Tudi zato moški ne maramo feminizma…
Jaz samo povem, če hočeš rešit tovrsten problem- sledi denarju, ko veš kdo ima korist, je problem rešen. Vse ostalo je jamranje brez veze. Misliš da komerciala nima naštudiranih odnosev med spoloma in v družini? Od tega živijo. Če te zanima kako se bo razvijal svet poglej, kakšne igrače prodajajo otrokom in kakšna zdravila so v razvoju.
[/quote]
Seveda imajo saj od tega živijo. Zato pa pravim da je odvisno od družinskega ozadja. Meni na pamet ne pade da vzamem kredit za karkokoli že kar ocenim da ni nujno. No jaz sicer se nikoli niti nisem imela kredita. Ampak moj nujno je lahko drugačen od xy nujno. Nekomu je nujno npr iti na Maldive pa magari na puf. In bo šel pa čeprav nas 15 poskuša dopovedati da je to neumnost. Neumnost je nam njemu ne. Tako deluje trg. Zato je dovolj samo en dober trgovec pa se mu strank ne bo manjkalo. Prodajaš tisto kar ljudje hočejo.
Seveda imajo saj od tega živijo. Zato pa pravim da je odvisno od družinskega ozadja. Meni na pamet ne pade da vzamem kredit za karkokoli že kar ocenim da ni nujno. No jaz sicer se nikoli niti nisem imela kredita. Ampak moj nujno je lahko drugačen od xy nujno. Nekomu je nujno npr iti na Maldive pa magari na puf. In bo šel pa čeprav nas 15 poskuša dopovedati da je to neumnost. Neumnost je nam njemu ne. Tako deluje trg. Zato je dovolj samo en dober trgovec pa se mu strank ne bo manjkalo. Prodajaš tisto kar ljudje hočejo.
[/quote]
Hočejo pa tisto, kar jim prodaš. Glej kakšno gnojnica so postali tv hiše, pa se kdo pritožuje?
Glej kaj ti prodajo v avtomobilu, pa smo nujno prepričani, da brez tega ne gre. Glej belo tehniko. Vse stvari crkavajo zmeraj prej, pa so nas prepričali, da smo jih prerasli da niso moderne, in da jezadnji čas, da jih zamenjamo. Prodaš lahko kar hočeš, osli se najdejo.
Jaz samo povem, če hočeš rešit tovrsten problem- sledi denarju, ko veš kdo ima korist, je problem rešen. Vse ostalo je jamranje brez veze. Misliš da komerciala nima naštudiranih odnosev med spoloma in v družini? Od tega živijo. Če te zanima kako se bo razvijal svet poglej, kakšne igrače prodajajo otrokom in kakšna zdravila so v razvoju.
[/quote]
Koneckoncev ima korist tudi tisti delavec v fabriki, ki dela za minimalca.
Bistven problem je v tem, da se korist dojema le preko denarja.
Hočejo pa tisto, kar jim prodaš. Glej kakšno gnojnica so postali tv hiše, pa se kdo pritožuje?
Glej kaj ti prodajo v avtomobilu, pa smo nujno prepričani, da brez tega ne gre. Glej belo tehniko. Vse stvari crkavajo zmeraj prej, pa so nas prepričali, da smo jih prerasli da niso moderne, in da jezadnji čas, da jih zamenjamo. Prodaš lahko kar hočeš, osli se najdejo.
[/quote]
Tocno tako. Oslov ne zmanjka in jih ne bo zlepa zmanjkalo nikoli. Eni to sebi v prid obrnejo in od tega krasno živijo. Pa naj.
[/quote]
In tako bo, dokler bo sistem temeljil na gospodarski rasti ali dokler se ljudem ne bo popolnoma zmešalo od vse te norosti in od potrošniške norije ter se bodo raje pobili med sabo.
Evolucija ne pozna milosti.
[/quote]
Hm….tudi ext ima svetle trenutke. Pa čeprav je moški. 😉
Hm….tudi ext ima svetle trenutke. Pa čeprav je moški. 😉
[/quote]
V bistvi je bil to trenutek slabosti, :-))) Mon je zafrkancija ne, pa faks;-) Ne bom več, bom priden.
V bistvi je bil to trenutek slabosti, :-))) Mon je zafrkancija ne, pa faks;-) Ne bom več, bom priden.
[/quote]
Aha. V redu.
