Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Tudi Janša kriv!

Tudi Janša kriv!

http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-cestah-za-tretjino-manj-zrtev.html

Število žrtev slovenskih cest upada, kažejo najnovejši podatki. Od januarja do konca septembra je v prometnih nesrečah umrlo za tretjino manj ljudi kot v enakem obdobju lani.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

anenene kocina…….JJ je lahko kriv samo za negativne reči…če pa so slučajno pozitivne, pa se že najde razlog, da se jih spremeni v negativne…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

A ja? Ma, potem je pa kriv, da je premajhno zmanjšanje! Evo, tako:=)))

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Vam se je že totalno odfukal od tega Janše !!!!!
Sem mislil , da bo na PČ , kakšna pametna debata , ampak verniki še kar objokujejo svojega padlega voditelja .

A če bi udrihali po njem, bi pa bila dobra debata? Jonček, Jonček, tudi ti si predvidljiv!!!

Zakaj bi udrihala po njem , je morda v vladi ???
Kolikor vem ni , in ti se ne moreš sprijazniti z tem .
Kaj pa naj bi bilo predvidljivo pri meni ???

Da se javiš v vsako temo, kjer se bo morda udrihalo po JJ, ne?
Tako, iz užitka.

Daj no , ko si tako brihtna , pokaži post kjer sem udrihal samo po tvojemu idolu ?????

A se lahko javijo samo pravoverni oboževalci JJ ????
Potem tako tudi napiši uvodni post .
Naprimer ;: ”Samo za oboževalce JJ”
Potem boste pa lahko skupaj jokal , kako hudo vam je !!!!!

Kje pa nam je hudo????
Nam je super, uživamo. Toliko smeha, kot zadnji mesec že dolgo ni bilo.

ha, ha, ha,..

No super, da so nekaterim težave s katerimi se soočamo v naši skupni državi, za blagostanje katere bi si morali prizadevati vsi, smešne. Meni niso, ker na koncu bomo državljani potegnili ta kratko, ne glede na to koga smo ali nismo volili. Nisem volila niti prejšnje niti zdajšnje največje koalicijske stranke in se ob njihovih slabih potezah niti ne zabavam niti smejim, še manj pa jim privoščim napake, ker s tem sama sebi v skledo pljuvam. Očitno pa nekateri državljani uživate kljub vsemu, kar tudi ni slabo, seveda za vas.

Niso smešne. Po moje ima naša skupna država ne enkrat ampak kar dvakrat težave.

Zaradi tega pa smeh še ni prepovedan. Ali bi se morali odeti v črnino?

Ne spreobračaj mojih besed.

Sicer samo berem, to pot pa moj komentar:
mislim, da ksantipa22 preobrača besede. Nisem namreč opazila, da bi se prejšnja sogovornica norčevala iz česa posebnega, še posebej iz tega, kar ji očita. Me pa veseli, da tile turobni megleni in deževni dnevi izvabljajo iz nekaterih ljudi smeh – ki je menda pol zdravja!

Kako to ksantipa22 spreobrača besede? Samo misliš ali celo veš?

New Report

Close