Turistično poročilo
Nocoj za fantke! (lahko pa napišem s pomočjo mojih dveh sodelavk….tudi za punčke)
Poročilo se nananaša na obnašanje deklic…..po državnosti……v prvih šestih mesecih tega leta.
AVSTRALKE!!!!!!! TO JE TO!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo v dveh tednih…dva taka primerka,ki ti dobesedno dajo mislit…..ali si v življenju prav odločil!
Pismo..Avstralke so zakon!!!!!!….Ko bom veliki….grem dol!
Nemke: Zelo jasno jim je zakaj pridejo v office….ne tratijo po nepotrebnem časa za obskurnosti ….v glavnem…zelo profesionalne punce!(na moje veselje tudi pomanjkljivo oblečene!;-)))
Avstrijke: Malce trde pri razumevanju osnovnih reči…..sam,ker so tud dokaj pomankljivo oblečene….se prejšnja napaka zlahka oprosti! 😉
Čehinje: Človek dobi občutek,da bi najraje v office prišle kar nage….saj tolko golote na mojem službenem mestu……skoraj res ne moreš videt!Jezikovno(mislim v govoru) so zelo šibke…..sam,ko ti nabrekle antene..in polgole joške molijo pod nos….tega ne moreš zamerit!
Madžarke: Dozdeva se jim,da so prvoizvoljene dame novodobne Evrope!Ne slačijo se tako kot Čehinje…..sam obnašajao se pa kot ostarele Ukrajinke!(seveda tiste,ki imajo zvodnika!)
Italijanke: Groza!!!!!Vse nosijo OBUPNE modrce…in ob tem mislijo,kako jim pristoja!! :-(((((((( Kuraac od sicilske ovce!!!!!!!!
Izraelke: Na žalost ni mladega materiala!Nekje od 55 let navzgor se začne populacija!In še ta je SITNA za popizdit!!!!!
Angležinje: Sam to bi vprašal:A so Lady Di od kje uvozili????!!! Pa v dvajsetih letih,kolkr sem v turizmu….je ni blo ene omembe vredne Angležinje!!!!
Francozinje: Premalo jih je!!!!!!!!!!!!!!!Odlične punce in žene!!!!
Za danes končam ta opis….če bi kdo želell opis ostalih narodnosti……na voljo pojutrišnjem(jutri namreč delam).
Lep začetek noči!Še par ur bomo pokonci!
;-))))))