:-)))
Se feministke že zbirajo pred ljubljanskim magistratom v podporo farmacevtki…ali v podporo Zokiju? To je zdaj ugibanje.
Najbolj, da jih vprašaš, kaj?
Mislim da sva se narobe razumela.
“Vse do pred max. 200 let je bilo zivljenje 99.9% populacije take kruto, da fizicno sibkejsa zenska brez pomoci moskega prakticno ni mogla PREZIVETI.”
Je pravzaprav cisto pravilna trditev. Tako zaradi samega manjka osnovnih potrebscin, kot zaradi socio-politicnega sistema (zenska je na primer zelo tezko postala cehovska vajenka, kar je bila prva stopnja do mojstra, po drugi strani pa so se zene cehovskih mojstrov pogosto izucile obrti in jo kot vdove nadaljevale saj se je mojstrstvo lahko podedovalo na vdovo). In res je da so moski pogosto scali kri, ce te citiram, da so lahko preziveli svojo druzino.
Ampak tu pa pride do situacijie, kjer je slab moz boljsi kot biti samska (da ne bo pomote, za moske je bilo podobno, gospodinjske mehanizacije ni bilo, pokojnin pa tudi ne, tako da si potreboval nekoga za gospodinjstvo in skrb na stara leta).
Danes pa ni vec tako. Danes je biti samski boljsa alternativa od imeti slabega partnerja. In zato, da dobis dobrega partnerja, moras biti nad povprecjem. Osnovna skrb ni vec dovolj, ce ne dodas neke dodane vrednosti. Tu je podobno kot na trgu dela. Ce so za nek profil poklica na voljo zaposlitve za dvojno povprecno, ti tega delavca ne bos dobil za minimalca.
[/quote]
težje dobiš. Če si v povprečju je lažje, ker je več povprečnežev kot nadpovprečnežev.
težje dobiš. Če si v povprečju je lažje, ker je več povprečnežev kot nadpovprečnežev.
[/quote]
Izbiraš pa raje med nadpovprečneži verjetno? Tudi če si povprečen, ali podpovprečen.
V bistvu je ponavadi obratno. Moški s potomci najmanj kavsajo. Dovoljeno jim je narediti potomce, to je pa tudi vse. Uživaški seks je rezerviran za druge.
Sej kaj več moderne babe niti ne pričakujejo, rofl.
Dokler dedci večinsko še kr zapravljate keš za njihovo ugodje, je še kr po njihovo, čeprav več kao ne želite resne zveze z njimi.
Babam je, kot tudi sam veš, interes serijska monogamija z zanimivimi samci. In dokler ti samci zapravljajo keš, da so všđeč babam, je vse šđe kr po njihovo.lol.
Sej kaj več moderne babe niti ne pričakujejo, rofl.
Dokler dedci večinsko še kr zapravljate keš za njihovo ugodje, je še kr po njihovo, čeprav več kao ne želite resne zveze z njimi.
Babam je, kot tudi sam veš, interes serijska monogamija z zanimivimi samci. In dokler ti samci zapravljajo keš, da so všđeč babam, je vse šđe kr po njihovo.lol.
[/quote]
Za del feministk (no, zensk na splosno) sicer res drzi, da jim ni do bistveno vec od nastetega. Vseeno pa si morda kar vecina zagrizenih samoklicanih feministk v svojih tridesetih zeli precej tradicionalne zveze, druzine in otrok. Govorim iz izkusenj.
Sicer je pa res, da zenske stanejo. Tudi feministke. Moski mora biti ze prav prefrigan, da pride poceni skozi. Paradoks, a ne, glede na to, da smo menda tako zelo enakopravni, zenske sluzijo, itd. 🙂
Je pa tako, da feministicno hujskanje vpliva tudi na mosko pripravljenost razdajanja za dobrobit zensk. Ze davno sem pozabit steti punce, ki sem jih nacevljal skoraj izkljucno zato, ker sem ocenil, da bi me stale vec kot so mi bile vredne. Seveda ni slo vedno za denar. Vcasih je slo le za trud. Morda predolga voznja. Preveliko tveganje. In nisem edini. Tega je vse vec. In sploh ni nujno povezano s tem koliko clovek ima. Lahko se ti le zamal zdi.
Daj, babse prepotentno, identificiras se “religijo” feminizma katere platforma je igranje vloge zrtve in potem bi cmeravka ena moskim ocitala to kar sama pocnes. Naugnusni hipokrit si, razumes?
