Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tudi največji frajerji …

Tudi največji frajerji …

… včasih popušijo !

Tole ravno pojejo Smelkow .
Čeprav ni glih tolažba , no ….

Nisem frajer….pa popušim vedno!
Niki!?Kje delam napako?A zato,ker nisem frajer?
Cmoka na LB!
😉

Se smejim…ma saj danes frajer bit ni več težko…popušit pa tud ne…še dobro da ne kadim;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Nobene napake ne delaš …. razen te , da se mogoče zaletavaš z glavo skozi zid …. kar pa , objektivno gledano , boli !

Lupčka že veš kam :)))

NA ADAMOVO JABOLKO – da si bralci ne bodo mislili kdovekakšne porkerije 😉

Jebi ga, vsak nima sreče…. To pa pojejo MI2 :))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Pa če si Hilti pormašino nabavim?
😉
Gorim od želje,da bi bila ti prva,ki bi me kušnila tja!!!!!
Cmoka Niki!

Kaj vse pa zmore tista mašina ?

Lomigora!
Prebija beton!
😉

A tako Adamovo jabko imaš al kaj :)))))

HIHIHIHIIH——JA PO SMRTI……………….

ZAKAJ PA POTEM LEPE DEKLICE LJUBIJO BARABE??????????

CMOKEC NIKITKA……..A SI ZA KAKŠNO OSVEŽITEV????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zato, ker so barabe baje najboljše…hihihi…vsaj ti si tako dober in sladek…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mi2, Zmellkow, mater….sami “moji”

Grem po kasetnik, ste me zdrmali !

Aha…je lepo bit zdrman…ali ne…tko paše in zadane;))! Pa na glas daj…da še meni paše in zadane…

…sonči….una mladoletniška varianta….dva nizkotonca pr’šraufana v prtljažniku na naslonjalo zadnje klopi od avta…noter muzika do daske, da buta, buta….čjšpo se vsede na zadnjo klop, nasloni na sedež, ti sedeš name…muzika buta vame, tebe odbiva z mene, pa padaš nazaj itd….

Temu se reče, da se prepustiš ritmom glasbe :)))))))))))

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
take pičkurine imajo!!!!!!!
😉

Ja , osvežitev bi mi pa res prav prišla – zdaj sem ravno z malce , pa se mi malo šivajo učki (mah , to delajo ta frdamana leta )

Kaj predlagaš ?
Klopco ob Blejskem jezeru ?

New Report

Close