Tudi debeli moški hočejo suhice
Če so oni ničvredna bitja, potem si ničvreden tudi, ki ne spoštuješ drugih. In spet si si s svojo teorijo zabil en žebelj v krsto.
Sicer se pa strinjam, da imajo premalo spoštovanja do sebe. To pa še ne pomeni, da so ničvredna bitja.[/quote]
Vprašanje lastne vrednosti je prav tako pomembno tudi pri tistih, ki čutijo potrebo druge zaničevati.
Ne bom ti napisal tistega kar si mislim o tebi, ker takšne stvari povem v obraz!
Trdim pa da je na tej strani moderator, ki ni vreden, da pes dvigne nogo ob njem!!
Ne bom ti napisal tistega kar si mislim o tebi, ker takšne stvari povem v obraz!
Trdim pa da je na tej strani moderator, ki ni vreden, da pes dvigne nogo ob njem!![/quote]
Tu je vedno dilema, ali žaljjive komentarje pustit ali ne. Če ostanejo, lahko človek vsaj dobi nek feedback na napisano od drugih. Če bi ga samo pobrisal, pa sploh ne bi vedel, zakaj je bil pobrisan. Kaj pa ima boljši efekt, pa ne bi vedel. Vem pa, da ima žaljivka pri vsakem posamezniku različen pomen. Za nekoga je žaljivo, če se iz njega pohecaš, za drugega pa ni žaljivo, če drugega zmerja z živaljo.
Meni se pa zdi, da je vse napisano eno samo potenciranje jeze, obsojanja, mogoče celo sovraštva.
Sadni,
ni vse samo belo ali črno. Srce hoče, telo ne more.
Ali če napišem na primeru… moja hči hodi na treninge borilnih veščin. Ker je še mlada, otrok, je razgibana, močna svojim letom primerno, in lahko opravlja oz. izvaja vse udarce, mete, padce, ki se jih pač s treningi uči in nauči. Na te treninge hodijo tudi starejši, tudi 40+ in celo 50+. Kljub resnosti, motiviranosti in treningom, ne bodo nikoli zmogli izvajati tako raznolike gimnastične tehnike, kot jih lahko moja hči oz. njeni sovrstniki na teh treningih. Kljub delu na sebi, rezultat ne bo tako uspešen, kot je pri moji hčeri.
Podobno je tudi s kilogrami. Ne rečem da v vseh primerih, za vsakogar, vendar je to dejstvo, ki mu ne moremo uiti, pred katerem si ne moremo zatiskati oči. Ni vse odvisno samo od miselnosti, od razumevanja, nenazadnje tudi ni vse (za vsakogar) odvisno samo od trde volje. In s svojim obsojanjem lahko marsikomu delaš krivico, večjo, kot si si pa mogoče pripravljen priznati, da je možno, da jo delaš.
It. ti dobro veš da je debelost nekaj drugega kot prekomerna teža.
nihče se ne norčuje iz prekomerno težkih ampak samo z tistih DEBELIH.
torej govorimo o tem ko ma ženska 165cm in 90kg itd…
sicer je debelost relativen pojem oz. se marsikera SUHICA pogleda v špegl pa reče da je debela (pa to ni res)
zato dajmo po definiciji 30BMI + je debelost in če imaš več kot 30 BMI si si kriv sam… razen če te zvezanega futrajo kot svinjo…
Prav rad bi šel danes nazaj v prazgodovino tam med nabiralništvo in lov in me zanima če je obstajalo tolko DEBELIH žensk.
pomoje da ne…
Pa da povem jaz sem nekoč bil DEBELI! mel sem skoraj 130 kg na 184 cm višine…. no enega lepega dne sem se odločo da noćem bit več taki in sem v 13 mesecih shujšal 40kg!!!!
Pa sem se samo vsem sokovom odpovedal in nisem jedo po 18:00 uri, pa še kakšno malenkost (zraven kolesarjenja, sklecov, laufanja, košarke itd)
Torej gre če le hočeš!
Trdim pa da je na tej strani moderator, ki ni vreden, da pes dvigne nogo ob njem!![/quote]…kar lahko pomeni, da moderator stoji trdno na tleh in pes ni v nevarnosti, da bi se moderator podrl nanj, kot je v nevarnosti ob razmajanem plotu…. 😉
sicer je debelost relativen pojem oz. se marsikera SUHICA pogleda v špegl pa reče da je debela (pa to ni res)
zato dajmo po definiciji 30BMI + je debelost in če imaš več kot 30 BMI si si kriv sam… razen če te zvezanega futrajo kot svinjo…
Prav rad bi šel danes nazaj v prazgodovino tam med nabiralništvo in lov in me zanima če je obstajalo tolko DEBELIH žensk.
pomoje da ne…
Pa da povem jaz sem nekoč bil DEBELI! mel sem skoraj 130 kg na 184 cm višine…. no enega lepega dne sem se odločo da noćem bit več taki in sem v 13 mesecih shujšal 40kg!!!!
