Tudi debeli moški hočejo suhice
Saj bi ti napisal, da pojdi nazaj brat kako si začel to debato, kakšne argumente si postavil za pogoj za “srečno vezo” pa ne vem, če boš dojel kar si sam napisal…… :/[/quote]
O srečni vezi niti nisem pisal. Sem samo mimogrede omenil, da veliko zakonov propade ravno zaradi slabega seksa in pomanjkanja seksa. In da si poglejte, kaj ste zgradili, če je temu tako, da seksa ni.
Nisem pa nikjer napisal, da srečna zveza temelji samo na seksu. To si ti napisal. In to seveda ni res. Samo seks ni dovolj in to je jasno že otroku v vrtcu.
Ampak upam si pa trdit in za tem 100% stojim, da srečne zveze BREZ seksa NI.
Saj bi ti napisal, da pojdi nazaj brat kako si začel to debato, kakšne argumente si postavil za pogoj za “srečno vezo” pa ne vem, če boš dojel kar si sam napisal…… :/[/quote]
O srečni vezi niti nisem pisal. Sem samo mimogrede omenil, da veliko zakonov propade ravno zaradi slabega seksa in pomanjkanja seksa. In da si poglejte, kaj ste zgradili, če je temu tako, da seksa ni.
Nisem pa nikjer napisal, da srečna zveza temelji samo na seksu. To si ti napisal. In to seveda ni res. Samo seks ni dovolj in to je jasno že otroku v vrtcu.
Ampak upam si pa trdit in za tem 100% stojim, da srečne zveze BREZ seksa NI.[/quote]Očitno se nisva se razumela.
Ne propadajo zakoni zaradi slabega seksa, ni to pravi vzrok! Seks je celo v takih primerih odličen na začetku, potem vse skup propade zaradi pomanjkanja čustvene povezanisti, ki izpuhti nekam oz je nikoli sploh ni bilo.
Ampak upam si pa trdit in za tem 100% stojim, da srečne zveze BREZ seksa NI.[/quote]Očitno se nisva se razumela.
Ne propadajo zakoni zaradi slabega seksa, ni to pravi vzrok! Seks je celo v takih primerih odličen na začetku, potem vse skup propade zaradi pomanjkanja čustvene povezanisti, ki izpuhti nekam oz je nikoli sploh ni bilo.[/quote]
Ni nujno. Obstajajo tudi takšni, ki so bili samo “čustveno povezani”, pa bolj malo seksali, sčasoma nič. In zaradi neseksanja je izpuhtela tudi čustvena povezanost. To se zelo pogosto zgodi, ker je normalno,da pari sčasoma manj seksajo kot na začetku. Vsi. Ne glede na to zakaj so se dali skupaj.
Sori, ampak meni je normalno, da ženi svoja čustva izkazujem tudi skozi seks. Tudi njej je to pomembno. Če ženska ni poseksana, je kot da bi jo naredil invalida, pa tudi če ji stokrat na dan poveš, kako jo imaš rad in jo za rokico držiš. Normalni ljudje čustvujejo tudi skozi svojo seksualnost.
Seveda pa normalno, da predvsem moški lahko seksa tudi brez čustev. Verjetno pa se ne poročiš samo zaradi seksa. In nobena dolgoletna zveza ne bazira smao na seksu, v to si lahko prepričan. Verjetno pa tudi nobena zveza ne bo zelo dolgo trajala brez seksa. Ko govorim dolgo mislim recimo15 let, ne 15 mesecev.
ogenj nastane tudi zaradi strele – ga ni treba izumljati tukaj ☺
za iznajti vodo v prahu sta pa na napačni poti ☺
To je že res, da ženske “raje” kopičijo maščobe, kot moški. A po drugi strani pa ženske tudi dajo več na sebe, kot moški. Za žensko je lahko dosti huje, če ni lepa in privlačna kot pa za moškega. Ženske se bolj ukvarjajo s svojim videzom, kot pa moški.
Saj tudi sam to potrjuješ, da bi ženska naj poskrbela za svoj videz, če želi, da bo moškim zanimiva.
Kar hočem povedati je to, od kje takšna potreba debele ženske poniževati in jim lepiti žaljivke, če je moški zadovoljen s sabo ?
Verjetno se gre za neko splošno preziranje žensk.
