Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Tukaj pisoči in politične stranke

Tukaj pisoči in politične stranke

Občutiti je, da se tukaj propagira oz. “tolče po” nekaterih političnih strankah.
Kaj je ta strast danes neka “kao finejša oblika ovaduštva” ?

tudi ta tvoj občutek je napačen toilče se čez vse tabeli čez tardeče in obratno

svetilnik daj mi povej kdo za hudiča tu gor je belček, ker jaz enostavno tega izraza ne razumem!? Ali je to kdo, ki ima na sebi belo pokrivala al kaj?

Tu pri nas v Pliberku namreč tega izraza ne poznamo, vemo za komunajzarje ali tardeče….

enako, prosim za razlago.

ja, nastavljeni

na hitro napisano, zato pisne napake (potrebno je pisati na večih forumih)

“šokantni” naslovi (za bralce, ki preletijo samo naslove, v vsebino se ne poglabljajo) – novinarska fora

brez vsebine, argumentov, z ogromno žaljivkami

to je moj vtis o “levih” tule

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Ja, franček, tak je to. Ata ve za mamo, mama za ateka, oba za svoje otročke, pa še za ožjo žlahto. Zato ti kar verjamem, da veš za komunajzarje in tardeče. Gliha skup štriha.

Pri nas v Ljubljani, tega izaza ne poznamo.

Pa nič sram bit. Danes franček je največ spreobrnjencev. Nekoč so bili rdeči, danes pa vsako nedelo k maši. Nekateri so celo imena spremenili,….
Bi rekla franček, frančišek, da je tudi s teboj tako. Tukaj ti še Bog ne morem pomagati.

nekateri na tem forumu so ta rdeči nekateri ta beli – nekateri pa Bogovi:-))

Sedaj pa res že več ne vem s kom imamo opravka…

Pri nas v Ljubljani, tega izaza ne poznamo.

[/quote]

Živim v Ljubljani, kjer sem tudi rojena in omenjena izraza poznam.

najbrž ti jih je pojasnil tvoj župnik.

Boom, kaj Zveza komunistov ( ZK )še obstaja ?

Ne. Danes je njeno vlogo in način delovanja prevzela Katoliška partija.

Frančišek iz Pliberka tabelih ne pozna !? Ko so prišli v Pliberk, so jih zavezniki poslali nazaj na Slovensko stran.Hitro in učinkovito so se jih znebili za vse večne čase. V zameno za podporo temu dejanju so slovenski Korošci dobili pravico do uporabe materinega jezika. Ta rdeče in komunajzarje so čuši iz Pliberka takrat pozdravljali s cvetjem in zastavami.

Ej, Frančišek ti si pa podoben Haiderju. Tip seka čez slovensko manjšino, na kozarec pira pride pa na Tromejo ali v Prešernovo kočo na Stolu. Še slovensko zna, če je treba plačati zapitek. V Bleiburgu se ne počuti tako domače, da bi si več kot eno pivo sploh privoščil.

..eni tu res še živite za štafeto mladosti…..ljudje smo mahal… bla bla…in.. jaz , ki mi to ni blo všeč sem se lahko spojil z mediji (IE hehe), napisal par kolumn, kak to ni OK in “osvetljeval” ljudi, …..in užival strpnost z vseh strani…
..torej spoštovani (kakršnekoli) barve že..
.. v teh letih kar sem na svetu so mi ostale v spominu takele “vaše” cvetke..

…JJ je revanšist,.. ja ja, čez par 10 let bodo iskal kosti ljudi ki jih je posp ravil…
…seveda se tega ne bo spomnil, ker je vse pozabil ali pa je to bil nekdo drug, pa tudi potrebno je gledati v prihodnost, kar je blo je blo…
… v 2. svetovni vojni je KP izkoristila vojno za revolucijo..smo se učili še davnega časa…sedaj te revolucije nihče ne omenja več..zanimiv..
… dokler je dr. Jdr dirigiral še v stilu stare garde je bil v Delovem barometru stalno na vrhu..skratka IN .. ko je pozelenel..je bil spet IN???
.. ba juk je prišel iz j. ame rike in je bil “tabel”.. en voljč je bil tud iz amerike ampak pozabimo to..je pri pravi stranki agitiral..
.. mediji so v rokah jj.. in “osvetljevalnik” in še par njih so očitno taki hekereji, da jih pač še niso našli…
…baje so neko komerc. medijsko hišo naredil iz kapitala iz amerike, pa bi človek pričakoval, ko bi vsak dan dva evengelija oddrajsal jj na čast..
…komentatorji v “omizjih” so stalno eni te isti.. usposobljeni… multistransko in “osvetljevalsko” , da ne bi kdo “zašel”…
… ankete so posebej zanimive.. ampak to smo že obdelali..
.. avto. nalepke so ble OK, noben ni štrajkal, ko so jih ukinili, je bil pa to politični boj… zoper nekoga..hahaha..

.. to je ko stara “politička nastava” if you know what i mean….(tisti ki poznate)

… vse ostale dežele na robu propada, “revmatizem” je oh in sploh, zdej pa se noben osvetljevalc ne pridruži s. kor eji ali pa cast ru..
..še več vsi uporabljajo/mo gnile iznajdbe kapitalizma..vključno s PC..
.. vsi govore o neki nestrpnosti do vsega in vsevprek.. potem pa ena znana kolumnistka in pisateljica otroških verzov in pravljic, takole v nekem mediju med vrsticami malo pojamra, čez nekoga….so jo že “ta..” našuhtal..

ma nima več časa grem rajš spat..

Danes je polna luna, res si vzemi čas za spanje….

hahaha, ja kdo pa je tu gor komunajzar ali tardeč, morda tisti, ki nosi rdečo srajco, al kako?

New Report

Close