Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek turbo maximus – kje ugodno?

turbo maximus – kje ugodno?

ali je mogoče videl kdo kje v kaki akciji ali trgovini ugodno ceno za turbo maximus….. lahko je manjša dimenzija…. HVALA

ne kupuj tega sranja

kaj pa naj za v šotor??

Leclerc ma to dost ugodno…pa kakšen Jysk.

kupi raje vsaj 5 cm samonapihljivo blazino. Je bolj udobna za spanje in vzame manj prostora v šotoru.

v Merkurju je od Campingaz…to je boljše kot uno sranje!!!

Se strinjam. Jaz sem na tem vedno najbolje spala. Pa sem že vse preizkusila..od blazin, raznih armaseksov do teh turboseksimusov 😉 Samonafu*ljiva blazina je še vedno zakon!

No, mal heca ne škodi…glede te blazine se pa strinjam…pa še prepiknit se ti ne more, tko kot ta napihljiv maksimus…pol maš pa celo štalo.

Se strinjam. Jaz sem na tem vedno najbolje spala. Pa sem že vse preizkusila..od blazin, raznih armaseksov do teh turboseksimusov 😉 Samonafu*ljiva blazina je še vedno zakon!

No, mal heca ne škodi…glede te blazine se pa strinjam…pa še prepiknit se ti ne more, tko kot ta napihljiv maksimus…pol maš pa celo štalo.[/quote]

Seveda se lahko prepikne (=prebode), in pol tud spusti in kar naenkrat ležiš čisto na tleh…

No, mal heca ne škodi…glede te blazine se pa strinjam…pa še prepiknit se ti ne more, tko kot ta napihljiv maksimus…pol maš pa celo štalo.[/quote]

Seveda se lahko prepikne (=prebode), in pol tud spusti in kar naenkrat ležiš čisto na tleh…[/quote]

No ja, lahko se, ampak meni se še ni…mam srečo očitno 🙂

Meni je pa všeč ravno Turbo Maximus, čeprav ima debilno ime. Doma imam enega. Že precej let ga uporabljam za kampiranje in se odlično obnese. Za razliko od cenejših kitajskih posnemovalk je tudi precej trpežen. Zato iščem še enega, ampak se bojim, da so jih kitajci povozili.

Tudi sam sem razmišljal o samonapihljivi blazini. Celo kupil sem jo, vendar sem prepozno ugotovil, da je široka le slabih 60cm. To je zame enostavno premalo. 80 je minimum, da lahko normalno spim. To pa ponujajo samo napihljive blazine.

New Report

Close