Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija – All Inclusive?

Turčija – All Inclusive?

S punco razmišljava o počitnicah v Turčiji oz. bolj natančno v hotelu Dinler, ki ima med drugim all inclusive ponudbo za ugodno ceno. Ima kdo izkušnje s takšnim načinom potovanja, se izplača – dobiš tisto kar plačaš?

Ne, ne dobis.
Pojdita v lastni reziji in bosta imela “all inclusive” ful bolj poceni.

Lep pozdrav

Živjo!
Vajina odločitev je odlična. Lahko vama povem, da sem bil leta 2000 ravno v tem hotelu. Lahko vama povem, da je malo več kot 10 km oddaljen od Alanije, da je lokacija hotela bolj na samem, tako, da kaksnega nočnega življenja ni prav preveč. Seveda imata v hotelu tudi disko. Plaža je iz same mehke mivke, lahko rečem, da je hrana odlična in, da ne bosta razočarana. Lahko vama povem, da sem bil v Turčiji tudli lani, sicer v drugem hotelu, ampak, če bo vse po sreči, bom tudi letos šel v Turčijo, verjetno pa tudi ravno ta hotel, ki ga omenjata.

Zivijo Dejan,
Ne vem, ce ti bo moj odgovor kaj koristil ampak vseeno…
Glede na to, da imam tri leta fanta, ki je iz Istanbula sem nekaj Turcije ze uspela spoznati, kljub njeni velikosti. Lahko ti povem, da je krasna in ljudje so ravno prav prijazni. Midva sva vedno potovala bolj kot popotnika (letos 5tega maja greva spet) ampak smo se lansko leto srecali z mojimi starsi v Kemeru, kjer sta bila v All Inclusive hotelu.
Verjetno se tudi te hiteli zelo razlikujejo ampak tocno ta je bil preiskuseno(od nas stirih) zelo dober. Tudi moj fant, ki rad dobro je je bil nad hrano zelo navdusen, ceprav je skuhano za okoli 500, ce ne vec ljudi. Za udobje se vama ni treba bati, ampak upam, da bosta naredila tudi kaksen izlet. Drugace pa se ponavadi vsako noc kaj dogaja v hotelu.

No ce te se kaj zanima, me pa kar vprasaj.
Pozdrav Polona

oj!

All inclusive varianta se definitivno izplača.Jaz sem se pred slabim mesecem vrnil iz all inclusive počitnic in moram povedat da je ponudba res vrhunska.
Priporočam pa MAGIC LIFE club Antalya Kirish.

New Report

Close