Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turanj – mnenje o apartmajih

Turanj – mnenje o apartmajih

Živjo!

Z možem se odpravljava na morje v 2. polovici avgusta. V Salomonu sva našla oglas za apartma blizu morja (apartmaji Roko), pa naju zanima, če se v Turanju splača dopustovati – brez olepšavanja. Do zdaj smo bili parkrat v Novalji in je bilo res super. Tokrat letujeva brez otrok, zvečer rada greva v “life”, tudi sicer rada letujeva na bolj obljudenih hrvaških destinacijah z vredu infrastrukturo in peščeno plažo, zato bi mi pri odločitvi zelo pomagalo kako vaše mnenje. Kako je s senčko? Je že katera bila v Turnju?

To je zelo majhen kraj, mislim, da sence ni, plažica ob cesti, ki pelje skozi Turanj, blizu je Sv. Filip i Jakov, ki se nekaj dogaja zvečer, to je kakšnih 15 minut peš. v Turanju pa se ne dogaja nič, ena slaščičarna in gostilna (mogoče kakšna več). Smo bili lani in meni ni bilo všeč, ker se nič ne dogaja.

Bila sem lani, zelo mirno, plaža neurejena, sami privezi za čolne – blizu sicer Filip Jakov,mislim, da ni ravno destinacija, ki jo pričakujete. Je pa res, da so blizu plaže apartmaji. Turanj je bolj za umirjeni dopust, o kakšni peščeni plaži pa ni sledu…., naselje je dolgo, možnost plavanja sicer ob celi plaži, senca se najde, včasih je očitno bila tudi plaža bolj urejena ( vidni so ostanki otroških igral, tušev), sama menim, da je Turanj primeren za tiste, ki pridejo s čolni, se tam nastanijo, plaže pa potem iščejo drugje. Kot vam je odgovorila že predhodnica, ni daleč do centra Filip Jakova, kjer je bolj živahno ob večerih.
Lep pozdrav

New Report

Close