Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turčija – Side

Turčija – Side

Letos gremo na počitnice v Turčijo (Side), pa me zanimajo vaše izkušnje …?
Gremo v hotel Pegasos World, s petimi zvezdicami, all inclusive, en teden!
Če ima kdo informacije, se priporočam, me malo zanima, ker v Turčiji na letovanju še nisem bila!
HVALA in lep večer!

Bila v Turčiji, pa ne grem nikoli več!
Ne sprašuj zakaj, saj boš sama videla. Mogoče bo pa tebi všeč.

Bil v Turciji veckrat,letos grem ze sestic in se bom sel!

Tud jaz imam daleč najboljše izkušnje s Turčijo! Sicer sem bila v drugem kraju, ampak vseeno. Edino kar me moti je to “cenkanje” po trgovinah, ampak saj nismo šli zato tja, da bi na veliko nakupovali, en spominek in to je to 🙂

LP;
M

Živjo. Jaz grem za 5 dni, varianta ogledi itd. Kako pa izgleda to cenkanje? Na kaj biti pozoren … kaj se najbolj splača kupovat? Gremo med drugim tudi v en “kompleks”, kjer je x trgovinic. Najbrž me bo potegnilo, ampak vseeno vprašam kaj, da bo recimo tisto pravo turško :))

Hvala.

Nadalina – Glede na to, da greš v hotel s 5* in AI, potem verjetno ne boš kaj veliko vandrala po Turčiji. Tako, da je verjetno vseeno ali greš v Egipt ali pa sem. Glede storitev AI pa povem, da boš izredno zadovoljna. Turki imajo to stvar poštimano v nulo. Mi smo bili v Lari, pa smo bili izredno zadovoljni. Nam pač paše tak dopust, da lenarmo, uživamo, jemo ….

še ena taka. meni ni všeč
– da je vroče&soparno,
– da je AI ena sama požrtija, kjer se preseravajo s hrano,
– da ne moreš it nekaj samo pogledat brez da se vtikaj kaj bi in če ne kupiš jih prijaznost takoj mine
– da je ponekod napisano vse v cirilici
– da je vse poevropejizirno
– da je v pravi čudež dobit turško kavo

še ena taka. meni ni všeč
– da je vroče&soparno,
Mi smo imeli max. 30, sopare se ni bilo, bilo pa je ogromno sence.

– da je AI ena sama požrtija, kjer se preseravajo s hrano,

Kakor za koga, ocitno zate je to, da je obilica raznolike hrane in pijace – pozrtija – zanimivo no

– da ne moreš it nekaj samo pogledat brez da se vtikaj kaj bi in če ne kupiš jih prijaznost takoj mine

jaz sem jim takoj povedala, da ne mislim kaj kupit in da samo gledam, so me pustili pri miru
– da je ponekod napisano vse v cirilici

Nisem videla
– da je vse poevropejizirno

Ne razumem
– da je v pravi čudež dobit turško kavo[/quote]

Pri nas v hotelu je bila turska kava v lobby baru 24 ur na dan

Prisli vceraj domov po 17 dneh. Sicer smo bili v Alanyi, ki je se naprej od Sideja. Sicer je bilo to ze sedmic kar smo sli v Turcijo. Hoteli s 5* tam so lepi, veliki, iamjo obilico bazenov.
Meni je Turcija vsec, moram pa povedat, da tam nisem bila se nikoli v najvisji turisticni sezoni julij, avgust, vedno prej ali kasneje.
Cenkanje v trgovinah pa poteka tako, da so vse zadeve brez cen in ko vprasas koliko stane ti povejo npr. 10 E, ti pa reces, ne dam ti 5 vztrajas pri tej ceni, ce ti ne proda, se odpravis stran in ti potem takoj pove, da lahko to kupis za 5 E.

New Report

Close