Turk mora odstopiti z mesta predsednika Slovenije.
komunizem lahko dopolniš z besedo socializem, ali tudi samoupravni socializem pod vodstvom ZKS-Zveza komuninistov Slo.
žal še danes nisem ugotovil kaj boljše, ali celo slabše.
komunizem ali socializem, zdi se mi, da je nekaj od tega pot v drugo-neskončno lepo. razloži mi.
kapitalizem kakršen koli je najbliže biti človeka.
socializem je za nerazmišljujoče navajene črede.
socilizem-komunizem je alternativa kapitalizmu, je garaža za kapitalizem v krizi. to je začasna možnost in smo ji blizu.
Bom še enkrat ponovil:
če sta komunizem in socializem kot ideologiji potrebna obsodb zaradi zločinov ter takšnega in drugačnega pobijanja, potem je potrebno za isto obsoditi tudi krščanstvo zdesetkanje indijancev, križarske vojne itd. islam (no, s tem nekateri nimajo problemov) in druge religije. Ne nazadnje je potrebno obsoditi tudi kapitalizem, ker marsikatera vojna je služila namenu povečevanja kapitala, kapitalizem v najbolj surovih oblikah pa je bil tudi vzrok za pojave ostalih totalitarizmov.
O utopičnosti komunizma in socializma pa le toliko: večkrat mi pride na misel, kaj bi v antiki ali še prej rekli o ideji, da naj vsak druge ljudi, ki zanj delajo tudi ustrezno plača.
Stalinovi boljševiki so prevarali slovenski narod s tem,da so svojo komunistično revolucijo enačili z narodno osvobodilno borbo,anti komunizem pa kot fašizem !!! Malo smešno pa je kako se nekateri smpatizerji komunističnega bloka imajo za zmagovalce,če ravno se je tako imenovani komunistični blok sesul v celi evropi do tal.Treba je pač sprejeti poraz ideologije,ki se je simpatizrji levice nikakor nemorejo otrest.!!!TOREJ-VAŠA IDEOLOGIJA JE DOŽIVELA TOTALNI PORAZ IN SE JE TREBA HOČEŠ ALI NOČEŠ SPRIJAZNITI.NI VEČ MIZICE POGRNI SE !!! PAMET V ROKE !!!