kaj nam reče kdo glede štela
Joj joj babjo revše no če boš šla laufat namesto tu tipkat boš bolša!
A to pa ni otročje?
Kaj sploh mate od poniževanj? In to povsem anonimne osebke, ki vam nič ne pomenijo. Kako se šele obnašate do ljudi, ki so vam blizu, a se z njimi glede nečesa ne strinjate …
Pravi oseba, ki mi je v drugi temi napisala, da sem primitiven. Še boljše vprašanje je kako si lahko ti jemlješ pravico nam narekovat kako se naj obnašamo, če sama počneš isto. Bi rekel kar precej kontradiktorna izjava, ki te tokrat ni prikazala v najlepši luči.
A to pa ni otročje?
Kaj sploh mate od poniževanj? In to povsem anonimne osebke, ki vam nič ne pomenijo. Kako se šele obnašate do ljudi, ki so vam blizu, a se z njimi glede nečesa ne strinjate …[/quote]
očitno ji moje pisanje pride do živega kar pomeni da je
a) debela
b) kvazi svetovljanka ki cel svet moralizira
verjetno A!
Nabijaš na suho.
Ti še nisi bil bolan. A ne poznaš nikogar, ki bi bil? Bolan pa ne pomeni, da rabiš dva aspirina ali lekadola in se odločaš, da jih pač ne boš vzel.
In ja, veliko ljudi mora ‘žret’ tablete, ki so pravi strup in imajo katastrofalen učinek na telo, preprosto zato, ker je manjše zlo ves ta šit, kot pa posledica nejemanja.
ps; a ti misliš, da je npr. kemo zdravilna????[/quote]
NERABI!
OMG-kakšen cepec!
Pa bauči s pisati- NEBO : NE BO
kdaj si boš dopovedala da je vedno še ena pot….
NIKOLI ampak res nikoli ni samo 1 pot v tem primeru lahko tudi umreš.
to oklepanje življenja ob vegetiranju in prisiljenost žret kemikalije je tisto kar uničuje človeštvo (zraven pohlepa) no saj to je vbistvu pohlep po lajfu.
nabijaš na suho samo ti.
noben ni prisiljen žret ničesar še najmanj pa tablet… če jih nebodo bo država in mi davkoplačevalci še kako veseli![/quote]
Eh, dvojna merila. za k seb stisnt zvečer bi mel mehko debeluško, čez dan pa bi se kazali s spedenano suhico, kot se radi vozite v mercedezih. menda jim ne bi dale tega veselja?:D
sploh pa tukaj gor ni veliko moških. so le fantki s puhkom pod nosom. ve babe se pa še prepirate z njim in tratite energijo:)
Nevem na kakšne fantke si ti to naletela, da ti je uspelo pridt do takih čudnih zaključkov. Zadnja stvar, ki bi si jo želel v življenju je delit mojo udobno posteljo s 100kilogramsko šunko. Že samo zaradi tega ne, ker bi deske počle pod jogijem in bi potem spal samo še na parketu. Sicer pa bolje imet puhek pod nosom, kot pa puhek v glavi.
Forum je zaprt za komentiranje.