Turbo Max Blue obliži
To je nateg. Slisi se predobro da bi bilo res. Ce zelite pravega in trdega obstajata le dve moznosti: Jelqing (dojenje) ali PeniMaster oz. Andropenis. Carobne pilule zal ne obstajajo. Za vse se je potrebno potruditi. Samo od sebe ne gre nic. Se dez ne pade sam od sebe. Sicer pa so mogoce lahko tudi kake nuspojave. Kdo ve kaj se. Vaje. Vztrajnost. To je resitev. Moj obseg je 17 cm. Trd kot kamen. Niti ena se ni nikoli pritozevala. Samo oci ji zasvetijo ko ga zacuti…. Vadite. Lp
In malo vrzite oko na njihov nacin reklamiranja. Katera resna fir.a uporabllja take grde in nesramne besede? Kdo kar tako slika luleke in jih posilja po spletu? Pa poglejte se malo komentarje pod oglasi – vsi so svezi in polni pohval. Niti enega slabega. Pa slike…. Kdo bo slikal svojega tica in ga sheral? Vse to dela racunalniski program s ciljem da nas vse skupaj nategnejo z oblizem ali brez. REALNO PREMISLITE!!
Tip ogovori črnega sodelavca: “Stari, na wc-ju sem videl, kakšno anakondo si potegnil iz hlač. Pa kako vam črncem uspe imet tako velike?”
Črni odgovori: “V našem plemenu vsakemu dečku na tiča obesijo utež in jo mora nositi čim dlje. Večjega ko ima, bolj je kasneje spoštovan. Stori ti isto, pa boš videl.”
Rečeno – storjeno, doma iz žice naredi zanko, jo natakne na tiča in obesi nanjo opeko.
Po enem tednu ga črni nasmejano vpraša: “Hej, a si preizkusil, kar sem ti svetoval?”
Tip: “Ja, seveda.”
Črni: “In? Je že kakšen učinek?”
Tip: “Glede velikosti nisem povsem prepričan, črn je pa že.”