Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turbo Maximus … ali kaj drugega

Turbo Maximus … ali kaj drugega

Potrebovali bi začasno, dodatno ležišče za občasno spanje. Top Shop pravi da je turbo Maximus razprodan. S čim si pomagate v takih primerih? Dormeo, zložljive postelje, kaj drugega?

samonapihljive blazine, preverjeno boljše kot kakšna turbo maksimus zadeva…

Lp, T

Se strinjam. Samonapihljive blazine so zakon. Na turbomaksimusu sem si pa jaz lomila hrbet, moraš ga namreč nonstop dofilavat, nepraktično.

Različico turbo maximusa dobiš v vsaki večji štacuni, ala špar mercator, leclerc, tuš,… za cca 20 do 30 €.

Napihljive blazine ti odsvetujem, ker vse po vrsti spustijo po nekaj dneh uporabe. Čeprav stanejo 20€ je to metanje denarja stran. Sicer ti jih v nekaterih trgovinah zamenjajo kot reklamacijo, ampak kaj ti to pomaga, če ti tretji dan dopusta spusti in spiš na tleh 🙂

Turbo je ok za občasno spanje. Pri nas spijo najstniki. Glede na to, da ima mulc 75 kg, je to čisto ok in ni nič spuščal. Napolniš postelješ in je ok. Mogoče za odrasle – ki jih boli hrbet – bolje kako zložljivo posteljo ali pa kar debelejši jogi na tla.

Mi smo kupili napihljivo blazino (ala turbo maksimus) v Jysk-u.
Ima pa blazina vgrajen motorček za napihovanje in je res super. Le dovolj jo je treba napolnit in s super spi. Mi ni žal tisth 40€.

A tale iz Jysk zdrži ful časa, jaz tud rabim neki takega pa me zanima?

Hm.. poja nimam.
Jaz sem ga kupila šele decembra, pa sva do sedaj na njem spala ene 6x. Tako da res ne bi mogla reči kako dolgo zdrži.

ja, če kupuješ take za 20 eur v Hoferju potem verjamem da je hitro fuč.

New Report

Close