Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turčija dopust

Turčija dopust

Zanima me kakšen nasvet, mnenje, izkušnje tistih ki ste dopustovali all inclusive  v Turčiji v Konakli-ju, po možnosti hotel Eftalia Marin.

Turki so primitivni in umazani islamisti. Kdor jim nosi svoj denar, financira terorizem.

https://www.booking.com/hotel/tr/eftalia-marin-resort-alanya.sl.html?aid=318615&label=New_Slovenian_SL_5226425785-623Tg_6DbdcKSkZBrj54hAS217247188773%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap%3Aneg&sid=21055c078f874e5429ddfc9f5c748be6&dest_id=-761842&dest_type=city&dist=0&group_adults=2&group_children=0&hapos=1&hpos=1&no_rooms=1&req_adults=2&req_children=0&room1=A%2CA&sb_price_type=total&sr_order=popularity&srepoch=1657539883&srpvid=342d5294d5cc01b3&type=total&ucfs=1&activeTab=photosGallery

zgleda dostojno…

Sem bil tam, pa je morje zelo kurčevo. Tako, da sem potem kar na ritko not skoču.

Čudno, res ni nikogar, ki bi imel kakšne izkušnje? Pa v bistvu letos Kompas kar intenzivno trži ta paket….

Jebem ti Turke in poturice! Oni so večni sovražnik in srbskega in slovenskega naroda.

Ravno zato intenzivno tržijo, ker ni zanimanja.

kakšne izkušnje pa želiš slišat? To da je poleti dol tako vroče da se komaj živi? Da se ne pusti nategnit na bazarju. Da je najboljša hrana na ulici. Da je najlepša Turčija izven turističnih središč, ampak ne julija. Da imam res lepe spomine, ampak zaradi politike me tja še dolgo ne bo ..  več ….

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerka, 12.07.2022 ob 14:21

Čudno, res ni nikogar, ki bi imel kakšne izkušnje? Pa v bistvu letos Kompas kar intenzivno trži ta paket….

ne znaš toliko angleško, da bi na tripadvisorju prebrala ocene?

ampak zaradi politike me tja še dolgo ne bo ..  več ….

Točno to. Pa nehajte že vendar temu Erdoganu nositi denar!!!

Bili smo kak teden nazaj, super je bilo, enkratno.

Ta hotel je na dobrem glasu,sam pa grem letos petič v Konakli.Plaže fantastične,hrana itak,morje toplo,ljudje nad vse gostoljubni.Kupila  boš še en kufer za vse ,kar boš nakupila ! Cenovni raj in visoka kvaliteta cunj !Srečno !

Načeloma ne hodim na dopust v muslimanske države, ker nikoli ne veš  kdaj boš koga užalil in pristal v ječi, pa še korupcija je tam del kolture.

Koliko Turkov ste sploh spoznali v življenju, da tukaj nabijate te bedarije o njih? Idioti.

Turki so genocidni narod, ki je bil včasih na tistem teritoriju celo v manjšini, v večini pa so bili kristjani, ki pa so jih Turki v več rundah poklali.

Googlajte in berite: 1. armenski genocid, 2. grški genocid in 3. asirski genocid.

Pa le ne hodite k tem islamskim barbarom!!!

New Report

Close