Pa sem se samo vsem sokovom odpovedal in nisem jedo po 18:00 uri, pa še kakšno malenkost (zraven kolesarjenja, sklecov, laufanja, košarke itd)
Torej gre če le hočeš![/quote]
Čestitke, Matkic. Res, uspelo ti je.
Ampak če si bil med tistimi “debelimi”, potem mogoče tudi veš, kako je, če te ljudje gledajo in se ti posmehujejo. Lahko se zavzemaš za pogled, da je tudi v tem posmehovanju nekaj dobrega, dobrega toliko in v tem, da to človeka predrami iz nekih sanj, jih postavi na realna tla in jih brcne v rit, da nekaj naredijo za sebe. Lahko bi zavzel takšno stališče.
No, jaz ga ne zavzemam. Jaz mislim, res mislim, da nima nihče pravice posmehovati se drugemu. Nihče. Ne glede na način, ne glede na razloge. Brez izjeme.
Dejanj, ki drugega lahko postavijo na realna tla, ki mu dajo pospešek v smeri, da nekaj naredi za sebe, na sebi, je več. In so tudi takšna (dejanja), ki to naredijo na način, da sočlovek (ne glede na kilograme) še vedno lahko ohrani nek ponos, neko vrednost, neko človečnost. Da ohrani dostojanstvo.
paše kakšno “močnejšo” rukat ☺
enkrat suneš, pa se sama v guncanju večkrat nazaj nasadi ☺☺
pomoje da ne…
Torej gre če le hočeš![/quote]
Čestitke, Matkic. Res, uspelo ti je.
Ampak če si bil med tistimi “debelimi”, potem mogoče tudi veš, kako je, če te ljudje gledajo in se ti posmehujejo. Lahko se zavzemaš za pogled, da je tudi v tem posmehovanju nekaj dobrega, dobrega toliko in v tem, da to človeka predrami iz nekih sanj, jih postavi na realna tla in jih brcne v rit, da nekaj naredijo za sebe. Lahko bi zavzel takšno stališče.
No, jaz ga ne zavzemam. Jaz mislim, res mislim, da nima nihče pravice posmehovati se drugemu. Nihče. Ne glede na način, ne glede na razloge. Brez izjeme.
Dejanj, ki drugega lahko postavijo na realna tla, ki mu dajo pospešek v smeri, da nekaj naredi za sebe, na sebi, je več. In so tudi takšna (dejanja), ki to naredijo na način, da sočlovek (ne glede na kilograme) še vedno lahko ohrani nek ponos, neko vrednost, neko človečnost. Da ohrani dostojanstvo.[/quote]
Pa saj posmehovanje za mene je nekaj čisto drugega, je nekaj ko bi ti ista oseba vsak dan prišla in rekla debelinko…
to je posmehovanje, nekaj kar se konstantno ponavlja od iste osebe tisti isti debeli osebi.
če nehče reče da so debeli ljudje šunke to ni posmehovanje za mene to je čista resnica. Zdaj če je beseda šunka zamenjana za debeli je pač stvar okusa in preferenčne rabe besede, eni rečejo pujs, drugi šunka tretji debelinko, point je drugje. v debelosti neglede na izraz.
Kar se pa tiče dostojnastva, ponosa in vrednosti pa bi rekel tako da jo poješ kar sam z prekomernim prehranjevanjem in premalo treninga.
O človečnosti pa nimam besed, ampak jaz se zavzemam za to da če nisi dovolj odločen ti ne pomaga nič. če ne zmoreš preslišat opazk potem pač nisi dovolj trdna osebnost in boš itak v lajfu imel konstantno težave.
Pa to ni mišljeno samo za debelost ampak tudi v smeri teme o neporjavelosti itd.
Kar se pa tiče tistih dejanj da drugega postavijo na realna tla da jih je več je res… ampak če je nekdo debel več kot PAR LET potem kot zgleda tista dejanja pač niso pomagala kajne?
Tako kot se z lepim protestiranjem ne doseže nič proti državi/vladi se z lepimi besedami ne doseže nič pri debelosti.
treba je rečt bobu bob in se potrudit naredit nekaj.
Jaz vem da obstajajo ljudje ki so debeli zaradi bolezni ampak te so v VELIKI manjšini, razen če XY% amerike boleha za boleznijo ščitnice in pje zdravil za zanositev!!!!
močno dvomim.
Glede na to da se v SLO vsako leto povečuje odstotek debelih sem jaz zelo skeptičen o tem da se enako hitro povečuje odstotek obolelih za boleznijo ki povzroča debelost.
Kaj si ti razumel, ne vem, vem pa da priviligiranci pod Robijem lahko svinjajo, plebejce pa briše!!
Kaj si ti razumel, ne vem, vem pa da priviligiranci pod Robijem lahko svinjajo, plebejce pa briše!![/quote]
svaki se “cigo” sa svojima ponosi ☺
Eeemmm…izobrazenka ????
