Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi zato moški ne maramo feminizma…

Tudi zato moški ne maramo feminizma…

Ene pac zanima le to kar se dogaja na mikro nivoju posameznika. Druge zanima tudi sire. Midlim, da je jasno v cem se razlikujeva.
[/quote]
Ja in kaj bo tvoje zanimanje spremenilo med ženskami in moškimi.? Čisto nič. Moški so in vedno bojo dajali ženskam denar. Ti tukaj nič ne moreš. Ti lahko skrbiš samo za svoj denar in ne za denar vse svetovne moške populacije. Dej povej kako boš ti preprečil drugim moškim da zapravljajo svoj denar skupaj s svojo žensko..?

Kaj ti jaz morem, če je res, da sam jokaš tele gor.
Žrtev na kvadrat. Za je bale so te pa feministke pa komunisti. Bogi bogi.
Nisi nagnusen, samo neumen.
[/quote]
Ze davno tega sem imel priloznost zakljuciti, da nisi niti kaj ekstra bistra, niti kaj posebnega ves. Si navadno indoktrinirano dete, produkt neomarksisticne postmodernisticne propagande o zlobnem patriarhatu. Namenoma ne recem produkt feministicne propagande, ker o feminizmu v bistvu nimas pojma. Za feministko se imas, ker je to moderno, ker ti daje obcutek, da si nekaj vec. Hkrati pa se ne zavedas ironije, ko iz platforme igranja zgodovinske zrtve kobajagi zatirancem ocitas jokanje. Kar mi pove, da niti o neomarksizmu nimas tri ciste. Se pravi, da si navadna naduta butara, prepricana da se svet vrti okoli njene pic.ke. In taksna, brez argumentov, lahko meni ali JBP-u seveda ocitas le jokanje.

Jaz sem že pred par leti trdila, da bo feminizem, kot se danes predstavlja, uničil nujno potrebno ravnovesje, ne samo med spoloma, pač pa širše v družbi. Žal se je prvotna ideja feminizma tako izrodila, da nekatere danes sploh ne vedo, kaj naj bi bila filozofija feminizma. Pač pa to enačijo s sovraštvom ali vsaj po defaultu nasprotovanjem moškemu spolu, pa če je to upravičeno ali ne. Mi je žal, da se je tako dobra ideja sprevrgla v spako, s katero sploh nočem imeti opravka in se deklariram za antifeministko. Pravzaprav najraje sploh ne berem zadev v zvezi s tem, ker edini kontraargument, ki ga današnje feministke premorejo, je prepotentno dokazovanje svojega prav. In trobljenje v smislu jaz sem pa feministka, sem močna, sposobna, pametna in samostojna, moškim naj vam bo v čast, da ste lahko del mojega zivljenja. Žal se bo takšno obnašanje obrnilo proti zenskam, prej ali slej.

Ja in kaj bo tvoje zanimanje spremenilo med ženskami in moškimi.? Čisto nič. Moški so in vedno bojo dajali ženskam denar. Ti tukaj nič ne moreš. Ti lahko skrbiš samo za svoj denar in ne za denar vse svetovne moške populacije. Dej povej kako boš ti preprečil drugim moškim da zapravljajo svoj denar skupaj s svojo žensko..?
[/quote]
Posameznikov vpliv gre precej dlje od lastnega zepa. Zavedanje, da zenske moske dejansko vse bolj vidite kot nas prikazujejo ameriske komedije, se siri. Zavedanje posledic feminizacije druzbe se bolj. Kar se kako vpliva na spreminjanje nasega odnosa do dela, zensk in druzbe na splosno. Motite se, ce mislite, da karkoli debatiram z namenom prepricevanja zensk. Gre za osvescanje moskih. Red Pill.

Pred leti ni bilo nobene galame okoli zenskih praznikov. Sedaj? Rastocemu delu moske populacije se te isti prazniki le se upirajo. Vse vecjemu delu moskih grete vse bolj na k… Vse vec nas je, ki se z vami le se igramo. Teden, mesec, leto. Brez oziranja na vase glasbene zelje. Kdo si zeli naduvane nehvalezne feministke, prepricane kako smo ji moski krivi za vse slabo v njenem zivljenju? Oh, za seks je ze dobra. Pa kak poceni vikend izlet, tedensko avanturo, skupni dopust ali obcasnistvo. Malo druzbe, crkljanja in seks. Kaj vec si z zenskami feministicnih zablod masovno zelijo le se levicarski soy boys. Nekoc je veljalo za razocarane 40-letne locence, da se za zivo glavo vec ne bi porocili. Danes… ima podoben odnos do zensk ze masa 20-letnikov. Kar je bilo svoj cas posebnost Japonske druzbe postaja vse bolj normalno tudi sirom zahoda. 9 od 10 zensk bi imele otroke. Moski… bistveno manj. So, you tell me, who is living the good life and who is loosing out on what they want?

