Turistično naselje UVALA SCOTT – Kraljevica
ja se strinjam s prejšnimi. lani bili s 3-letnim mimogrede-nas samo zanimalo. na sliki vse super.
ok je postrežba in razgled!. a je samo hotel in se ga naveličas, dve igrali za otroke, polno stopnic, gor dol, ozke betonske plažice, in polno invalidov. tak da miru prav ni in vsi se gnetejo…
v bližini-južno par km, kraj JADRANOVO. tam pa je prav vse igralno urejeno za mlajše, tud plaže so lepe prodnate-mestna ulica se vije prav ob obali. edino se treba pozanimat za kakšen apartma, ker vejetno hotela ni. vso srečo. ja naprej pa je itak že CRIKVENICA ali SELCE. to pa je že 2.zgodba. mi gremo 3 julija v ŠIBENIK. KOMAJ ČAKAMO!
za uvalo scott točno ne vem, bil sem v kraljevici, pa je blo fino edin kar me je motil je bil smrad iz bližnje rafinerije al kaj majo že tam, v glavnem vohal se je tisto nafto al kar kol že.
5.06.2010 ob 15:20 zadnji odgovor 27.10.2024 ob 06:26
Marš banda pokvarjena, 14 let staro temo ste umetno dvignili, zaprite to sranje če ne znate drugače pritrgniti uporabnikov, stare forumaše jebete s tistimi podtaknjenimi kukiji zaradi katerih ste jim onemogočili komentiranje , novih pa ni !