To je že res, da ženske “raje” kopičijo maščobe, kot moški. A po drugi strani pa ženske tudi dajo več na sebe, kot moški. Za žensko je lahko dosti huje, če ni lepa in privlačna kot pa za moškega. Ženske se bolj ukvarjajo s svojim videzom, kot pa moški.
Saj tudi sam to potrjuješ, da bi ženska naj poskrbela za svoj videz, če želi, da bo moškim zanimiva.
Kar hočem povedati je to, od kje takšna potreba debele ženske poniževati in jim lepiti žaljivke, če je moški zadovoljen s sabo ?
Verjetno se gre za neko splošno preziranje žensk.[/quote]
Ženska se mora spravit v red predvsem in v prvi vrsti zaradi sebe. Ne bom trdil, da vse, ampak mnoge obilnješe ženske, so totalne zmede in je vse, kar potrebujejo, da izgubijo kakšen kilogramček, samo malo več reda v življenju. Ne gre tukaj prvenstveno za to, da mora to naredit, da bo moškemu zanimiva. Ženske, ki so to naredile, so bile večinoma še najbolj všeč same sebi.
Jaz lahko sočustvujem z vsemi, ki imajo probleme s kilogrami, ampak ne morem pa v vsakdanjem življenju poznat čisto vsako življenjsko zgodbo vsakega debelega človeka, ki ga srečam. In ko ženska išče partnerja, videz je pomemben. Kaj bi se sprenevedali. To je prvo “sporočilo”, ki ga moški dobi o njej. Videz nam o človeku marsikaj sporoča in to včasih podzavestno dojemamo pri človeku, tudi če trdimo, da nam to ni pomembno. Drugače je morda, če se dva spoznavata na internetu. 🙂
Ampak kakorkoli, to je pomembna postaja na kateri se moški odloča ali bo to žensko sploh želel spoznavat dalje ali ne.
Zaradi mene so lahko vse ženske debele, brez makeupa v zguljenih hlačah 24 ur na dan. Če bodo tako dobile želenega moškega, super. Če ne bodo, bodo pa verjetno morale nekaj spremenit.
Pecanje nasprotnega spola ni bilo nikoli čisti fer plej. V tem tudi je čar pecanja, kurjenja, zapeljevanja. Veliko je “trikov”, veliko je fint, da sploh vzbudiš pozornost pri nasprotnem spolu in sploh omogočiš neko nadaljnje spoznavanje. Saj ne gre samo za to kaj vse mora ženska naredit, da bo moškemu zanimiva. Tudi moški nimajo kaj bistveno lažje situacije. Mogoče se ženskam zdi to zelo enostavno, ko rečejo, da ne padajo na videz in denar, ampak na nekaj več v človeku. Hmm, kaj je to več? A imam jaz to? Kako naj bom zgovoren, duhovit, inteligenten, nežen, čustven? To so zelo kruta vprašanja za moškega. Verjemite, da je marsikateremu lažje it vsak dan 4 ure na fitnes kot pa se ubadat z mislijo kako na nek subtilen način očarat eno inteligentno gospodično.
Kar se tiče nasprotnega spola na splošno, jaz ne preziram žensk. Si pa lahko sebe komot zamislim v situaciji v kateri me obilnejša ženska ne bi spolno privlačila in verjetno ne bi začel zveze s takšno žensko. Pišem odkrito.
Ne motijo pa me na splošno debeli ljudje, ne preziram jih, so lahko moji prijatelji, jih ne obsojam, če lahko jim morda kaj svetujem, če so seveda odprti za te zadeve, pazim, da jih ne užalim in da jim pomoč ponudim prijateljsko ne očitajoče. Samo zaradi tega, če nekdo ne bi imel za punco debelo žensko, paše ne gre sklepat, da je žaljiv do debelih ljudi. Nekateri moški imajo še ožji izbor glede tega, recimo po tem kakšno številko modrca ima ženska. Se morda sliši smešno, ampak če je nekdo obseden z velikimi joški, je to morda smiselno. Smisel neke zveze je itak v tem,da se najdeta dva, ki se ujemata v različnih pogledih. Kakšen smisel bi imelo, da je nekdo iz usmiljenja z nekom, ki ga ne privlači? Pa vseeno zaradi česa, ne nujno da zaradi debelosti.
