Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turizem pri hrckih

Turizem pri hrckih

Kaj je tem nasim tv hisam! A nimajo nc druga porocat pri dnevniku koker to kaksna je turisticna sezona pri hrckih. Kako se nikoli ni blo tok turistov..pa kaj to nas briga!!.
Naj rajsi povejo kaj o slo turizmu in nasih gostih.
Jasno?? Da ne slisim vec o turizmu v cro!!

Si na napačni strani, bo treba potem kr tv hišam napisat en dopis 😉
Itak sm pa že večkrat napisala, da kako radi poročajo o Hrvatih, še raj, če jim gre kaj narobe, pa tud spletni portali 😉

A je na Žurnalu24 že objavljena novica o svetovnih prvakih v vaterpolu? Glede na to, da imajo 70 % novic iz Hrvaške.

Vaterpolo 🙂 Ta “šport” je še manj gledan kot kolesarstvo. biljard ali kegljanje 🙂

Vaterpolo 🙂 Ta “šport” je še manj gledan kot kolesarstvo. biljard ali kegljanje 🙂
[/quote]

Zakaj šport v navednicah? Ker ti nikoli ne bi bil sposoben tega športa? :))

Katoliška vera je Hrvatom dala moč in jih zavihtela na svetovni vrh, Bog tudi pomaga pri turistični sezoni. Me nič ne preseneča. Pridite v cerkev!

Kaj pa če ni vse res in je to zgolj hrčkovska propaganda? Bi kar nekako sovpadalo z njihovimi siceršnjimi političnimi karakteristikami.

[/quote]

[/quote]

Odgovor že imaš v mojem prejšnjem stavku.

Pol slovenije je dol vkljucno z vecino oblasti, bivse oblasti, vec ali manj elite…skratka znani slovenceljni. Se mi zdi da tudi Likoviceva ki se tako zavzema za posiljeno slovenstvo. Aha, iz okolice savudrije ali tam nekje. Pa vlada pa precednik in tone.
Ce na osrednjem dnevniku ne smes govorit o neuspehih in sranju v svoji drzavi pa dejmo hvalt hrvasko.
Z arbitrazo vseen ne bo nic ce jim se tok lezemo u tazadno plat.

[/quote]

[/quote]

Kar priznaj, da slabo plavaš. :))

[/quote]

Kar priznaj, da slabo plavaš. :))
[/quote]

.0

.0

.0

kupi si čepe za v ušesa

New Report

Close