tupperware
Pri nas imamo kar nekaj izdelkov Tupperware in kar se kvalitete tiče, so res super in mislim, da je posoda vredna svojega denarja.
Zelo uporabna je posoda za kruh in lonček z vetrnico za stepanje sladke smetane (ima tudi “merico”, tako da ga lahko uprabljaš tudi za kaj drugega). Dobre so tudi posodice za shranjevanje hrane v hladilniku ali zmrzovalniku, imamo jih že par let, veliko se odpirajo in zapirajo, pa plastika ni še čisto nič razpokana in še vedno se dajo neprodušno zapreti. Všeč so mi tudi sklede (različnih velikosti, s pokrovom), ki so res tako lično izdelane, da lahko v njih tudi postrežeš gostom.
Sicer se mi pa zdi, da je večina izdelkov večnamenskih, tako da jih lahko z malo domišljije uporabljaš za različne stvari. In res zdržijo precej let.
Doma imam veliko te posode in lahko ti zagotovim, da je res vredna svojega denarja. Ker sva do sedaj imeli z mamo skupno gospodinjstvo, zdaj pa grem na svoje, se z mamo kar malo “prepirava” katera bo kaj obdržala. Nakup nove posode mi sedaj ob selitvi predstavlja malo večji strošek, ampak sem na njo zelo navajena in je v gospodinjstvu nepogrešljiva.
Sploh jo priporočam pri shranjevanju hrane, kot so razni ostanki klobas, omak, ostanki otroške hrane. Paziti morate samo, da res izstisnete zrak! Posoda za kruh je krasna, potrebno jo je redno čistiti in vsakega toliko časa oprati, posušiti in prebirsati z vato namočeno v alkohol. Prav tako imam večjo posodo, podobno tej, ki jo pa uporabljam za shranjevanje potice, saj zelo dolgo ohrani svežino.
Splača se tudi doma pripraviti predstavitev te posode, saj so nagrade zelo lepe in marsikdaj lahko dobiš takšno posodo, ki se ti zdi predraga, pa zaradi tega odlašaš z nakupom.
Skratka, posoda je res uporabna, tako za zamrzovanje, kot za shranjevanje živil, pa tudi samo kot postrežna posoda. Kolegica ima set za mikrovalovno pečico in je ne more prehvaliti.
Glede na to, da smo uporabljali tudi posodo konkurenčne firme (imena ne bom navedla zaradi reklame) pri kateri pa izstisneš zrak s pomočjo črpalke, moram povedati, da je tista posoda še dražja, ampak po dveh dneh mi je vsebina začela plesneti…
P.s.
Sem zgolj uporabnica te posode in ne prodajalka, da ne bo zvenelo kot reklama!
Tudi jaz imam veliko te posode doma.
Zelo sem zadovoljna z zgoraj naštetimi, poleg teh pa tudi s posodo za shranjevanje zelenjave – imenovano dvojna svežina. Solata ostane notri celo večnost sveža in ne ovene ali zgnije.
Imam tudi veliko posodic za shranjevanje moke, sladkorja…..
Skratka, tudi jaz sem s posodami zelo zadovoljna.
Alenka
Naj se še jaz pridružim pohvalam o tupperware posodah.
Teh posod imam resnično veliko, imam srečo, da se moja teta ukvarja s tem in mi tako kaj priporoči ali pa dobim kaj ceneje ali v dar.
Osebno pa nisem zadovoljna s posodo za kruh in sicer, če posode ne odpreš vsak dan, postane kruh plesnev in to plesen zelo težko spraviš ven. Jaz jo sedaj uporabljam za shranjevanje česna in čebule. Mislim pa da sem edina, ki s to posodo ni zadovolnja in s pravilno oz. redno uporabo je pa verjetno v redu.
Super so posode za shranjevanje masla, picadili – to je za kumarice oz.za vložene zadeve, valj, ki ga napolniš z vodo, se moka popolnoma nič ne prime, večina posod za v hladilnik, le pazi na primerno velikost, cedilo, set za kuhanje kot so zajemalka ipd…
Kupila sem tudi veliko posod imenovano Vizija, ki so sicer zelo drage, vendar ko odpreš omaro imaš vse “pošlihtano”.
Svetujem ti, da ali greš ali celo sama pripraviš predstavitev te posode, kjer boš točno zvedela vse o njej in o načinu uporabe, in če sama pripraviš predstavitev dobiš od predstavnika tudi nagrado v obliki posode.
Skratka, ce te zanima se kaj vec pa vprasaj.
Jaz ob teh posodah “gor rasla”. Moja mama jih začela kupovati pred kakimi 35 leti v Trstu in jih ima še danes. Niso sicer več tako lepe na pogled, še vedno pa se dajo napredušno zapreti. Seveda je v teh letih kupila tudi nekaj novih. Pa še nekaj: če ti recimo poči pokrov (ob normalni uporabi), ti ga zastonj zamenjajo ne glede na starost posode. Preverjeno! Seveda imam tudi sama polno kuhinjo Tupperwara in sem z njim zelo zadovoljna. Mislim, da se splača dati malo več za posodo, ki jo potem uporabaljš precej dlje kot tisto za 500 tolarjev.
živjo
jaz imam tudi nekaj te posode, pa je res svinjskop draga. Splača se ti kupiti naslednje zadeve, pa še poceni so:
nožek za lupljenje krompirja oz. jabolk (ful dober), pa tisto posodo za ribanje oz. za stiskanje limon, zraven dobiš še neko zadevo za delitev jajc (rumenjak-beljak), pa posodo za kruh (ta je draga)
lp
Sem predstavnica in svetovalka za Tupperware izdelke, lahko mi pišete na [email protected] ali me pokličete na 031 231 016- Sonja 🙂