Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice turistične agencije

turistične agencije

Zanima me, če ste že kdaj letovali s kakšno turistično agencijo in če ste s katero?
Ali ste bili zadovoljni in ali so izpolnili vse tisto kar so obljubili.

Mi smo lansko leto potovali s turistično agencijo Potepuh in smo bili zelo zadovoljni. Za denar, ki smo ga plačali smo dobili več kot smo pričakovali.

Lala

Zelo dobre izkušnje imam z agencijo Dober dan. Kar nekajkrat sem že letovala z njimi v južni Dalmaciji.

Slabe izkušnje pa imam s Kompasom, ki me je hotel lani zaradi svoje napake opehariti za 30.000.

LP,Kaja

S Kompasom ne bi šla na izlet niti v Logarsko dolino:)) tako malo jim zaupam.

Drago plačaš, dobiš pa kar dobiš.

Lani do zadnjega nismo vedeli v katerem apartmaju bomo, ko smo prišli na otok so nas dvakrat premestili. Kompas samo zakupi nekaj apartmajev, še sanja se mu pa ne kam in v katerem bo stranka preživljala svoj dopust!

Groza.!!

Vesna

Živjo,

Jaz vedno potujem z agencijo ATLAS, ki je ful dobra in ima najboljše vodiče povsod.
Nikoli več pa ne grem s Kompasom – pred leti sva hotela z možem na Ibizo in sicer glede na prosta mesta na Kompasovi web strani ( last minute ) sva vidal, da imajo še prosta mesta, vendar pa v agenciji ( v Kranju ) o tem niso imeli pojma, pa so potem klicali na Ibizo, če je še kaj prostega in ali če pri njih sploh obstaja Last Minute in potem so morali še nama zaračunati 2.000,00 SIT, ker so morali to preveriti. Sicer sva potem šla na Ibizo, ampak za njihovo ponudbo pa ne bova nikoli plačala niti tolarja več !

En lep dan vsem skupaj !

Biba

Mi smo letovali večkrat preko agencije Relax- vedno dobre izkušnje…
LP

Samo enkrat sem potovala z agencijo Globtour in sicer 3-dnevni izlet v Toscano. Sklep je bil: NIKOLI VEČ! Naokrog so nas vodili kot ovce, vodič je sicer vedel ogromno o Toscani, vendar ni znal izbrati najbolj zanimivih informacij in nas je dolgočasil z nepomembnimi podrobnostmi (pozornost pač zaradi tega pade), hotel je bil sicer res v najbolj mondenem topliškem mestu, vendar čisto nekje na obrobju obrobja …
Skratka, še naprej bom potovala le v svoji “režiji”.

Tini

Lani sem bila za 1. maj s Sončkom v Umagu, kjer so imeli prvomajski klub. Bila sem zelo navdušena.
Vsako leto grem na kakšne aktivne počitnice s turističnimi agencijami.Zelo dobre izkušnje imam tudi z Dober danom , Relaxom, Atlasom v Dalmaciji.
Ne priporočam pa Kompasa , ki je zaspal na starih lovorikah in me enkrat sploh ni obvestil, da ne bo prvomajskega kluba v Rovinju.
Agenciji kot sta Sonček in Dober dan se zelo trudita za goste in navijam zanju.

Andreja, me veseli, da imaš dobre izkušnje z Relaxom. Jaz sem šla samo enkrat in nikoli več. Prodali so mi aranžma – polpenzion v hotelu in to v hotelu, KI JE BIL ZAPRT in so ga očitno mislili obnavljati. Z avtom smo šli do Makarske in me je skoraj kap, ko sem videla na pol uničen hotel in takorekoč pripravljen za zidarske odre. Potem sem šla v turistično agencijo (tam dol) vprašat, kaj sedaj. Še dobro, da so me potem prebukirali v drug hotel. V nasprotnem primeru bi se mi po toliko urah vožnje še zmešalo, če ne bi imela kam it…

Zelo sm zadovoljna z agencijo Jupiter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smo šli z Jupitrom na Santorini. Res je blo za malo denarja ampak čist nič od obljubljenega nismo dobili. So nas dali v čist “x” hotel, 1km od plaže, …
Bi dobro premislila, če bi šla še z njimi.

haj!
Lani avgusta sva se z možem odločila, da bi zopet dopustovali na hrvaškem (deset let smo se tega izogibali). Nisva imela pojma kam naj greva. Sama sem po Sončkovem katalogu izbrala Primošten hotel Zora. Po slikah sem videla, da je ta kraj primeren tudi za družine (imava 5 letno hčerko). Pri Sončku so naju opozorili, da naj ne pričakujemo preveč. Preživeli smo pa enkraten dopust, v prijetnih sobah, dobro hrano in prelepim okoljem ter čistim morjem.Nekako smo za denar, ki smo ga plačali dobili več, kot smo pričakovali.
Metka

New Report

Close