Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tujci in njihove pravice

Tujci in njihove pravice

Najemniki ne placujejo, izsiljujejo, pogojujejo, se posmehujejo, grozijo, krsijo najemno pogodbo, hisni red v bloku … Ko jih koncno spravis iz stanovanja, ki je zanemarjeno, poskodovano in osmrajeno do konca, kalvarija se ni koncana. Ker se ne odjavijo iz naslova. Na UE ti da vsak referent drugacno info glede odjave, no, vsaj tisti, ki te ne napizdijo, da gre za osebne podatke, ki se tebe kot lastnika stanovanja ne ticejo. ‘Ker tujci imajo tudi svoje pravice, veste.’ Kje so pa moje pravice????!!!!!

Tujci se setajo po drzavi, koristijo vse zive ugodnosti, na racun tvojega naslova, kjer ze mesece ne zivijo. Na UE jih pa iscejo mesece, da ljubcki koncno povejo, kje zivijo.

In kako to, da si jim sploh oddal-a stanovanje?

Aja, denar ne smrdi, pa na črno je lahko šlo za večji del najemnine.

It takes two to tango. Če je vse prepuščeno trgu, se jebite sami s takimi najemniki. Točn tko, kolk si zviznu na črno, kolk na pogodbo?

Zakaj je oddal stanovanje? Ker ga pač ima, a ne?

Jaz sem tudi tujka, ne v Sloveniji, v državi, kjer živim. Delam in ja, sem ok najemnica. Kaj bi bilo z nami številnimi Slovenci v tujini, če bi vsi bili prerpričanja, da se tujcem ne oddaja?

Kako bi avtor lahko vedel, da si bo navlekel sodrgo v stanovanje?

Odgovor na objavo uporabnika
sem tujka, 01.04.2025 ob 09:48

Zakaj je oddal stanovanje? Ker ga pač ima, a ne?

Jaz sem tudi tujka, ne v Sloveniji, v državi, kjer živim. Delam in ja, sem ok najemnica. Kaj bi bilo z nami številnimi Slovenci v tujini, če bi vsi bili prerpričanja, da se tujcem ne oddaja?

Kako bi avtor lahko vedel, da si bo navlekel sodrgo v stanovanje?

Oddajam v SLO, najemam v tujini. Kjer se drzim pravil in zakonov. Ker ce bi furala na nacin, ki ga furajo tujci v SLO, bi me tukajle v tujini kmalu pospremili do meje in pomahali v slovo.

Mi imamo s tujci najboljše izkušnje. Redni plačniki, skrbijo za stanovanje. Nič problemov.

Samo indijcev ne vzamemo več. So svinje in ne skrbijo za stanovanje.

Oddajaš Slovencem. Zato pa so v oglasih pogoji: zaposlenim Slovencem, vestnim in odgovornim. Brez otrok in hišnih ljubljenčkov. Še najbolj se ti splača garsonjera za oddajanje 1 osebi.

Mogoče je pa premalo Slovencev v tej državi, ki bi najemali?

Zakaj dajete v najem Srbom/kinjam, Bosancem/kam, Albancem/kam, Ukrajincem/kam?

Nima to nobene veze s tem da so tujci. Slovenci isto delajo. Ker se ne znate iti posla, kar oddajanje je. Mi imamo vedno tujce. Pokažejo da si lahko privoščijo stanovanje, običajno imajo reference, vem kje so zaposleni, pogodba in vse je urejeno. Položnice hodijo na njih. Varščina dve najemnini. Raje oddam ljudem z živalmi, ker običajno dosti bolj pazijo in so boljši najemniki, ker vedo kako težko je v sloveniji najet z živaljo. Nikoli problemov.

New Report

Close