turistična agencija Palma
odvisno od destinacije. dolgo let sem delala v tem fohu, tako da je to moje merilo. vem kdo kaj dela in kdo je v tem tudi dober. vem kam rem čisto v svoji režiji, in vem kam grem raje z agencijo.
sicer pa greš lahko v Palmo, ker so dobri. potem pa odvisno kam potuješ. saj so zastopniki tudi za druge agencije.
Pod “Madrid in Kastilja”, posebno letalo iz Ljubljane, so nam prodali 12-urno potovanje v Madrid. Informacijo o letu “Iz Ljubljane”, s prestopom v Zagrebu!, so nam sporočili teden dni pred odhodom, ko je bilo seveda že vse plačano. Torej z letalom iz Ljubljane v Zagreb, nato iz Zagreba v Vittorio in nato še 3 ure in pol dolga vožnja z avtobusom do Madrida. Res: Madrid s posebnim letalom iz Ljubljane v 12ih urah – EKSKLUZIVNO PRI PALMI!
Upam, da s to objavo komu prihranim, da ga Palmovci nategnejo.
Madrid, 23.10.2022 ob 11:57
Pod “Madrid in Kastilja”, posebno letalo iz Ljubljane, so nam prodali 12-urno potovanje v Madrid. Informacijo o letu “Iz Ljubljane”, s prestopom v Zagrebu!, so nam sporočili teden dni pred odhodom, ko je bilo seveda že vse plačano. Torej z letalom iz Ljubljane v Zagreb, nato iz Zagreba v Vittorio in nato še 3 ure in pol dolga vožnja z avtobusom do Madrida. Res: Madrid s posebnim letalom iz Ljubljane v 12ih urah – EKSKLUZIVNO PRI PALMI!
Upam, da s to objavo komu prihranim, da ga Palmovci nategnejo.
MA, ok, očitno praksa s kompas. Nekoč sem šla, vse ok. Očitno je to kot zarukana požrešna kompas. Ali via Adria poti.