Tudi zato moški ne maramo feminizma…
In ne le MOSKI. Pocasi bo vec ZENSK, ki ne marajo izrojenega zahodnega FEMINIZMA, kot glasnih butar, ki se vedno tulijo v svoj rog. Ce jih ze ni.., 😉
[/quote]
Prav. Ne marajte jih še naprej. Samo ne zganjajte take panike, kot da bo vsak cajt konc sveta.
Moski postajamo vse bolj osvesceni. Internet dela svoje. Dejstva prijahajo na plan. Konec je enostranskega forsiranja propagande institutov za zenske studije.
Drugo je, da ljudem ni do konfrrontacije s feministkami, ker so kot vernice. Z verniki pa se nima smisla bosti. Taksne teme to zgolj dokazujejo.
Vedi pa, da bolj ko bo znano, da je pravzaprav kar vecina zensk, tudi tiste “tihe”, na strani sovraznic moskosti (kar feministke danes so, in to cisto odkrito), manj kolektivnega spostovanja boste zenske delezne. Tako nekako kot ljudje pocasi spoznajo, da ni nic takega kot moderate muslim. Vse vec moski bo na vas gledalo tako kot ve gledate na moske, potrosno robo z omejenim rokom trajanja.
[/quote]
Če sem čisto iskrena, tudi nekega zmanjšanja kolektivnega spoštovanja s strani moških ne čutim.
Ravno nasprotno.
Jaz moškim nimam kaj očitati.
Si sploh opazila, da ima vsak podatek naveden izvor. IRS, U.S. Department of Commerce, Economics and Statistics, Gallup, AAA, Forbes, levicarsko trobilo New York Timer, …?
Kako zablojen moras biti, da nanizani statistiki, ki se jo po vecini zbira, analizira in uporablja za marketing in druge poslovne odlocitve korporacij, ocitas, da so delane za zavanje moskih. Medtem, ko verjames feministicni propagandi, ki jo lansirajo insituti za zenske studije.
[/quote]
Skor vedno ima vsak podatek za javnost naveden izvor. Sploh pri tistih ki služijo za zavajanje se najbolj potrudijo tko zgleda vse bolj verodostojno.
Ženska in moški gresta skupi bilo in bo pa lahko ti cele dneve lepis statistiko.
Kakšne parole, kakšna indoktrinacija…???
Teb se resno blede.
In še enkrat: kako je lahko moj doktorat zatiranje moških?
Torej sem šla študirat z namenom, da zatrem moške, al kako?
BTW. ..moj faks je naravosloven in ne razumem, kakšne parole bi lahko producirali in kako bi te lahko nadomestile dejstva?
[/quote]
Kje kdo trdi, da izobrazba kogarkoli zatira? Kolk si ti trda… 🙂
Ceprav, ce bolje pomislim, so taksni ocitki ravno konstrukt levice, post-modernizma, ces da je izobrazba koncept whiteness-a, itd. Ampak kar se mene tice gre za totalni BS. Vsekakor me ne bos slisala trditi, da izobrazba od nekoga kogarkoli drugega zatira.
Podatke o spremembi trenda izobrazevanja so tu iz cisto drugih razlogov:
V druzbi, kjer imajo moski in zenske primerljiv IQ, ne pride v eni generaciji do poraznih rezultatov deckov brez nacrtnega, izdatnega in sistematicnega sabotiranja bistva moskosti, posledica forsiranja nebuloz o toxic masculinity, abusive patriarchy, bla bla.
Daj se ze malo izobrazi, ce se ze spuscas v tovrstne debate.
Če sem čisto iskrena, tudi nekega zmanjšanja kolektivnega spoštovanja s strani moških ne čutim.
Ravno nasprotno.
Jaz moškim nimam kaj očitati.
[/quote]
To, da ti nekaj ne cutis, ne vidis, se ti ne zdi, … je irelevantno.
Statistiko imamo ravno zato, da belezi trende. S tem (zbiranjem, analiziranjem, …) se ukvarjajo cele veje znanosti.
Skor vedno ima vsak podatek za javnost naveden izvor. Sploh pri tistih ki služijo za zavajanje se najbolj potrudijo tko zgleda vse bolj verodostojno.
