Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tudi Jani se poslavlja…

Tudi Jani se poslavlja…

…za danes. Je vrag nekega dne izumil diktafon… hudič frdamani.. in smo zadnjič snemali eno sejo … zdej je iz tega treba nardit zapisnik….

bitte ales… če me zutri ni do 6…. zovi me na kučni broj netko!!!

Bok svima, lepo noč in.. se beremo jut’r zut’r

Čaauuuuuuuuu 🙂

Mi bomo pa še mal razsajal!
Mogoče še kako bejbo upecamo kje,hehe!
Fejst bod prijatu!

Kukc..Jani…….Lupčka..MUŠKETIRČEK naš te ne damo veš!!!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

matr.. tud jest bi mal .. pecu… punce hehehehe

jutro lepo SP!!!

Jani, Jaaaaaaaaaannnnnniiiiiiiiiiii, a ni nekaj najlepšega in
nekaj načudovitejšega —– pisanje zapisnika. To, to je to,
bemtiš! Kok ti le uživaš????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Upppppppppssssssaaaaaaaaa, sem prišla prepozno sinoči domov, da bi se pridržila temu razsajanju. Ob pol enih sem se samo še na kavč vrgla, glavo vznak, smrčanja kukar češ in… adije matije, ni blo Marije !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

jebenti uživanje Marija… do polnoči sem … pipkal… pa še nisem spravil skup tako kot je treba :))) Ojej.. pa tako delo.. bljak 😉

a si kaj..tud jest sem pipkala..seminarsko pa jo en drek nardila..Bo treba ponovit vajo dons…….:))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

…moja dohtarca,potem si pa prisrčno vabljena danes k meni ob 19-ih v službo,ko bom moral zapisovat kozlarije enih 10 prepotentnih “globokoumnežev”=beri slamotrosilcev!
Uf…kako mi gre to na jetra!
Grrrrrrrrrrrrr…

Nisem vedu,da je bil tisto seminar?
;-)))))))

New Report

Close