Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi debeli moški hočejo suhice

Tudi debeli moški hočejo suhice

Sadni, Matkič in podobni frajerčki: kakšne težave imate v življenju, da morate druge žaliti, da morate pljuvati po ljudeh, jih dajati v nič? Kakšno prazno življenje imate, da morate kar naprej viset na MON in se zgražati nad drugimi ljudmi ter jih žaliti? Žalite debele, žalite ženske v zrelih letih, žalite vezane moške, žalite vse po vrsti. Kako gnilo je vaše življenje, da nimate kaj drugega delat kot žaliti ljudi na MONu?
To kažete svoj zagrenjeni in gnili značaj. Kaj je z vami narobe, da ne morete funkcionirati v družbi, izven MONa? S tem, ko žalite in pljuvate po drugih, samo kažete kako zagrenjeni ste.

Siromašno življenje morajo imeti,žal..

Tudi Bog je dvignil roke od njih,zato je pa hudič prišel po svoje.

Le kdo bo pogledal debeluharco. Normalen moški že noče pecat debeluharce.

oh mi funkcioniramo PERFEKTNO izven MoNa. Ampak moja družba je sestavljena iz ljudi ki

a) vejo da če si debel pač ne moreš jamrat zakaj te noben ne pogleda oz. žali če ne narediš nič za sebe!!!

b) vejo da če nisi sposoben sam raziskovat ampak samo jamraš in želiš na pladnju prinešene info da nisi vreden lepih besed še manj pomoči!

in še kaj!

resnica ni enako žalitev neglede na to na kako krut način je povedana.

oglasite se pa največ debeluške ker vas to prizadane ko napišem ŠUNKA!

če nebi bla debela se sploh nebi obregnila

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič in ostali tebi podobni: kot sem rekla, vaše življenje mora biti obup, da vam je hobi žaljenje in pljuvanje po ljudeh na MON. Obregnete se ob vsakega ne samo debelih.
Lahko pišete kar hočete v stilu kako ste super in fajn, ampak vsak, ki bere vaše komentarje, ve, da imate prazno življenje, da ste v duši močno nesrečni, da zato visite tu gor in pljuvate po drugih.

Kaj pa je za tebe in tvojo eminentno družbo sploh žalitev? In komu potem sploh ponudiš pomoč, če sploh komu? A ni tak človek potem nesposoben, če ne zmore sam?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matković preveč sanjaš svinje v kuruzi.Mama ti je ŠUNKA kot si že sam povedal.Odreši jo siroto muk in naredi nekaj dobreg za prihodnje generacije.

Ker si zavozil svoj life,si zdaj jezen na vse ŠUNKE,ki dobro žive ,se toliko vzemi v roke da imaš vsaj za jesti.Vem da nimaš,ko toliko foušijo nad izobraženim kadrom zganjaš.

In ja..osebno sem prenažrta šunketina.Dobro mi gre.Le hlač pa krila ne najdem za številko 84…jeb…ga 🙂

in v čem je point tvojega mazohiranja na MoN_u??? Kakšno sporočilo nam želiš podati??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, moj sin, tudi 20+ mi je namignil, da se mu ne bi zdelo normalno, da bi on ali kdorkoli, s komer se druži, čas zabijali na takem forumu, sploh pa, da bi se ukvarjali s takšnimi temami in da so tile fantje morda provokatorji, plačani, da forum ne zamre?
Take stvari namreč obstojajo.

No, moj sin, tudi 20+ mi je namignil, da se mu ne bi zdelo normalno, da bi on ali kdorkoli, s komer se druži, čas zabijali na takem forumu, sploh pa, da bi se ukvarjali s takšnimi temami in da so tile fantje morda provokatorji, plačani, da forum ne zamre?
Take stvari namreč obstojajo.[/quote]
spet ena “japonska” mama, ki za sina naredi vse (tudi doma sprazni “mošnjo”, da bi le bil “uspešen” … net je je.be_n ☺ za trapaste izjave ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Debeli ljudje so pač ničvredna bitja, ki nimajo nobenega samospoštovanja, zato pa tudi se prenažirajo po cele dneve pred TVjem, hodijo do zdravnika zaradi povišanega holesterola, fašejo sladkorno, na koncu pa končajo tako kot Šerbi, brez noge in hodijo naokoli z birglami.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mene pa čudi, kaj nek 40 letnik / ica počne na forumu cel dan, glede na to, da ima doma družino, hodi v službo, ima hobije, prijatelje,… No, da to ni dovolj se pa še sekirate za življenja drugih, namesto, da bi sledili temi in še sami napisali kaj pametnega raje ocenjujete prispevke drugih in jih opozarjate na slovnične napake. Kakšno je potem šele vaše življenje ?…

