Tupperwar-stečaj
AAAAAA!!!!!!
Torej zato ne morem nikogar priklicati za reklamacijo! Telefon zastopnice, ki mi je posodo prodala ni dosegljiv …. verjetno je prenehala s prodajo.
Sedaj pa ne vem na koga se naj obrnem.
Namreč: pokrov je po premeru skoraj za 1 cm manjši od posode, kar pomeni, da je posoda praktično neuporabna.
Nataša
Malo dvomim v tale stecaj, morda je propadlo samo katero od predstavnistev ali katera od prodajalk.
Mislim da so ugibanja nepotrebna, tole sem nasla na rumenih straneh, pa poklicite in vprasajte kako in kaj:
MAKRA INTERNATIONAL, pooblaščeni zastopnik Tupperware, d.o.o.
Špruha 33
1236 TRZIN
Telefon: (01) 562 15 81
Telefaks: (01) 562 15 81
Mislim da so dolzni tudi zamenjati pokrov na posodi ce ne ustreza, saj tako reklamirajo dozivljensko garancijo. Sama sem zamenjala eno posodo (sicer pri predstavnici) katera je pocila. Dobila novo brez besed.
“Steklo” :))) naj bi se le ljubljansko predstavništvo.
LP
20 let . In naj bi ti zamenjali brez problema.
Vsaj takrat, ko sem jaz prodajala je bilo tako. Takrat sem zamenjala počene pokrovče, ki so imeli že krepko čez 25 let – brez problema.
Če so v zadnjih 9 letih kaj spremenili, pa ne vem. Moja zaloga je na srečo (ali pa nesrečo:) ) še vedno zelo velika:)))
Kate, hvala za odgovor! Si mi dala upanje, da bom lahko tudi v bodoče podaljševala življensko dobo palačinkam :)) S posodo sem namreč zelo zadovoljna in jo veliko uporabljam.
Kaj mi predlagaš, kam naj jo grem zamenjat? Mi jo bodo zamenjali tudi v Makri, čeprav sem ga npr. kupila pri zastopniku, ki je delal v preko drugega predstavništva?
Lp!