Se pa večkrat zgodi, da debeli ljudje komu rahlo stopijo na živec s tem svojim večnim tarnajem. Še posebej, če samo tarnajo in nič ne naredijo zase. Ne zato, da bi ugajali drugim, ampak da bi bili sami bolj srečni in zadovoljni s sabo. In potem pride do situacij, ki izpadejo “žaljive”.
Jaz v vsakdanjem življenju res nisem žaljiv ne do žensk ne do debelih ljudi. Na ianternetu pa morda kdaj kakšna beseda spodbudi napačno reakcijo. Če sem koga užalil, se na tem emstu oproščam.
Saj štekam, kaj hočeš povedat in se strinjam. Ampak to že vrabci čivkajo, da ste ženske bolj čustvene, ponotrnajene, moški pa bolj vizualni. Verjetno je zato tako.[/quote]
No, ravno danes videla par, kjer ona ni bila samo resno obilna, ampak tudi nekoliko višja od partnerja. Pa ona ena taka Micka, samo še ruta na glavi ji je manjkala, on je pa zgledal čisto spodobno in se ga marsikatera ne bi branila … Lepa postava, lepe oči, vitek, z vsemi lasmi, v redu oblečen in vse.
Očitno ni tako zelo preprosto, kot si eni predstavljamo/te.
Zgradili so zakon na “dobrem seksu” in ko se ga nasitili, ker tudi potice se enkrat preobješ, ni ostalo nič več za kar bi bilo vredno bit skupaj. Seks jim je “glavna” stvar v zakonu, lepilo, ki jih drži skupaj, moral bi bit pa posledica nečesa, ne pa vzrok za zvezo. ;)[/quote]
A si ti neumen ali se samo delaš neumnega?
Ej, stari, jaz imam reden seks, lepo ženo in otroke. Z ženo sva zgradila marsikaj, za kar sem prepričan, da se ne bo porušilo samo zaradi pomanjkanja seksa.
Nama je skrb za to, da je cela družina fit, da zdravo živi, nekaj samoumevnega. Ne pomeni pa to, da cele dneve samo seksava kot zajca. Moja žena je zelo lepa in to lahko brez zadrege rečem. Ima tudi srečo, da ima v tem smislu “dobre gene”, se pa vseeno tudi sama potrudi za svoj videz. Nisva pa obsedena s tem. Imava izobrazbo, službene obveznosti, obveznosti, ki jih imajo vsi navadni smrtniki. Ja, tudi kuha in pere mi in še vedno je lepa tudi če je mati. Ne ti men o nekem lepilu. Nisem je poročil zaradi njenih mer. Ima ženska tudi dosti v glavi. Seks nama ni vse. Pravim samo, da veliko zakonov propade zaradi seksa. Hvala bogu, če bo tvoj ostal pri življenju brez seksa![/quote]
Ne vem, če si opazil, ampak v bistvu potrjuješ tisto, kar meni On.
[/quote]
Pustil jo bom, ker to potem ni ženska katero sem si izbral. Če gre njena kilaža za 5-10 kg gor še nekako požrem dol, kar je pa več, pa ne želim več imeti opravka z njo. Aja, pa da mi ne boste slučajno začeli nabijat o nosečnicah, ker otrok si ne želim imet… 🙂
Sadni, upam, da ti bo tvoja tudi isto rekla, ko boš recimo siv, če boš sploh siv, če ne boš plešast.
Ne morš, da verjameš, kaj vse ste sposobni “spesniti” zaradi bolj okrogle bejbe!
Eno je, da se zrediš za 20kg, drugo pa da podležeš naravnim vzrokom in postaneš plešast, siv, star, zguban itd. Kile se da pa odpravit ( spet ponavljam, ne mi nabijat o raznoraznih bolezni, ker to so res ekstremni primeri ). Jaz pač ne želim obtičat z žensko, ki zanemarja svoje telo in gledat do konca življenja nekoga kako si uničuje zdravje. V glavnem, zelo slaba primerjava, malo bolj se potrudi.
ane no … one pa vse nesrečne, ker jih nihče na steno ne nasloni … ali pa vsaj za rit prime ☻
Sadni, mislim, da boš ti še veliko noči preživel na MONu. Pri ženski kar ne. Si kdaj razmislil zakaj eni pišejo samo podnevi, eni pa pisarite tudi ponoči?
Zgoraj sem napisala primer moškega, ki je bil suh kot prekla, od kar je bolan in na tabletah, je pridobil še veliko več kot 20kg. K sreči ženske nismo take, da bi se človeka, kar znebile.
