Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tudi vi stikate ko ste na obisku?

Tudi vi stikate ko ste na obisku?

Odgovor na objavo uporabnika
Šola369, 10.11.2024 ob 08:00

V kopalnici obiski najpogosteje stikajo. Enkrat sem prebrala,  da je ena v omarico natlačila ping pong žogice in je bilo sila nerodno,  ko so začele skakati po kopalnici.

😀 😀

Neee, ne stikam. Tudi ljudje, ki pridejo k meni ne stikajo, kaj bi imeli od tega. Enkrat je ena tukaj pisala, da je treba pogledat za pralni stroj, ker tam se pa vidi svinjarija. Pri meni ni treba gledat, lahko povem, da svinjarija je 🙂

Anonimno399, 10.11.2024 ob 11:15

marjetica245, 10.11.2024 ob 08:57

Ljudje, ki to počnejo, so neolikani, ali pa imajo kakšno motnjo. Morda jih daje kakšna zavist, kdo bi vedel.

Vsekakor, brskanje po tujih stvareh, ni normalno.

Ne samo neolikani, so zmožni stikati tudi po zasebnosti, tudi tam kjer je to prepovedano. V vsakem primeru takšni ljudje niso zaupanja vredni in jih je bolje odstraniti in z življenja, če se le da.

In ne, to niso in ne morejo biti dobre osebe, to so zahrbtne osebe.

Res je, to so ljudje z motnjami. Zanimajo jih drugi ljudje, kaj imajo, kaj kupujejo, predvsem pa je stikanje povezano s tem, da bi nekaj več izvedeli o tej osebi pri kateri stikajo. Tako lahko  npr. stikajoča oseba iizve katere tablete jemlje in pol enkrat to pove in izpade pameten. Taka oseba se hrani z informacijami od drugega, je firbčna, zahrbta, dela pa se, da je najboljša na svetu. Stran od takih ljudi.

Me ne zanima da bi gledal pri drugih (razen morda da pogledam kaj kar je vidno in tudi uporabno in dobim idejo za doma) – in mi je čisto vseeno, če kdo drug stika pri meni.

Bi bilo pa dobrodošlo – če kdo išče svinjarijo in jo najde – da še vzame sesalec in počisti. Bi bil hvaležen!

Ne.

Kulturni ljudje z vsaj minimalnega bontona ne stikajo po tujih omaricah.

Bivši fant od moje prijateljice je takole stikal. Sem kupila največji dildo, ki se ga je takrat dalo dobit in mu ga naštimala v omarico. Je čisto rdeč prišel iz kopalnice in ni nikoli več prišel z njo na obisk 😀

Ne morem verjeti

10.11.2024 ob 08:11

Ne stikam. Tudi nisem opazila, da bi kdo stikal pri meni. No, razen 3 letni vnuk, ki odpre vse, kar doseže.

Kar se Janezek nauči, to Janez zna…

začetki, 12.11.2024 ob 11:13

Ne morem verjeti

10.11.2024 ob 08:11

Ne stikam. Tudi nisem opazila, da bi kdo stikal pri meni. No, razen 3 letni vnuk, ki odpre vse, kar doseže.

Kar se Janezek nauči, to Janez zna…

Nekateri otroci pač radi odpirajo omarice, ne moreš to primerjat s stikanjem odraslih. Govoriš o triletniku. Odrasli so odrasli in bi morali vedeti, kaj je prav.

Najbolj nagravzna zadeva!!!

Bivša tašča je imela to navado… predno sem to spoznala je kar nekaj časa preteklo…res si nisem mislila…potem sem v vsak predal na vrhu dala list papirja, na vsakem je bilo kaj napisano…V smislu… firbec babji, to so privat stvari ali pa…sram te je lahko, ker stikas po tujih stvareh, imaš sama dovolj svojih stvari…

Nikomur ne delam tega in tudi drugim ne dovolim stokati oo svojih stvareh!!!

No, hvala bogu, bivša tašča

h. jobert   12.11.2024 ob 11:23

Nekateri otroci pač radi odpirajo omarice, ne moreš to primerjat s stikanjem odraslih. Govoriš o triletniku. Odrasli so odrasli in bi morali vedeti, kaj je prav.

In odrasli smo tu zato, da otroke vzgajamo in jim povemo/pokažemo, kaj je prav in kaj ni, mar ne?

začetki, 12.11.2024 ob 17:27

h. jobert   12.11.2024 ob 11:23

In odrasli smo tu zato, da otroke vzgajamo in jim povemo/pokažemo, kaj je prav in kaj ni, mar ne?

Sej ja, ampak otrok se bo že še naučil, teli ta stari pa nikoli.

New Report

Close