Mene pa čudi, kaj nek 40 letnik / ica počne na forumu cel dan, glede na to, da ima doma družino, hodi v službo, ima hobije, prijatelje,… No, da to ni dovolj se pa še sekirate za življenja drugih, namesto, da bi sledili temi in še sami napisali kaj pametnega raje ocenjujete prispevke drugih in jih opozarjate na slovnične napake. Kakšno je potem šele vaše življenje ?…[/quote]

men je pa hecno kaj tak mlad, poskočen, zdrav, zaželjen fant dela ob 1h ponoči na forumu, ki ga iz dna duše prezira? Faliran študent? Ančka spustila? Najljubše nadaljevanke na tv?

Ampak to je res misterij. Bolj ko smo mi svinje do žensk, bolj nam one vse vračajo z brezkompromisno ljubeznijo. Medtem ko mi rinemo v nedosegljive nam manekenke in zmagovalke poslovnega sveta, raje se one odločajo za nas debeluhe, pijance, smrduhe, lenuhe, osle, pedre, vole, kmetavze, idiote in pokvarjence. Preprosto obožujejo nas z vsemi napakami in anomalijami vred. Bolj ko je tip zavožen, hitreje usmiljeno babo najde. Po Darwinu bi moralo naše slabo seme že zdavnaj povzročiti izumrtje človeške vrste, se pa še kar uspešno množimo. Morda ravno zaradi tega, ker se brezposelni alkoholiki plodimo s kvaliteto, ne pa nekimi od življenja povoženimi debeluhinjami…

Fotrov sinek, svinja sanja kukuruz. 🙂 Hvala bogu da niso vse take nesamozavestne kure.

Sadni, tebi želim, da bi te tena bajsa povaljala in da bi ti bilo tak všeč, da si od šoka do smrti ne bo opomogel hehe

Mamo vpraš?

Hahahaha jao Krivokljunka:))))

Skoraj vse našteto je v reali resnično.Le da močno dvomim da je katera od nas tukaj kot se z Matkovićem izražata “ŠUNKA” .

Ne vem iz kje ti toliko sovraštva do virtualnih likov,saj nobene od nas ne poznaš (še hvala bogu).
Da imamo čas na netu je pa tko.V službi se ga mečkeno najde za te bedarije,pa doma ko mi avtomatika vrt zaliva:))

Opažam pa,da si Sadni zelo veliko gor..ob 1 ponoč? Jao jao,deklica je izgubila voljo do tebe:)) No vidiš,mede tem ko si ti tukaj gnil,sem jaz odšla na kolo za “fit” telo in se v do 10 zvečer fino premigala in prešvicala:))

Jaz uživam.Zate pa dvomim.

In ja..ker sem fino migala včeraj,sem si privoščila še eno mastno šunkico ob TV:)) haha

Men se pa zdi, da je to kar beremo od Vočkota že posledica tega kar si tu napisala…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če so oni ničvredna bitja, potem si ničvreden tudi, ki ne spoštuješ drugih. In spet si si s svojo teorijo zabil en žebelj v krsto.
Sicer se pa strinjam, da imajo premalo spoštovanja do sebe. To pa še ne pomeni, da so ničvredna bitja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moji največji feni : Marko, On_, NM-3w, krivokljun, Missonka ( po tanovem ),…samo še na izobraženko Margot se čaka.

Thank you for your support !

Edini, ki ti namenijo pozornost, pa še ti so “žleht” do tebe a ne. 🙂

Pozabil si me še citirat zraven. Error

Nisem pozabil. Namerno te nisem, da te ne bi preveč prizadelo. 🙂

Sadni pa ti si spet tu!
Kaj je se ti je pa zgodilo, da si ves čas on line?
A si se poročil? 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close