turk odštel 63 € za let v Sarajevo
Saj pravim: ni bolj fletnega, kot stati ob strani in gledati kako ga je začela nova oblast že na začetku biksat. Kaj šele bo; hec mora bit, kajne vrabček pa ninej pa ostali, ki ste jih volili?[/quote]
Ja res VN, hec mora bit, se strinjam.
Ampak veš kaj je razlika med nami, ki smo jih volili in vami, ki jih niste?
Bistvena.
Mi pokažemo na napake, ne glede na to ali smo njihovi volivci ali ne.
Za razliko od vas, ki ste svojo – prejšnjo oblast povzdigovali v nebo in iskali opravičila za njihova dejanja (pa čeprav je marsikateri od vas v sebi vedel, da ne ravnajo prav). To je tisto bistveno.
Pa očitno vi tega sploh ne razumete, ker ste tako naučeni. Ali pač? Dopuščam tudi drugo možnost.
Res ni bolj fletnega kot delati in govoriti tisto, kar ti naročijo. Misliti s svojo glavo, ja se strinjam pa ni preveč fletno.
Ja hec mora bit VN, benaflek, mina, mml, en mal men in ostali….
Danes je Miklavžev dan, se je treba veselit in darila delit. Jaz sem tudi svojega dobila. Mmmmm, je bilo sladko.
Ne, to ni nobena grozna resnicoljubnost in realnost in pravičnost. Gre za to, da vi še svojih ne marate. Vi pač ne marate nobenega, ker so vsi zanič. Itak pa vam noben argument ne gre do živega, vedno gonite samo svojo in svojo.
Ne zante pokačati, opazovati, pač pa udrihati, tako po svojih, še bolj pa po “nesvojih”. Nobena stvar vam ni sveta in nobena vredna, da jo imate za svojo. Ste skratka brez pametnih vrednot.
hahaha, ta je pa dobra, nobena stvar nam ni sveta, mater na tole pa moram dat komentar, ja kaj pa je v politiki svetega, kateri politik nosi krancelj okoli glave, me prav zanima kateri je ta sveti politik, bolj smešne izjave pa že dolgo nisem brala.
kateri argument pa in kdo ga je dal????:))))))))))))))))
Kot rečeno: nobena stvar… Kar običajno pomeni nekaj na splošno in ne le v politiki.
Itak pa je takšno stanje resnično na splošno. Nič in ničesar in nikogar ni vredno spoštovati, po vsem je potrebno pljuvati in vse ogristi. Če je to smešno, je meni žalostno, kajti čez 20 let ne boš mogla niti na sprehod več, ker bo folk strupen in nesramen. Kar ne bo seveda nič čudnega, saj ne bo imel niti spoštovanja do starih, niti kakršnihkoli moralnih zadržkov v sebi, da bi se obnašal malo več kot butec.
Mislim, kot sem povedala: tole osiranje na PČ je samo odraz splošnega razpoloženja in primitivnega vedenja, kot je sicer v družbi.
Danes se ljudje smejijo tistemu, ki na glas reče kaj o družini, o zvestobi, o lojalnosti, o ljubezni (do sočloveka, do domovine, do bla bla bla), kajti to so usmiljenja vredno in zaničevana čustva. In po moje samo zato, ker je bil sistem vrednt nasilno ukinjem, postavljene so bile druge vrednote, ki jih je zgodovina pometla, ker niso bile trajne. Ljudje so ostali brez hrbtenice (ker zadaj za temu začasnimi vrednotami pač ni bilo nič) in sedaj je to, kar je.
Dej, Ninej, ti si res nepismena. Seveda ima zveze splošno razmišljanje, ki se tukaj samo zrcali. In ti si ena od najbolj nestrpnih in omejenih tukaj gor. Itak goniš vedno samo eno in isto eno in isto. Edina stvar, ki si jo popravila, je to, da zdaj kopiraš del teksta in ne lepiš samo linke brez komentarja. Ti si prazen list, ti si omledna riba, ti uporabljaš res le dve možganski celici, pa še ti dve samo za občasne izlive.
Kocinca, dobr ti je “dekl dvignilo”. Saj pomaga za minutko, vem da pomaga, vsaj do njenega naslednjega posta… potem pa je vse po starem. Ninej lahko sesekljaš, vržeš ob steno, razčetveriš in zakoplješ osemnajst metrov globoko ampak naslednji hip bo še slabše. Ona je… ona je… ona je… TERMINATOR. Ja, ko ga razstavijo v prafaktorje pa una njegova rostfraj roka še vedno miga.
Kocinca, dobr ti je “dekl dvignilo”. Saj pomaga za minutko, vem da pomaga, vsaj do njenega naslednjega posta… potem pa je vse po starem. Ninej lahko sesekljaš, vržeš ob steno, razčetveriš in zakoplješ osemnajst metrov globoko ampak naslednji hip bo še slabše. Ona je… ona je… ona je… TERMINATOR. Ja, ko ga razstavijo v prafaktorje pa una njegova rostfraj roka še vedno miga.[/quote]
hahahah, ampak sedajle se pa res smejem, brez heca si me do solz!:))))))
“….. se pa bojim, da je izgubila tudi Slovenija. To je pa hujše.”
“Tisoč jih je, ki so tako ponižali svojo pamet, da jemlje vbogajme od nespameti. Svoje spoznanje, božji dar so prodali za dobro južino, prvenstvo za lečo.” (Cankar, Hlapci).
ninej, vse na tem svetu je povezano in očitek, da pisanje “kocine med zobmi” ne spada na PČ je napačno. Še kako je prav, da nekdo tako politično razmišlja tudi na tem čveku.
Preberi komentar tedna Reporter, št.29, morda tudi Hlapce.