Najdi forum

tunizija

Lep pozdrav!
Med poletnimi počitnicami se za 14 dni odpravljam v Tunizijo. Iščem sopotnike in razne informacije kaj si je vredno ogledati, razne poceni variante vključno z letalsko karto!
Špela

ŽIVIJO TUDI JAZ SE ODPRAVLJAM V TUNIZIJO, SAMO NE VEM ŠE TOČNEGA DATUMA.SEM 24 LETNI FANT IZ PRIMORSKE. ČE TE ZANIMA KAJ VEČ MI LAHKO KAJ PIŠEŠ.

ČAU!

živjo!
jaz bi šla v tunizijo, je pa vse odvisno od termina. piši kaj.
lep dan!

Poglejta na http://www.odklop.com kjer imajo precej last minute variant, pa se v zivo spremljajo ponudbo na letaliscih

LP, Matjaz

Lani poleti sem bila v Tuniziji za 14 dni. Tunizija je zelo lepa in priporočam ti organiziran izlet po safariju – za 4-5 dni safarija s terenskim vozilom boš v Tuniziji odštela okrog 300 mark. Ta varjanta je najboljša, ker v Tuniziji veljajo stroga verska pravila in ti odsvetujem, da bi sama potovala po južnem delu države. Z izletom po safariju pa vidiš južno Tunizijo v celoti. Ogled mesta Tunis in druge zanimljivosti, pa si lahko ogledaš tudi sama – vožnja s taksiji je tam dokaj poceni.
Glede cen letalskih kart sem jaz šla z agencijo Neckermann reisen- odhod pa je bil z Gradca, a smo kar nekaj prišparali na ceni letalske karte. Predvsem pa se pripravi na vroče podnebje in pazi se nevarnega sonca- ki je meni povzročil kar nekaj problemov.

New Report

Close