Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turbo-shoes kupon za 15€ Kranj

Turbo-shoes kupon za 15€ Kranj

Ali ga še katera ima? Kupon Turbo-shues namreč, za 15€, če kupiš nad 50€.
Jaz sem vse stran vrgla, ker sem mislila, da popust v trgovini obračunajo avtomatsko.
Sem iz Kranja in če bi mi ga katera pustila v Mercatorju na informacijah, v Supernovi ali pa na Primskovem, bi ji bila res hvaležna.
Petra

kaj pa če bi ti poslala po pošti?

Lahko, samo ne vem, kako ti bom vrnila za poštne stroške.
Moj naslov je Petra Zupin, Hotemaže 43a, 4205 Preddvor.

če greš na blagajno ti ga bodo z veseljem dali. Meni vedno dajo, so že v turvo scuhu un v jellotu, tako da ni panike. Samo reči da si ga založila. Pred nakupom že povej, pa ti bo rekla vredu, vam ga bomo dali

NE, prodajalka je striktno zahtevala kupon – v Kranju!

Dvoje opanke za na morje, malo za kombinirat sem imela že izbrane, pa se ni dalo nič zmenit. Tako da res rabim kupon.

pa bi prosila poslovodkinjo, ali pa idi danes k drugi pa se noro naredi. Pa to se moraš prej zmenit, ne potem ko si na blagajni že.

ok, ti bom danes poslala;
boš pa pol eno kavo častila:-)))

LP

Sem ravno zdajle klicala in so mi povedali, da moram imeti kupon. Žal.

Najlepša hvala Nova, greva ob priliki na kavo, napiši mi svoje podatke

oj, še enkrat jaz;
sem glih vzela kupon in gor piše: (citiram!) –
dodatne bone dobite – do porabe zalog – v trgovini!
Tako, da zgleda, da bi jih res morali dati v trgovini; probaj poklicat po telefonu in jim to povedat; če pa ne bo šlo pa ti jaz vseeno pošljem!

LP

Hm, na naši reklami, v kateri je kupon, celo piše, da jih lahko dobiš na blagajni TS…

oj, pa še tretjič (al pa četrtič) jaz;
nič, ne bomo več pametovali, jaz lepo danes odnesem na pošto, pa bo:-)))

Čauči!

To pa nisem vedela, da bi jih morali imeti še v trgovini. Prodajalka je bila pa še prav arogantna.
Mi je včeraj v trgovini jasno rekla, da moram priti s kuponom, prav tako danes po telefonu.
Sem tako huda, da kar piham od jeze, kako se norca delajo iz svojih strank!

Oj, jaz sem pa iz Britofa, pa bi ti tudi lahko kuponček zrihtala, edini problem je, da bi se morala v kontejnar zakopati.
Sranje, samo sem se spomnila, da so danes zjutraj že odpeljali smeti in bi morala kar v Tenetiše.
Če ne gre drugače, dam 15E.
LP N

Pa pozdravi potem svoje v Tenetišah, ha, ha

New Report

Close