Feminizem je po uspehih drugega vala (zaposlovanje, seksualnost, reprodukcija, …), konec 80’s, postal cisto politicno orodje levice, katere motto je divide et impera. Sploh zadnji, cetrti val, feminizma pa je stvari pripeljal tako dalec, da je med moskimi in zenskami ze vse vec odkritega sovrastva. Kako naj bo drugace, ce pa aktualni feminizem na (bele!) moske gleda kot na patriarhalne tirane, krivce vsega hudega v zgodovini clovestva, ki le cakajo priloznost za posiljstvo? Too much je too much! In, ce se zenske same ne boste uprle tovrstnemu sejanju sovrastva med spoloma, se vam bo kolektivno slabo pisalo. Ker ko moski izgubi interes, da se zene za dobrobit in zascito druzine, je civilizacije konec.

[/quote]
Saj mu ni treba, saj prihaja do tega sponanja vedno več dedcev.

Kljub temu, da sem ženska , samska, brez otrok in old fashion feministka, se s tem absolutno strinjam.

Žal med svojim spolom vidim zelo malo možnosti za to.
Krivim tudi sistem, izobraževanje, medije, … In predvsem preveč labilne in premalo kritične oz.razmisljujoče osebnosti, ki še iščejo svoje mesto pod soncem in se pustijo vplivati od večine.

Kljub temu, da sem ženska , samska, brez otrok in old fashion feministka, se s tem absolutno strinjam.
[/quote]
Samooklicane feministke rade poudarjajo svojo samozadostnost in ekonomsko odvisnost, ces imam svoj denar, sciti me drzava, moski, jebite se. Kar lepo kaze, da je motivator navadno sovrastvo, ki ga danes mladim vcepljajo ze skozi solanje. Tu ni vec nobenega spostovanja moske nagonske zelje po zasciti vec. Kdo se je resil iz potapljajocega Titanika? Revna zenska je imela vecjo verjetnost prezivetja od se tako bogatega moskega. In to bi naj bil zlobni patriarhat?? Absurdno! Samo to bombardiranje s ponarejanjem zgodovine o nasilnem belem posiljevalcu se le se stopnjuje. In to sirom zahoda. Tako dalec smo prisli, da je postal beli moski najbolj osovrazeno bitje na tem svetu. Tu vec ni kaj za okolisit. Gre za odkrit rasizem in seksizem od samooklicano najbolj glasnih inkluzivnezev, levice sirom zahoda.

Zato ko napisem, “Ker ko moski izgubi interes, da se zene za dobrobit in zascito druzine, je civilizacije konec”, z vso resnostjo trdim, da se to ze sedaj masovno dogaja. Pa po kateri logiki bi se naj jaz boril za zensko, ki je globoko v sebi prepricana v moderne feministicne trditve? In koliko taksnih sem samo srecal. Kot da ze to ni dovolj, da me zgolj z lazno obtozbo o seksualnem nadlegovanju lahko spravi v resne tezave? Koliko let je Assange ze prakticno zaprt zaradi, cesa ze… Ali v primeru razveze pobere morebitne otroke in me materijalno oskubi kot purana pred zakolom, s tem da v Sloveniji vsaj ta del se ni tako problematicen. To niso majhne ali nepomembne zadeve. To so za marsikaterega osvescenega moskega deal breakers.
Da bo ironija se toliko vecja pa te iste feministke potem se pricakujejo, da bi se naj moski skozi zmenkarije izdatno izkesiral. A istocasno smrtno resno prepricane kako enakovredne partnerke da so, ker imajo placo.
Vse to je realnost sveta v katerem danes zivimo. Osebno imam se pa se taksnih izkusenj. Razumem, da se ljudje v dolgoletnih zvezah tega komaj da zavedajo, ceprav se tudi njih vse to se kako tice. Inercija dela svoje. Ampak moskih, ki so v zadnjih letih bistveno spremenili svoj odnost do zensk in druzbe na splosno je iz dneva v dan vec. Pod taksnimi pravili igre vec ne vidimo smisla igrati niti priblizek tradicionalne vloge.

