Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turbo maksimus

Turbo maksimus

Mam sledeč problem, kupil sem v Hervisu pred kakima dvema mesecema turbo maksimus oz blazino za napihnit 2mx1,8m in zdaj ko se odpravljam na morje sem pač prvič odprl paket in napihnil in presenečeno ugotovil, da je zadeva predrta, videti je kot da bi blo predrto s sponko, ne vem kako je to možno videti sta dve luknji in zadeva kar precej pušča, probal sem zadevo zaflikati sam nekako ne prume. Problem je v tem, da bi rad nesel to nazaj vendar nimam več računa, tako da prosim, če obstaja kaka dobra duša, ki je to mogoče kuplila nekaj časa nazaj in ima račun, če bi mi lahko posodila toliko, da bi lahko zamenjal to.

Se pravi če kdo obstaja, ki je to kupil nekaj časa nazaj naj mi pošlje mail na mmaestro@email.si.

Hvala že vnaprej.

LP

miha, tudi jaz sem pred kratkim kupila v Hervisu to blazino in seveda pridemo na morje, jo napihnemo in jasno pusca.
Zanimivo pa je to, da me je prodajalec pred nakupom opozoril, da so imeli ze kar nekaj reklamacij ker so bile predrte in ce se zgodi to tudi meni jo naj prinesem nazaj.
Jaz ti zal racuna ne morem poslat, ker sem ga prilozila reklamaciji, mislim pa, da lahko probas tudi brez racuna, glede na to, da imajo ogromno reklamacij za te blazine. poiskusi ali jih pa vsaj vprasaj in reci da ves za to zadevo.

Turbo maximus je blazina, ki jo prodajajo v Top Shopu in je Hervis nima.
Turbo maximus ima tudi enoletno garancijo tako na blazino kot na pumpo….. Mi smo jo kupili že pred leti in jo še vedno uporabljamo. Seveda pa pazimo, da jo po nerodnosti ne predremo s kakšnim kamenčkom ali ostrim predmetom.

Hervis prodaja neko ceneno kopijo, kjer pa so reklamacije seveda lahko pogostejše – če je na škatli kje deklaracija, da so oni uvoznik ali prodajalec bi jo jaz nesla nazaj tudi če ne bi imela več računa. Zamenjali bi jo lahko že zaradi dobrih poslovnih običajev…

New Report

Close