[/quote]
Ti si popolnoma enako, popolnoma noter v religiji meninizma, moške ob vsaki priliki predstavljaš kot ultrasposobne žrtve.
Za del feministk (no, zensk na splosno) sicer res drzi, da jim ni do bistveno vec od nastetega. Vseeno pa si morda kar vecina zagrizenih samoklicanih feministk v svojih tridesetih zeli precej tradicionalne zveze, druzine in otrok. Govorim iz izkusenj.
Sicer je pa res, da zenske stanejo. Tudi feministke. Moski mora biti ze prav prefrigan, da pride poceni skozi. Paradoks, a ne, glede na to, da smo menda tako zelo enakopravni, zenske sluzijo, itd. 🙂
Je pa tako, da feministicno hujskanje vpliva tudi na mosko pripravljenost razdajanja za dobrobit zensk. Ze davno sem pozabit steti punce, ki sem jih nacevljal skoraj izkljucno zato, ker sem ocenil, da bi me stale vec kot so mi bile vredne. Seveda ni slo vedno za denar. Vcasih je slo le za trud. Morda predolga voznja. Preveliko tveganje. In nisem edini. Tega je vse vec. In sploh ni nujno povezano s tem koliko clovek ima. Lahko se ti le zamal zdi.
[/quote]
Ti forumski bojevnik še vagine nisi videl od blizu in to dobro veš.
Tiste, ki hočejo vezo, jo tudi dobijo. Skratka, babam je vse ok. In ne gre za noben moderen eksperminet, v bistvu cela zgodovina temelji na tem, da so dedci dokazovali, da so vredni bab.
[/quote]
Če bi se babe greble zate, kot tu nakladaš, ne bi jokcal po forumih cele dneve in noči o babah, ker bi bil zadovoljen s situacijo. Ti hočeš eno nebogljeno deklo, da ti bo stregla celo življenje brezplačno, ampak je ne najdeš, zato bi rad cel svet spreminjal, ampak seveda ne sebe. Poslušaj Petersona, pa najprej pospravi svojo sobo.
Težava je seveda v fantkih, ki ne vedo, kaj bi radi.
Če en dan (v tej temi) jokajo, kako so ženske velike svetovne potrošnice in kako porabijo ves svoj denar zase in kako morajo še moški plačevati za njih….
….takoj naslednji dan (tudi v tej temi) trdijo, da je težava v tem, da ženske delajo in so ekonomsko neodvisne, imajo svoj denar, odžirajo moškim njihovo vlogo….
…ampak če seveda ne bi delale, bi jih moški morali preživljati…Em. ..a ni to slabše finančno za moške?
Dejmo pogledat…torej vi bi ženske, odvisne od vas, popolnoma podrejene ampak z veliko denarja?
Jep, drži vodo. LOL…
Ženske, bodite fer.
Ne morejo nam biti všeč take ženske
https://goo.gl/images/AtfFQ1
To je tako, kot da bi mi vam rekli, da imejte tega tipa:
https://goo.gl/images/Wc6LvL
Sej verjamem, da bi bile rade kot tipi, ampak pisda…to zgleda grdo. Noben normalen tip noče možače, tko k vi ne sissya.
Ti forumski bojevnik še vagine nisi videl od blizu in to dobro veš.
[/quote]
Joj, kaksna infantilna “zalitev”. Vagine nisem od blizu videl, hahaha.
Ti si popolnoma enako, popolnoma noter v religiji meninizma, moške ob vsaki priliki predstavljaš kot ultrasposobne žrtve.
[/quote]
Kaj je to menizem, kokos? Haha…
Jaz sem MGTOW. Moske osvescam. Tudi tako, da jim kokosi kot si sama demostrirate kaj si samooklicane feministke o njih res mislite. No, pokazi se kaj, cakamo novi verbalni proliv.
Pac ste krive za hyper potrosnistvo. Moski vas v to gotovo ne silimo. Deal with it! Potrebujes safe space, da se gres zjokat, jokica?
Tvoja tezava, ki z zenskimi tezavami nima bic skupnega, je da sploh ne dojames kaj ti pisem. In moras za potrebe svoje indoktrinirane duse v celoti spremeniti pomen napisanega, lol.
Forum je zaprt za komentiranje.