Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tupperwar-stečaj

Tupperwar-stečaj

Ali je to res, da so šli v stečaj? Sem slišala, da je una šefica zdaj začela z neko kozmetiko delat, da posod pa ni več,…ali je to res?

???

AAAAAA!!!!!!

Torej zato ne morem nikogar priklicati za reklamacijo! Telefon zastopnice, ki mi je posodo prodala ni dosegljiv …. verjetno je prenehala s prodajo.

Sedaj pa ne vem na koga se naj obrnem.

Namreč: pokrov je po premeru skoraj za 1 cm manjši od posode, kar pomeni, da je posoda praktično neuporabna.

Nataša

Malo dvomim v tale stecaj, morda je propadlo samo katero od predstavnistev ali katera od prodajalk.

Mislim da so ugibanja nepotrebna, tole sem nasla na rumenih straneh, pa poklicite in vprasajte kako in kaj:

MAKRA INTERNATIONAL, pooblaščeni zastopnik Tupperware, d.o.o.
Špruha 33
1236 TRZIN

Telefon: (01) 562 15 81
Telefaks: (01) 562 15 81

Mislim da so dolzni tudi zamenjati pokrov na posodi ce ne ustreza, saj tako reklamirajo dozivljensko garancijo. Sama sem zamenjala eno posodo (sicer pri predstavnici) katera je pocila. Dobila novo brez besed.

No v Google vpišite Tuppeware, pa boste dobile cel kup mednarodnih strani od firme, tako da v stečaj ni šla. Kako je pa s slovenskimi zastopniki, pa ne vem.

O, najlepša hvala, bom poklicala!

Priznam, da tudi pomislila nisem, da bi malo poguglala :)))

Nataša

“Steklo” :))) naj bi se le ljubljansko predstavništvo.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Koliko časa je garancija na posodo? Ali katera ve?

Imam posodo, ki jo uporabljam za shranjevanje palačink 🙂 Pa mi pokrov že od samega začetka nagaja oz. ga je skoraj nemogoče zapret (uspe le včasih). Poleg tega so v plastiki tudi drobne črtice – kot bi bila napokana?

20 let . In naj bi ti zamenjali brez problema.

Vsaj takrat, ko sem jaz prodajala je bilo tako. Takrat sem zamenjala počene pokrovče, ki so imeli že krepko čez 25 let – brez problema.
Če so v zadnjih 9 letih kaj spremenili, pa ne vem. Moja zaloga je na srečo (ali pa nesrečo:) ) še vedno zelo velika:)))

Kate, hvala za odgovor! Si mi dala upanje, da bom lahko tudi v bodoče podaljševala življensko dobo palačinkam :)) S posodo sem namreč zelo zadovoljna in jo veliko uporabljam.

Kaj mi predlagaš, kam naj jo grem zamenjat? Mi jo bodo zamenjali tudi v Makri, čeprav sem ga npr. kupila pri zastopniku, ki je delal v preko drugega predstavništva?

Lp!

Katera posoda pa je to in kako jo uporabljaš?

New Report

Close