Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tudi v tako lepem dnevu..

tudi v tako lepem dnevu..

..se ti lahko zgodi da na cesti ostanes, ker je umrlo kar je gonilo kolesa skatle z katero sem nabiral kilometre.. se pac zgodi… in ze po zadnjem servisu sem posumil da ni vse uredu… pa kaj ko mi je mehanik zatrjeval da je… no in sedaj se je izkazalo kako je bilo ,,uredu” :)))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Napiši ček in pejd po novo…. :)))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

kaj se pa tolko goniš! haha

… pred kratkim je v enem bližnjem kraju prodajal ravno takega kot je ta tvoj

Sicer pa je ponudbe veliko – res pa je da ” pametnega ” ni ravno na pretek

… si mi vzela z jezika … jst vedno tako pravim … in se med drugim vozim szi 17 let starim (zravn unega malce mlajšega)

..ce je pa pomlad… :)))))))))))))))))))))))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

:)))))) AHA……….pa trava raste…………

………oh križana gora,ja ljubezen nima meja ….ah,in ko za praznike ostaneš sam .kaj naj povejte naredim ?otpotujem na morje še dans

************************************** "ništa kontra splita" :))))

Cela reč – pridi rajši les na kafe;-)))))))))))))

he he..tud mene je pustil na cesti!

Noro……str pleh nimaš kej….

Serviserju bi pa uhe navila tud jest fejst:)

želim vsem UPANJE obilo vam CVETENJA in sladke LjuBEZNI DRHTENJA

New Report

Close