Ženska in moški gresta skupi bilo in bo pa lahko ti cele dneve lepis statistiko.
[/quote]
To je navadno levicarsko post-modernisticno relativiziranje. Ce ti podatki niso vsec, in podatkov je doooolgi nic, od davcne na dalje, jih pac igrnoriras, reces, da so propaganda. In nadaljuj v flanca smislu stiriletnika, Ne, moski in zesnke smo iz leta v leto zal vse manj kompatibilini. Statistika to ze lep cas telegrafira. Cisto tako, FYI. 😉
Zate je vsako dejstvo, ki ti ni všeč, levičarsko post-modernistično relativiziranje, to so že vsi v tej temi ugotovili. Edino takrat, ko sam s sabo prideš navzkriž, takrat ne veš, kaj to je.
[/quote]
Glede na to, da je vedno več samskih, vedno težje gresta skupaj.
Saj vem, da vas je vecina bolj pocasnih. Se tega niste ugotovili, da sem dejstva z izvori podajal le jaz. Kokosi ste jih pa relativizirale, lol.
Ja, sej to je problem. Samo tisto, kar daš ti, je zate lahko dejstvo, ker si že globoko zabredel v zmešane kulte. Ostalo je avtomatsko levičarsko postmodernistično relatiiviziranje.
Ko si sam sebi kontradiktoren, takrat je pa predvsem tišina.
Nihče ni drugemu kriv če nima partnerja in z nikomer ne more. Se pravi če mene skenslajo vsi in noben noče z mano v vezo pol je neki narobe z mano in ne s celim moškim svetom. Skoz iskat izgovore nima smisla.
Pač če vam ni bit z žensko ni treba. Nihče nikogar ne sili v vezo.
Enim nam je všeč biti v vezi. Če vi sklepate po sebi da vam ni do žensk ne pomeni da vsem moškim ni, pustite drugim moškim da jim je in so z ženskami. V cem je problem.?
človek ima izbiro in svobodo odločanja.
Saj vem, da vas je vecina bolj pocasnih. Se tega niste ugotovili, da sem dejstva z izvori podajal le jaz. Kokosi ste jih pa relativizirale, lol.
[/quote]
Ti si tako omejen v razmišljanju, da ne vidiš da je vse tiste statistike nekdo naredil ker jih je naročnik plačal… in če jih je plačal želi, da njemu ustrezajo. Ti pa to prodajaš kot absolutno resnico!?
Glupan totalni, ki prodaja tujo propagango
Ti si tako omejen v razmišljanju, da ne vidiš da je vse tiste statistike nekdo naredil ker jih je naročnik plačal… in če jih je plačal želi, da njemu ustrezajo. Ti pa to prodajaš kot absolutno resnico!?
Glupan totalni, ki prodaja tujo propagango
[/quote]
Kako to, da zagovorniki feministicne propagande, katero ze leta producirajo instituti za zenske studije, ne zmorete podvomiti v njihovo statistiko? Ker sicer vidim, da nic ne date na NOBEN drugi vir.
Ravno feministicne studije so cisto zavanjanje. Zacensi z “kot zenska zasluzim le 78% tega kar bi kot moski”. To mi je osebno rekla znana phd feminiska, ki sem jo nacevljal po tem, ko mi ga je pofafala.
Skratka eni navadni hipokriti ste. 😉
Zenskam ze pasejo naivni loleti, ki so se pripravljeni razdajati za to, da bo vasi riti fino. In kar naj se, ce so tako neumni. Noben jim ne brani. Ti pa zagotavljam, da jih je tudi zaradi tem kot je tale, vse manj in manj. Moski postajamo vse bolj informirani. Ni nakljucje, da je 8 marec postal eden najbolj osovrazenih praznikov. Dalec so casi, ko je vecina moskih za ta dan zenskam iskreno cestitala.
Kaj ima tema veze s tem, ce jaz ali ti imava ali nimava partnerje? Ti imas enega? Jaz jih imam vec! In, kaksne veze ima to s temo. Nobene!
Ravno obratno je. Prav zahodni feminizem je ze par desetletij le se kult neo-marksisticne levice.