Eeemmm…izobrazenka ????[/quote]
enajsta šola pod mostom šteje trojno ☺
To ni res. Veliko nedebelih tipov ima “bajsike”. Vprašanje pa zakaj so z njimi. So jim mogoče v redu kot osebe al kaj jaz vem kaj. Če bodo pa svojim ženskam govorili, da jih one bolj rajcajo kot kakšna seksi nedebela ženska, se bodo pa gladko zlagali. Poznam enega takšnega, ki ima doma v redu punco, prijazno, pametno, vse, samo malo bolj okrogla je. Verjamem, da jo ima rad, se mu pa kdaj ko smo v družbi s kakšnimi seksi puncami hitro vidi kako ga vzburjajo in to bolj kot kogarkoli drugega od nas. To mi daje mislit, da potešen ravno ni. Ne moreš proti naravnim zakonom. Dobro situirane močnejše ženske bodo z lahkoto dobile moškega. Težko pa bodo od njega zahtevale, da ima oči samo za njih. In bajsike se morate s tem ali sprijaznit ali pa začet hujšat.
kavelj je v sposobnosti čakanja.
če zna manj “zanimiva” dosti časa čakati (e.g. 10+ perov) ga bo tudi ona fasala.
je ni, ki po 11_tem peru nebi zgledala poželjiva za tipa, ki toliko lahko spije
se popravljam v zadnjem stavku: In bajsike se morate s tem ali sprijaznit ali pa začet hujšat ali pa čakat, da tip, ki vam je všeč, spije 11 pirov. :)
Pa na zdravje!
Točno to je tisto kar jaz že ves čas želim dopovedat telim čudakom. Ne vem v čem je point, da si z žensko, ki je povprečnega videza ? Ženska pač mora bit huda in to je to, če ne res nevem kaj bi lahko z njo počel. Pa ima lahko še nevem kako veliko srce, je prijazna, pametna, duhovita bla bla, kaj ti to pomaga, ko potem naletiš na kšno tako :
http://24.media.tumblr.com/9dfb75a3ae8bcf54d910150aa18de72d/tumblr_mn1c5iRfuH1s2lkmyo1_1280.jpg
Točno to je tisto kar jaz že ves čas želim dopovedat telim čudakom. Ne vem v čem je point, da si z žensko, ki je povprečnega videza ? Ženska pač mora bit huda in to je to, če ne res nevem kaj bi lahko z njo počel. Pa ima lahko še nevem kako veliko srce, je prijazna, pametna, duhovita bla bla, kaj ti to pomaga, ko potem naletiš na kšno tako :
Ne bi vedel v čem je point. 🙂 Meni to daje mislit, da boljše pač ne more dobit. Dober tip, tudi če ne bo ravno maneken, bo sigurno lahko imel dobro bejbo. In danes je na sceni ful hudih žensk, ki niso samo lepe ampak tudi pametne, tako da tisto o velikem srcu je bolj slaba tolažba za luzerčke.
pikec. za ob 23:50 sva z eno povsem povprečno(OK malo debelušno) zmenjena za rundico se.ksa.
ob 00:01 ji ga bom vtaknil v vagino. Torej imaš zadosti časa, da si obriješ mošnjo, opereš roke in s kremo namažeš roki in oneta.
Potem pa lahko dr.k.aš. Pazi, da ne špricneš pred 00:50. Ker sicer boš moral začeti znova in delati 50+ minut.
če boš zdržal do 00:51:13 si lahko misliš, da si ji špricnil v usta. Ona bo “počaščena” ob misli, da si bil “prisoten” ☺
Točno tako, zaveda se, da si boljše ne more dobit in se zadovolji s povprečjem. Pa ni ti treba bit maneken za to, kot sem že neštetokrat napisal samo flirtat je treba znat, jst osebno pač večjo prednost dam obračanju besed, kot pa videzu.
pikec. za ob 23:50 sva z eno povsem povprečno(OK malo debelušno) zmenjena za rundico se.ksa.
ob 00:01 ji ga bom vtaknil v vagino. Torej imaš zadosti časa, da si obriješ mošnjo, opereš roke in s kremo namažeš roki in oneta.
Potem pa lahko dr.k.aš. Pazi, da ne špricneš pred 00:50. Ker sicer boš moral začeti znova in delati 50+ minut.
če boš zdržal do 00:51:13 si lahko misliš, da si ji špricnil v usta. Ona bo “počaščena” ob misli, da si bil “prisoten” ☺[/quote]
Se pravi si zdaj ravno pri enem 8 piru? 🙂
No ja, obstajajo pa tudi izjeme, ki bi lahko dobile boljšo babo, pa jim bolj odgovarja se prilimat na denarnico ene bajsike.
Kakorkoli obračaš, še vedno so to luzerčki.
……..
Ženska pač mora bit huda in to je to, če ne res nevem kaj bi lahko z njo počel. Pa ima lahko še nevem kako veliko srce, je prijazna, pametna, duhovita bla bla, kaj ti to pomaga, ko potem naletiš na kšno tako :
In potem čez leta se ta huda bejba pretvori v nekaj takega:
Stokrat videno. Kaj boš pa potem?
Forum je zaprt za komentiranje.