Samo kaj ko modernemu feminizmu, orodju v rokah politike, to pravzaprav ustreza. Briga moderne feministke za dobrobit zensk. Posredi je ena sama mrznja. Tako da, ja, tudi sam dvomim, da se bo to pozitivno koncalo. Zahodni civilizaciji sledi zaton. Tako politicni kot ekonomski.

Ze davno tega sem imel priloznost zakljuciti, da nisi niti kaj ekstra bistra, niti kaj posebnega ves. Si navadno indoktrinirano dete, produkt neomarksisticne postmodernisticne propagande o zlobnem patriarhatu. Namenoma ne recem produkt feministicne propagande, ker o feminizmu v bistvu nimas pojma. Za feministko se imas, ker je to moderno, ker ti daje obcutek, da si nekaj vec. Hkrati pa se ne zavedas ironije, ko iz platforme igranja zgodovinske zrtve kobajagi zatirancem ocitas jokanje. Kar mi pove, da niti o neomarksizmu nimas tri ciste. Se pravi, da si navadna

naduta butara,

prepricana da se svet vrti okoli njene pic.ke. In taksna, brez argumentov, lahko meni ali JBP-u seveda ocitas le jokanje.

Ohoho. Pa še to:-):-):-)

[/quote]

10+

Kot dojenčki. Prvi jih motijo “možače”, ki so sposobne same zaslužiti denar. Potem jih motijo priviligirane gospodinje, za katere skrbijo moški. Niste vi za babe, bolj za dedce. Dost prikritih gejev posta tukaj.

Posameznikov vpliv gre precej dlje od lastnega zepa. Zavedanje, da zenske moske dejansko vse bolj vidite kot nas prikazujejo ameriske komedije, se siri. Zavedanje posledic feminizacije druzbe se bolj. Kar se kako vpliva na spreminjanje nasega odnosa do dela, zensk in druzbe na splosno. Motite se, ce mislite, da karkoli debatiram z namenom prepricevanja zensk. Gre za osvescanje moskih. Red Pill.

Pred leti ni bilo nobene galame okoli zenskih praznikov. Sedaj? Rastocemu delu moske populacije se te isti prazniki le se upirajo. Vse vecjemu delu moskih grete vse bolj na k… Vse vec nas je, ki se z vami le se igramo. Teden, mesec, leto. Brez oziranja na vase glasbene zelje. Kdo si zeli naduvane nehvalezne feministke, prepricane kako smo ji moski krivi za vse slabo v njenem zivljenju? Oh, za seks je ze dobra. Pa kak poceni vikend izlet, tedensko avanturo, skupni dopust ali obcasnistvo. Malo druzbe, crkljanja in seks. Kaj vec si z zenskami feministicnih zablod masovno zelijo le se levicarski soy boys. Nekoc je veljalo za razocarane 40-letne locence, da se za zivo glavo vec ne bi porocili. Danes… ima podoben odnos do zensk ze masa 20-letnikov. Kar je bilo svoj cas posebnost Japonske druzbe postaja vse bolj normalno tudi sirom zahoda. 9 od 10 zensk bi imele otroke. Moski… bistveno manj. So, you tell me, who is living the good life and who is loosing out on what they want?
[/quote]
Prepričanja in filozofija je eno. Realnost je pa čisto nekaj drugega. Realno večina moški niti ne razmišlja o feminizma macizmu in podobnih pojavih. Večina moških gre raje s svojo žensko na večerjo, v kino ali whatever.. Večina moških se vedno kupi ženi nov mikser ko se ji stari pokvari da bo lahko spekla pecivo za družino. Večina moških se vedno daje darilca svoji zenski, večina moških se vedno rade volje podpre svojo ženo finančno če je potreba. Tisti ta bogati pa poleg žene finančno obdarujejo se ljubico ali dve. Vidiš to je pa realnost sveta. Bila in bo. In ne ti ne tebi podobni morskih ki imajo radi ženske ne boš prepričal v nasprotno ker bolj kot tebe tak moški zeli žensko in ona njega. Če bo moral izbirati bo raje izbral njo. Kar je naravno in logično.