Ze Kitajci se iz vas delajo norca. Feministke iz tretjega sveta vas imajo za hipokrite. YouTube je vse poln anti-feministicne kanalov bivsih feministk. Na izrojenost modernega feminizma pa ze leta vse bolj javno in glasno opozarja dolgi niz nekdanjih avtoritet feminizma, ki so se od kulta, ki je danes, ze davno distancirale.
To vam je resnica. Cisto tako FYI. 😉
Vaš linkhttps://www.youtube.com/watch?v=pIPlU93oiOw]
Ravno obratno je. Prav zahodni feminizem je ze par desetletij le se kult neo-marksisticne levice.
Ze Kitajci se iz vas delajo norca. Feministke iz tretjega sveta vas imajo za hipokrite. YouTube je vse poln anti-feministicne kanalov bivsih feministk. Na izrojenost modernega feminizma pa ze leta vse bolj javno in glasno opozarja dolgi niz nekdanjih avtoritet feminizma, ki so se od kulta, ki je danes, ze davno distancirale.
[/quote]
Feministke so itak WTGOW, kaj pa njih to boli? Od tebe in tebi podobnih se je tudi že cel kup ljudi distanciral, pa kaj? Še kar kvakaš naprej, feministke bodo pa tudi.
Feministke so itak WTGOW, kaj pa njih to boli? Od tebe in tebi podobnih se je tudi že cel kup ljudi distanciral, pa kaj? Še kar kvakaš naprej, feministke bodo pa tudi.
[/quote]
Nobena ga noče in to ga boli.
[/quote]
Pa to seveda ni nič novega. Iz feministk so se že 100 let nazaj norčevali na čisto iste načine. Pa kaj? So dosegle marsikaj, pa verjetno še kaj bodo. Če ne, pa tud ok, sej tebe srbi zadeva najbolj. 🙂
[/quote]
Feministke, da so ekvivalent WGTOW? Hahaha…
Nobena ga noče in to ga boli.
[/quote]
Infantilno 😉
Resnica…
Pa to seveda ni nič novega. Iz feministk so se že 100 let nazaj norčevali na čisto iste načine. Pa kaj? So dosegle marsikaj, pa verjetno še kaj bodo. Če ne, pa tud ok, sej tebe srbi zadeva najbolj. 🙂
[/quote]
A sploh ves za kaj se danasnje feministke borijo?? Poznas statistiko? Norcevati se je z idijoti, ki bi debatirali, pa nimate osnovnih reci razjasnjenih.
Je vseeno, ker itak vsak to drugače interpretira. Norčevanje na njihov račun je pa bilo že 100 let nazaj, to je bistvo in to ni nič novega. So primeri zabeleženi in ohranjeni.
Zenskam ze pasejo naivni loleti, ki so se pripravljeni razdajati za to, da bo vasi riti fino. In kar naj se, ce so tako neumni. Noben jim ne brani. Ti pa zagotavljam, da jih je tudi zaradi tem kot je tale, vse manj in manj. Moski postajamo vse bolj informirani. Ni nakljucje, da je 8 marec postal eden najbolj osovrazenih praznikov. Dalec so casi, ko je vecina moskih za ta dan zenskam iskreno cestitala.
Kaj ima tema veze s tem, ce jaz ali ti imava ali nimava partnerje? Ti imas enega? Jaz jih imam vec! In, kaksne veze ima to s temo. Nobene!
[/quote]
Označevati moške ki resno jemljejo zakon in družino za bebce ne gre. Za imeti ženo in družino je treba bit odgovoren. Oba morata sodelovat in v večini zakonov tudi sodelujeta tako finančno (oba prineseta denar v hišo) kot vzgoji otrok (oba jih vzgajati in skrbita za njih) kot tudi pri delitvi drugega dela po zmožnostih. Zakaj je moj mož bebcek če skrbi za najino družino.? Potem sem bebcek tud jaz ker skrbim za najino družino.? On ima svoje naloge, jaz imam svoje in tako je vsem veliko udobneje.
Fukfrendice pa niso partnerji. Partner je nekdo s komer živiš skupaj svoje življenje in si deliš dobro in slabo.
Forum je zaprt za komentiranje.