Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turbo maximus ali nekaj podobnega

Turbo maximus ali nekaj podobnega

Za otroka za kampiranje bi rada kupila tole blazino. Vem, da ni wau, ampak za 14 dni bo že morala biti dobra. V hervisu sem videla ene podobne za cca 25 EUR, ampak malo dvomim, da so ok? Se mi zdi, da so luknje na blazini kar konkretne in dvomim v prijeten spanec.
Mogoče veste, če kje se dobijo kakšne na podobnen princip, pa da vsaj eno sezono zdržijo. Naslednje leto bomo investirali v samonapihljive, samo letos nam ne bo finančno zneslo.

Mi smo kupili samonapihljivo za 15 EUR v Hoferju, tako da sklepam, da se jo za tako malo denarja dobi tudi drugje. Kaj šele za 25 EUR. Poznam družino, ki kampira že leta in možakar se je samo smejal ob omembi napihljivih blazin, je komentiral, da ga ni denarja. Samonapihljive so zakon!

Edino, če napihljivo dobiš za manj kot 15 EUR in ti to pomeni …

Pa dejansko spite 10 ali 14 dni na tej iz Hoferja? In vprašaj možakarja, če jo ima tudi iz Hoferja?! Močno dvomim.
Za kvalitetno blazino je potrebno odšteti malo več. Imam jaz eno malo cenejšo in je glih tako, kot da bi spala na tleh. Mož je zaradi velikosti šel v Iglu šport in si pred dvema letoma kupil boljšo in je razlika več kot očitna. Jaz bom letos še stisnila, otrokoma pa raje tole napihljivo kupim, kot pa en poceni drek.

tudi mi ji imamo iz iglusporta. je res da so dražje, ampak upravičeno.

Midva sva tud pred leti nasedla na “super kvaliteto” Artiachovih samonapihljivih blazin iz Iglu športa. So ble hudo drage, tako da sva vzela samo 2,5cm. V glavnem eno malenkost boljše od navadnega armaflexa je bilo. Nakar je ena od blazin tretjo sezono začela spuščat. Sva šla vprašat v Iglu, kjer so nama enkrat nekaj nakladali o doživljenjski garanciji, pa so rekli, ja, je treba ugotovit, kje pušča in zaflikat …
Pol sem šla iskat 2 novi blazini v Hofer (po priporočilih tule s foruma). Po 15 evrov so bile, po moje enih 4x cenejše kot Artiachove, pa 2x debelejše (5cm) in 15 cm širše od Artiachovih. Pa še bolj prijeten material je na otip. In spiva tipi-topi na njih že drugo sezono. Skratka, zelo priporočam. In ne kar apriori govorit o “poceni dreku”, če se ravno prodaja v Hoferju in ne stane vsaj 50 evrov. Tudi tu se je izkazalo, da kvaliteta ni zmeraj premosorazmerna s ceno.
Aja, na blazini za napihnit pa ne bi več spala za noben denar.

New Report

Close