tuja pošiljka pri meni, kaj storiti
Torej poštar vam prinese paket za podpisat na vaše ime. Se podpišete, prevzame, odpakirate. Jasno vam je, da tega artikla niste naročili niti česarkoli drugega iz dotične spletne prodajalne. Gre za izdelek vreden čez tisoč eur. Se vrne isti poštar nazaj, češ da je neka napaka, paket bi moral biti dostavljen v drugi kraj,a ne ve, če na moje ime ali drugo. Ampak ker je že odpakiran ga ne vzame nazaj. Je pa že plačan paket, le v rokah napačne osebe. Verjetno bo kdo prišel iskat zadevo, a kaj če se več ne javim ne na zvonec, ne na telefon? Mi lahko trgovina pošlje račun ali kako?
Kaj naj kontaktiram, saj vedo kam so dostavili. Sigurno bodo oni sami mene kontaktirali
Ja no, verjetno bi kaj takega vsakomur padlo na pamet. Sami ti prinesejo pošiljko na dom, in glej ga zlomka, ta zadeva bi ti ravno prav prišla recimo da je to mobitel, kaj če jaz to prižgem in zaženem? Se naložijo ti programi itd, a bi ga potem sploh še hoteli vzeti nazaj? A mi lahko pošljejo račun, čeprav jaz tega nisem naročala?
https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/109161
Zatajitev
208. člen
(1) Kdor si protipravno prilasti tujo premično stvar, ki mu je zaupana, se kaznuje z zaporom do dveh let.
(2) Če je vrednost zatajene stvari majhna in si je storilec hotel prilastiti stvar take vrednosti, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.
(3) Če stori dejanje iz prvega odstavka tega člena skrbnik, se kaznuje z zaporom do treh let.
(4) Če je zatajena stvar posebnega kulturnega pomena ali naravna vrednota ali če je zatajena stvar velike vrednosti in si je storilec hotel prilastiti tako stvar ali stvar take vrednosti, se kaznuje z zaporom do petih let.
(5) Kdor si protipravno prilasti tujo premično stvar, ki jo je našel ali je do nje po naključju prišel, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
(6) Pregon za dejanje iz prvega, drugega in petega odstavka tega člena se začne na predlog.
Skoraj neverjetno je, da v ali na paketu ne bi bilo kakega kontakta, kamor se lahko obrneš…
Ne, meni to nikoli ne bi padlo na pamet. Notri je gotovo račun in ti gotovo vidiš ime tistega, ki bi to moral dobiti. Kriva bo tako in tako pošta, ker ni pravilno dostavila, prodajalec se bo potem s pošto menil glede odškodnine, ampak pošta bo pa potem nate pritisnila in prav je, da to naredi. Prodajalec ti računa ne bo poslal, on s tabo nima nič, se bo pa pošta nate spravila. Ampak nič od tega se ne bi in se ne bo dogajalo, če bi ti naredila, kar naredi normalen človek, povedala, da je napaka, da ta paket gotovo ne bi smel priti k tebi. Če bi morala paket plačati ob sprejemu, bi ga logično zavrnila, a ne? Ker pa je bil že plačan, si ga pa vzela. Joj, kakšni ste eni.
Torej vsi vedo, da je nekdo dobil artikel, ki mu ni bil namenjen. Ti, poštar – kako ve on, morda mu je pravi naslovnik povedal ali trgovina? In ti še vedno razmišljaš, da bi stvar, ki ni namenjena tebi, obdržala…
Barca ti je dala link na Kazenski zakonik, iz katerega lahko vidiš kazen. Ker gre za krajo.
Jaz ti pa še dopišem, da se ne čudi, če bo tebi čez čas zmanjkalo nekaj v vrednosti 1000 EUR, če to obdržiš. Saj veš, vse se vrača, vse se plača.
Enkrat sem kot nora čakala na paket z zdravstveno vsebino iz Nemčije v vrednosti 500 eur. Jih kličem, pošiljam maile in oni mi sitno odgovorijo: Saj je bil paket poslan že pred štirinajstimi dnevi. Potem sem sama morala slediti, kje vse je potoval ta paket in jim predočiti, da ni prišel do mene. Končno se spomnijo in napišejo, da je bil poslan na isto ime in priimek kot je moj, le da je ulica drugačna. So mi napisali: “Sorry for this” in mi končno poslali ta šmentani paket. Sklepam, da je prejemnica prejšnjega paketa obdržala vsebino, čeprav ji najbrž sploh ni koristila.
Tako da pričakuj, da bo pravi naslovnik kontaktiral pošiljatelja, potem se bodo pa že sami naprej zmenili.
V mailu bi obvestila dostavljalca, da mi je bila dostavljena pošiljka, ki je nisem naročila. Mislim, da obstaja neka fora okoli tega, kdaj najdeno stvar obdržiš, šteje pa od dneva, ko sporočiš. Prav spomnim se pa ne. Sicer, če bi prišel iskat lastnik stvari izven tega časa, s potrdilom, da je za to stvar oškodovan, bi mu jo vrnila. Verjetno, trapa kot sem, celo brez tistih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od vrednosti, ki ti v takem primeru pripada. Vsaj do sedaj, v kar nekaj primerih, smo najdenine vrnili brez zahtev po nagradi.
Jst bi spletni strani poslala mail. Napisala bi, da sem dobila od njih to pa to ter da tega nisem naročila. Naj se oni naprej z dostavo ukvarjajo. Ali so oni dali napačna navodila naprej dostavi (napačen naslov za dostavo) ali pa je dostava napisala napačen naslov. Skratka jaz tukaj nisem nič kriva. Ni šans, da kdo ugotovi, da sem kaj obdržala pa bo potem kakšna kazen padla. Raje kar sama po pošti tisti paket nazaj pošljem pa pripis zraven zakaj se gre.