Saj mu ni treba, saj prihaja do tega sponanja vedno več dedcev.
[/quote]
Normaln zadovoljen moški v normalnem odnosu z žensko nic ne prihaja do takega spoznanja. Do takih spoznanj prihajajo taki ki žensk nimajo ker jih te nočejo.
Pa seveda razočarani ljudje na področju ljubezni in zveze. Ampak te slednje je za razumeti.

Bi bilo fajn izvedeti, kako si predstavljaš “ravnovesje med spoloma”…ker bi bila presenečena nad tem, da si da tukajšnji “antifeministi” prestavljajo zelo drugače od tebe.
Oziroma, povedano drugače, z ožanjem pojma feminizem na radikalnega, jim delaš uslugo, sama sebi pa pljuvaš v skledo.
Feminizem ni radikalen, oziroma ena zelo ozka in glasna (in izdatno financirana…hm le zakaj) skupina pač je, ampak to se zgodi v vsakem gibanju, da ima odklone. Glavnina je pa vse prej kot skrajna ali sovražna.
Te pa ne mislim prepričevati, Janičarji so vedno bolj zagrizeni od njihovih gospodarjev…

Aja še eno vprašanje za Bonico….zgoraj piše, da je srž problema feminizma v ekonomski neodvisnosti žensk, češ, moški odjebite, imam svoj denar.
Ali torej zagovarjaš, da ženske ostanemo doma, pustimo službe in svoj denar in se vrnemo k temu da nas preživlja moški?
Kot prava antifeministka gotovo.
Pa veliko sreče v tej loteriji.

Problem je ker nekateri ne razumejo da je realnost krut sistem. Danes se večina družin samo z eno plačo težko prezivlja. Da je tudi ženska zaposlena in ima dohodek je bolj nuja današnjega sveta in ne neka kaprica žensk.

Normaln zadovoljen moški v normalnem odnosu z žensko nic ne prihaja do takega spoznanja. Do takih spoznanj prihajajo taki ki žensk nimajo ker jih te nočejo.
Pa seveda razočarani ljudje na področju ljubezni in zveze. Ampak te slednje je za razumeti.
[/quote]
Ja, ampak tega je vedno manj, ker se razkol povečuje. Zmeraj manj ljudi sploh pride do tega. Mularija tega sploh niti ne pričakuje več. Ljudje smo potrošna roba, tudi za feminizmom in s feminnizmom služi ogromna industrija. Zadovoljen človek je dober potrošnik, nezadovoljen, zafrustriran je še mnogo boljši. spol nima kakšne hude veze, razen tega da se spreminja skupina z denarjem, ki ga je treba čim prej pobrat. V bistvu je pol teh strani čistega klobasanja.

Problem je ker nekateri ne razumejo da je realnost krut sistem. Danes se večina družin samo z eno plačo težko prezivlja. Da je tudi ženska zaposlena in ima dohodek je bolj nuja današnjega sveta in ne neka kaprica žensk.
[/quote]
Ja in ne. Precej ljudi bi lažje živelo, če bi kupovali tisto, kar rabijo in ne tistega, kar jim vsiljujejo.

Feminizem je v prvi vrsti še vedno zavzemanje za enakopravnost med spoloma in za izenačitev vseh pravic med moškimi in ženskami. Zakaj je ena ženska proti temu, mi je onkraj razumevanja.

[/quote]

Prvič to, da ženske ne delajo zato, da bi kljubovale moškim, ampak za preživetje. Enako, kot moški.
Hodim v službo zato, da bi spodkopala moške? S tem namenom sem že šla na faks?

Ja, ampak tega je vedno manj, ker se razkol povečuje. Zmeraj manj ljudi sploh pride do tega. Mularija tega sploh niti ne pričakuje več. Ljudje smo potrošna roba, tudi za feminizmom in s feminnizmom služi ogromna industrija. Zadovoljen človek je dober potrošnik, nezadovoljen, zafrustriran je še mnogo boljši. spol nima kakšne hude veze, razen tega da se spreminja skupina z denarjem, ki ga je treba čim prej pobrat. V bistvu je pol teh strani čistega klobasanja.
[/quote]
Ljudje smo bili vedno potrošnja roba. Vedno so bili tisti z več tisti z manj in tisti ki so bili na milost ali nemilost prepuščeni prvima dvema skupinama.
Če pa govorimo o odnosu moški ženska je pa veliko tudi stvar vzgoje in družinskega ozadja pa seveda družinskega prepričanja in delovanja.
Ko pogledam moje prednike,po eni strani torej po materini je vladal recimo temu matrijarhat, po očetovi patriarhat znotraj družine. Čeprav pri mami (moj ded) je vseeno naredil po svoje čeprav je babica mislila da je njena zadnja. Po očetovi pa je imela nona veliko več vpliva znotraj druzine kot se je videlo na prvi pogled.
Jaz sem iz obeh svetov pač potegnila tisto najboljše.
Težko je poriniti v nek okvir tako moške kot ženske in na koncu tudi družine. Saj ženska moški otroci je družina.