Pa je star manj kot 30 let. Misliš, da se tebi to ne more zgoditi?
Kaj se ti sekiraš koliko časa jaz previsim na tem forumu. Misliš, da mi je težko se s čim drugim zaposlit ? Gor hodim samo še iz navade, ne pa zaradi tega, ker rad debatiram z vami. To je pa razlika. Pač hitro postanem odvisen od raznoraznih forumov, spletnih strani in podobnega šita. Kaj tebi se ne dogaja isto ? Ziher se 22.000krat na dan logiraš na facebook, pa ćekiraš in pišeš komentarje prijateljem. Na koncu dneva je isti drek, ali si tu gor, ali pa tam, še vedno sediš za računalnikom. Da ima pa nekdo izmed vas, že samo če ste eden samcat komentar tu gor pustili nevem koliko hobijev, da ste nevem koliko zaposleni v življenju me pa ne boste prepričali. Tak človek sploh ne hodi na forume. Toliko o tem…
Sadni, FBja sploh ne uporabljam. Da pa bi ponoči visela na netu pa mi sploh na kraj pameti ne pride.
Toliko imaš povedat čez monovce, ampak visiš pa kar naprej tu gor.
Meni je FB tudi brezveze, posledično ga ne uporabljam.
Ti me pa potem spremljaš ves čas, če veš, da cel cajt visim gor. Seveda, če bi to bilo res, ampak ni ane. Včeraj, če sem vsega skupaj 5 prispevkov poslal. Jaz nisem eden od tistih uporabnikov, ki mora replicirati na prav VSAK post, hkrati tudi nisem eden od tistih uporabnikov, ki piše komentarje prav v VSAKO temo. Verjetno si me zamenjala z Markom, ali pa Nm-3wjem….
No adijo zdej.
Slučajno sem videla, da si visel ponoči gor 🙂 in bruhal jezne poste.
Takrat, ko smo drugi spali v objemu svojih ljubih :).
Očitno se nisva se razumela.
Ne propadajo zakoni zaradi slabega seksa, ni to pravi vzrok! Seks je celo v takih primerih odličen na začetku, potem vse skup propade zaradi pomanjkanja čustvene povezanisti, ki izpuhti nekam oz je nikoli sploh ni bilo.[/quote]
Ni nujno. Obstajajo tudi takšni, ki so bili samo “čustveno povezani”, pa bolj malo seksali, sčasoma nič. In zaradi neseksanja je izpuhtela tudi čustvena povezanost. To se zelo pogosto zgodi, ker je normalno,da pari sčasoma manj seksajo kot na začetku. Vsi. Ne glede na to zakaj so se dali skupaj.
Sori, ampak meni je normalno, da ženi svoja čustva izkazujem tudi skozi seks. Tudi njej je to pomembno. Če ženska ni poseksana, je kot da bi jo naredil invalida, pa tudi če ji stokrat na dan poveš, kako jo imaš rad in jo za rokico držiš. Normalni ljudje čustvujejo tudi skozi svojo seksualnost.
Seveda pa normalno, da predvsem moški lahko seksa tudi brez čustev. Verjetno pa se ne poročiš samo zaradi seksa. In nobena dolgoletna zveza ne bazira smao na seksu, v to si lahko prepričan. Verjetno pa tudi nobena zveza ne bo zelo dolgo trajala brez seksa. Ko govorim dolgo mislim recimo15 let, ne 15 mesecev.[/quote]Če je nekdo telesno zdrav si ob čustven povezanosti želi tudi seksa oz ljubit s to osebo, če pa le veliko seksa z njo pa ne verjamem, da lahko na tak način tudi razvije neko globjo čustveno povezanost. Skrajni primer so kaka večletna posilstva.
Spolni organi so praviloma kompatibilni drug z drugim, čustvena povezanost nekoliko težje 😉
Predvsem mnogo žensk toži, nap. po razhodu z nekom, da se počutijo izkoriščene, oropane…, ker so se pustile prepričat prehitri spolnosti z osebo, ki tega ni bila vredna pa čeprav so z njim relativno pogosto seksale.
Ja zakaj pa pol tardicionalisti buljite v lepe ženske, če lepota kao ni važna??? Človek bi mislil, da boste imeli po sklenitvi zveze oči samo še za svojo, toliko opevate tukaj gor neko srčno kulturo, d azunanjost ni pomembna in podobne zadeve..
