Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi debeli moški hočejo suhice

Tudi debeli moški hočejo suhice

In to ni provokacija, smeško je zraven bolj iz zabave, mišljeno je pa resno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je res. Ko izberejo takšne, kot si ti, to spoznajo. :))[/quote]
Tebe še izberejo ne. Pa to ni provokacija, mišljeno je smrtno resno.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kaj taki mladi, fejst ??? fantje, kot sta Sadni in Matkic delajo cele dneve na telih forumih za ta stare?
Madona, moja mularija 20+ uživa in funkcionira v reali. Sem jim pokazala ta forum, pa pravijo, da tole pa niso strani za njih, živ dolgčas.
Naj sem hodijo mame in ateji, oni uporabljajo druge strani.

Zanimivo ane, lih to si večina folka na tem forumu misli o tebi. Tvoji nasveti so useless, ko pa že napišeš kaj “konkretnega” nas pa ponavadi nasmejiš do solz.[/quote]
Kako pa veš, kaj si večina folka na tem forumu misli? Od kdaj so ti pa mnenja teh anonimnežev pomembna?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nevem na kakšne fantke si ti to naletela, da ti je uspelo pridt do takih čudnih zaključkov. Zadnja stvar, ki bi si jo želel v življenju je delit mojo udobno posteljo s 100kilogramsko šunko. Že samo zaradi tega ne, ker bi deske počle pod jogijem in bi potem spal samo še na parketu. Sicer pa bolje imet puhek pod nosom, kot pa puhek v glavi.[/quote]

Ti pa si res bingo-cingo. Prosi mamo za ziziko liziko.

Haters gonna hate

Se strinjam s tabo, da je ta čvek namenjen starinam pa starunklam.

To je res. Ko izberejo takšne, kot si ti, to spoznajo. :))[/quote]
Tebe še izberejo ne. Pa to ni provokacija, mišljeno je smrtno resno.[/quote]
Misliš lahko smrtno resno, resnica je pa drugačna. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam s tabo, da je ta čvek namenjen starinam pa starunklam.[/quote]
In kam si uvrstil sebe glede na to, da si cel cajt tu gor? 😉

Kaj te briga, šupak.

Saj me ne briga, samo zanima, če ti veš. Retorično vprašanje. :))

Če te ne briga, potem pa ne sprašuj, šupak.

A te žaljivke izražajo tvojo jezo, nemoč. Bi naj vzbudile v meni, kaj, to kar čutiš ti, torej jezo? Ne bo šlo Sadni, nisem na tem nivoju in imam veliko moč. :))

Men sta pa tako kot Tom & Jerry 😀 😉 :]

popravilo taka* grrr :/

Dobra prispodoba Tomi in Jerry zanj.Še vedno pravim,da smrkavec Sadni piše toliko dobro,da ga razumem,le da preveč pogosto udari njegova negativna stran ven,ko je pa ogabno nesramen.Bi rekla pola pola 🙂 Če te negative ne bi toliko ven udarjal,bi bil super dečko,tako pa..žal.

Misonkka prijateljica moja, tebi je en senzor crknil :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

hahahaha Margi idi se solit:))) sej mi je menda res madonca:)))

Ne hodi nikamor, dokler ga ne popraviva, da ne boš kakšne budale fasala :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

hahaha ne ne nebom…sem vse saje ven spihala sproti..)

imeti raje “suhice” pa res ni biti “zahteven” … preje skromen ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Lažje jih je nositi, za prenašati so vse težke!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pravi oseba, ki mi je v drugi temi napisala, da sem primitiven. Še boljše vprašanje je kako si lahko ti jemlješ pravico nam narekovat kako se naj obnašamo, če sama počneš isto. Bi rekel kar precej kontradiktorna izjava, ki te tokrat ni prikazala v najlepši luči.[/quote]

Sem vedla da se boš v to vpiknil. Ampak žal napačno. Primitiven ni žaljivka. Še manj se spravljam na ljudi in jih na vse pretege je.bem v glavo kak so nesposobni. Najd si že babo!

Pravi oseba, ki mi je v drugi temi napisala, da sem primitiven. Še boljše vprašanje je kako si lahko ti jemlješ pravico nam narekovat kako se naj obnašamo, če sama počneš isto. Bi rekel kar precej kontradiktorna izjava, ki te tokrat ni prikazala v najlepši luči.[/quote]

Sem vedla da se boš v to vpiknil. Ampak žal napačno. Primitiven ni žaljivka. Še manj se spravljam na ljudi in jih na vse pretege je.bem v glavo kak so nesposobni. Najd si že babo![/quote]
Čist si boga. A ti robčke prinesem ?

splača se jih edino porivati … toliko časa, da vžgejo in se same speljejo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close