Ja in ne. Precej ljudi bi lažje živelo, če bi kupovali tisto, kar rabijo in ne tistega, kar jim vsiljujejo.
[/quote]
Drži. Vendar ljudje hočejo da se jim vsiljuje ker hočejo kupovat. Ne jaz ne ti tega ne bova spremenila ker to je le najin pogled na neko stvar ki pa na realen svet okoli naju nima vpliva. Ljudje hočejo naj mobije, naj tv, naj avto, naj…. Za take stvari celo jemljejo pufe ki jih potem težko vračajo in si to kupijo. Ker to hočejo.

Ze davno tega sem imel priloznost zakljuciti, da nisi niti kaj ekstra bistra, niti kaj posebnega ves. Si navadno indoktrinirano dete, produkt neomarksisticne postmodernisticne propagande o zlobnem patriarhatu. Namenoma ne recem produkt feministicne propagande, ker o feminizmu v bistvu nimas pojma. Za feministko se imas, ker je to moderno, ker ti daje obcutek, da si nekaj vec. Hkrati pa se ne zavedas ironije, ko iz platforme igranja zgodovinske zrtve kobajagi zatirancem ocitas jokanje. Kar mi pove, da niti o neomarksizmu nimas tri ciste. Se pravi, da si navadna naduta butara, prepricana da se svet vrti okoli njene pic.ke. In taksna, brez argumentov, lahko meni ali JBP-u seveda ocitas le jokanje.
[/quote]

Pa tako sem upala, da si resno mislil, ko si rekel, da si zaključil debato z mano…
Kakšna konsistentnost ti je hudo tuja reč, pa saj v histeriji, kot je tvoja, človek hitro pozabi.
Lol….Samo ti mi na primer lahko v isti sapi očitaš, da sem neomarksistka, pa istočasno da o neomarksizmu nimam tri čiste :))))
he hehe, noro. ..

Feminizem je v prvi vrsti še vedno zavzemanje za enakopravnost med spoloma in za izenačitev vseh pravic med moškimi in ženskami. Zakaj je ena ženska proti temu, mi je onkraj razumevanja.
[/quote]
Razumevanje je odvisno od širine uma in od inteligence.
Tvoj omejen pogled seveda razumevanja ne omogoča, ker preferiraš osebne interese in s prikrito manipulacijo ta omejen pogled celo vsiljuješ drugim ženskam.
Ne ločiš med neko definicija pojma feminizem in med realnostjo. Nekaj takega, kot tista neumnost, da tajkuni niso kradli, ampak so le lastninili.

Ljudje smo bili vedno potrošnja roba. Vedno so bili tisti z več tisti z manj in tisti ki so bili na milost ali nemilost prepuščeni prvima dvema skupinama.
Če pa govorimo o odnosu moški ženska je pa veliko tudi stvar vzgoje in družinskega ozadja pa seveda družinskega prepričanja in delovanja.
Ko pogledam moje prednike,po eni strani torej po materini je vladal recimo temu matrijarhat, po očetovi patriarhat znotraj družine. Čeprav pri mami (moj ded) je vseeno naredil po svoje čeprav je babica mislila da je njena zadnja. Po očetovi pa je imela nona veliko več vpliva znotraj druzine kot se je videlo na prvi pogled.
Jaz sem iz obeh svetov pač potegnila tisto najboljše.
Težko je poriniti v nek okvir tako moške kot ženske in na koncu tudi družine. Saj ženska moški otroci je družina.
[/quote]
Jaz samo povem, če hočeš rešit tovrsten problem- sledi denarju, ko veš kdo ima korist, je problem rešen. Vse ostalo je jamranje brez veze. Misliš da komerciala nima naštudiranih odnosev med spoloma in v družini? Od tega živijo. Če te zanima kako se bo razvijal svet poglej, kakšne igrače prodajajo otrokom in kakšna zdravila so v razvoju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close