Ja zakaj pa pol tardicionalisti buljite v lepe ženske, če lepota kao ni važna??? Človek bi mislil, da boste imeli po sklenitvi zveze oči samo še za svojo, toliko opevate tukaj gor neko srčno kulturo, d azunanjost ni pomembna in podobne zadeve..[/quote]Pajki to je tvoja zgrešena predstava o “zakonskem življenju”, da nihče nikogar nikoli več ne pogleda, ko dahne tisti da, ki si jo najverjetneje pobral iz kakih osladnih romanov in filmskih zgodb…. Žal mi je, motiš se. Ta tvoja želja izvira iz slabe samopodobe in posledično občutka zapuščenosti, ki bi ga doživel ob tem, ko bi nekoč “eventuelno tvoja” za hip pogledala vstran. Tako si raje sam, in prav je tako, kot pa, da tvegaš razočaranje.
Ja zakaj pa pol tardicionalisti buljite v lepe ženske, če lepota kao ni važna??? Človek bi mislil, da boste imeli po sklenitvi zveze oči samo še za svojo, toliko opevate tukaj gor neko srčno kulturo, d azunanjost ni pomembna in podobne zadeve..[/quote]Pajki to je tvoja zgrešena predstava o “zakonskem življenju”, da nihče nikogar nikoli več ne pogleda, ko dahne tisti da, ki si jo najverjetneje pobral iz kakih osladnih romanov in filmskih zgodb…. Žal mi je, motiš se. Ta tvoja želja izvira iz slabe samopodobe in posledično občutka zapuščenosti, ki bi ga doživel ob tem, ko bi nekoč “eventuelno tvoja” za hip pogledala vstran. Tako si raje sam, in prav je tako, kot pa, da tvegaš razočaranje.[/quote]
On je romantična duša, nerazumljena, koprneča po posebni ženski, ki se morda skriva za devetimi gorami in za devetimi vodami (1x nazaj se je menda celo na MONu pojavila :D), kjer ga čaka, da pride mimo in ga očara, da ji bo vdan in podložen preden ju smrt ne loči, seveda če obstaja, malo še ima upanja, da ga čaka usojena… :)))
Pha ha, kera psihoanaliza. No, moja poanta ostaja. Vi normalni “srečni” in “srečno vezani” ste eni rahitični revčki, ki imate doma eno po principu “bolje išta nego ništa”, na ulici pa gledate tiste, ki bi jih res radi imeli, vas pa ne šmirglajo. Niti za seks ne, kaj šele za kaj drugega. Zato se morate tukaj smaoprepričevat, kako sre srčni, duhovno bogati…Buljite pa še vedno. Luzers.
Pajki to je tvoja zgrešena predstava o “zakonskem življenju”, da nihče nikogar nikoli več ne pogleda, ko dahne tisti da, ki si jo najverjetneje pobral iz kakih osladnih romanov in filmskih zgodb…. Žal mi je, motiš se. Ta tvoja želja izvira iz slabe samopodobe in posledično občutka zapuščenosti, ki bi ga doživel ob tem, ko bi nekoč “eventuelno tvoja” za hip pogledala vstran. Tako si raje sam, in prav je tako, kot pa, da tvegaš razočaranje.[/quote]
On je romantična duša, nerazumljena, koprneča po posebni ženski, ki se morda skriva za devetimi gorami in za devetimi vodami (1x nazaj se je menda celo na MONu pojavila :D), kjer ga čaka, da pride mimo in ga očara, da ji bo vdan in podložen preden ju smrt ne loči, seveda če obstaja, malo še ima upanja, da ga čaka usojena… :)))[/quote]Matjazko bojim se, da ne bi zmogel dveh, ti bom prepustil to, ki prihaja. Glej, da jo ne boš razočaral.
Saj veš kako sem te učil. 😀
Spider, ti malce preveč resno jemlješ besedo vezani. Veš v resnici niso vezani, nikamor niso privezani. Če bi jim bilo res tako hudo, ne bi bili v razmerju, ampak bi odšli. Očitno jim je fajn, da ostajajo.
Ne boš verjel. Tudi ženske smo lahko v srečni vezi pa vseeno pogledamo po kakih fejst moških pa še to ne pomeni, da si jih želimo.
Forum je zaprt za komentiranje.