Najdi forum

Splash Forum Politični čvek turk odštel 63 € za let v Sarajevo

turk odštel 63 € za let v Sarajevo

hja ti jo kar ber, jaz jo imam zadost! Pa da ne bo pomote, ne njenega političnega razmišljanja, ker ga na tem forumu še nisem brala, ampak njenih poskusov intrigiranja, jaz se tega ne grem in pika!

Reporter pa mi ni treba ponujat, Hlapce sem pa večkrat prebrala!

Pa se očitno nisi nič naučila. Prazno branje!

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Malo mi je žal, da sem ga volil.Tip se preserava bolj, kot sta se Kučan in Drnovšek skupaj.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Posle j…… nema kajanja!

Ne samo, da se tip preserava, predsednik države laže!!!

ampak vseeno, tale Turk ima dober proračun, da si toliko lahko privošči, mu bo vlada naslenje leto polovico vzela, pa bo sedel doma!:)

S takšnim tempom, bo pokuril proračun nekje do septembra…potem pa v jok pa na drevo…….bojkotiranje obveznosti, pa kuhanje zamer in apeliranje na volilce, da mu vlada ne dovoli opravljati njegovega dela….a nismo to že videli in slišali nekoč v preteklosti??????

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

“… kuhanje zamere¨”

Se spomnim njegovih izjav po TV kako je bil užaljen, ker ni bil izbran za mislim generalnega sekretarja OZN. Tega skorajda ni mogel verjeti, da je to mogoče. Zgodila se mu je velika krivica. Dobro bi bilo ta pogovor z novinarjem ponovno videti. Slaba človeška lastnost, da ne prenese poraza.

a bejš no!!!:))))

Ja res en mal mem, se v gornjem strinjam s teboj.

Najbolj očitno pa je to bilo in je še vedno pri Janezu Janši. Ta pa res ne bo nikoli dojel, razumel in prenesel, da je bil poražen…. in da je vladal samo en sam samcat mandat. In nikoli več…..

Tudi jaz sem na volitvah izgubila… Nisem mislila, da volim monarha.

Ja res en mal mem, se v gornjem strinjam s teboj.

Najbolj očitno pa je to bilo in je še vedno pri Janezu Janši. Ta pa res ne bo nikoli dojel, razumel in prenesel, da je bil poražen…. in da je vladal samo en sam samcat mandat. In nikoli več…..[/quote]

S čem pa kaže na to da se ni sprijaznil z porazom? Mogoče s tem, da je šel na dopust? Mogoče s tem , da zahteva da vlada končno začne delati na problemih države in pusti na miru kadrovske zadeve? Aja, mogoče s tem , da je pričakoval upoštevanje zakonov na volitvah? Mogoče… , no saj me boš razsvetlila.

hahaha boss, ma nesprenavedaj se, vsi smo lahko gledali njegov užaljen obraz, pa njegovo skrivanje pred kamerami, pa upanje na glasove iz tujene pa……pogojno čestitanje Pahorju!:)nr on tega sploh ni skrival, vi želite prekriti!:))))

Se pridružujem vprašanjem.

Sicer pa to ni odgovor ali komentar na Turka. Tipično speljevanje teme. Komentiramo namreč o Turku. Skoz bolj se mi poraja misel in ga vidim za še hujšo barbiko, kot je BIL Pahor. Ves svetleč in zaljubljen v svojo osebnost. Navada je železna srajca in Turk se obnaša kot je bil navajen oz. kakršno naravo pač ima. In to so verjetno tudi zaznali v OZN. Ena “šminka” je.

Kaj mi želimo prikriti? Daj povej razsvetli me že enkrat. Še nobeden ni priredil žurke zato ker je izgubil na volitvah. Glede na nepravilnosti na voliščih je bilo prav, da je pogojno čestital za zmago. In glede na to, da je bil rezultat tesen se bi lahko marsikaj še zgodilo do konca štetja. Pa tudi Pahor je imel zelo kisel obraz, mogoče je pa tudi on izgubil na volitvah. Torej ninej, imaš še kakšno novo informacijo ali boš samo pogrevala že povedano?

Janez Janša se je poredko nasmehnil, ko je bil v funkciji predsednika vlade. Tudi pojasnil je zakaj tako. Očitno ga nisi imela nikoli priliko videti, ko ni opravljal delo predsednika vlade.

Ne ločiš med resnim ali užaljenim izrazom na obrazu. Ja, kaj bi pa rada, da bi skakal od veselja nad rezultati. Morda, in bi ti prišlo prav, ker se je tega v času globalne recesije želel znebiti. Pa bi bil spet kriv JJ.

Oglej in primerjaj resnost ali razigranost Pahorja pred volitvami ali pa sedaj, ko je na funkciji predsednika vlade. Sprememba.

Janez Janša bo vedno zmagovalec.

Predsednik vlade je bil en mandat. Si prepričana, da bo Pahor zdržal na vrhu štiri leta, pri vseh polenih, ki mu jih nastavljate njegovi do nedavnega goreči oboževalci, prav tisti, ki ste jih metali pod noge prejšnjemu predsedniku vlade?

Kaj mi želimo prikriti? Daj povej razsvetli me že enkrat. Še nobeden ni priredil žurke zato ker je izgubil na volitvah. Glede na nepravilnosti na voliščih je bilo prav, da je pogojno čestital za zmago. In glede na to, da je bil rezultat tesen se bi lahko marsikaj še zgodilo do konca štetja. Pa tudi Pahor je imel zelo kisel obraz, mogoče je pa tudi on izgubil na volitvah. Torej ninej, imaš še kakšno novo informacijo ali boš samo pogrevala že povedano?[/quote]

ja le kaj, razočaranje!:)))

jah seveda vse najbolje ko gre za JJ-o, sprašujem se koliko časa še???:)

Kaj mi želimo prikriti? Daj povej razsvetli me že enkrat. Še nobeden ni priredil žurke zato ker je izgubil na volitvah. Glede na nepravilnosti na voliščih je bilo prav, da je pogojno čestital za zmago. In glede na to, da je bil rezultat tesen se bi lahko marsikaj še zgodilo do konca štetja. Pa tudi Pahor je imel zelo kisel obraz, mogoče je pa tudi on izgubil na volitvah. Torej ninej, imaš še kakšno novo informacijo ali boš samo pogrevala že povedano?[/quote]

ja le kaj, razočaranje!:)))

jah seveda vse najbolje ko gre za JJ-o, sprašujem se koliko časa še???:)[/quote]

Lepo te prosim če nimaš kaj za odgovoriti bodi raje tiho.

ma kaj če se pa res sprašujem in sicer; koliko časa mu boste še tako slepo verjeli ???:) saj mi lahko takoj ti odgovoriš, da se ne bom več spraševala!!:)))

Ninej ne more biti tiho. Če bi ji usta zaprli, bi z ritjo govorila.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Kaj mu bom koliko časa slepo verjel? Si lahko bolj konkretna.

Kaj mu bom koliko časa slepo verjel? Si lahko bolj konkretna.[/quote]

vse in res dobesedno vse, kar spravi iz svojih ust!:)

Kaj mu bom koliko časa slepo verjel? Si lahko bolj konkretna.[/quote]

vse in res dobesedno vse, kar spravi iz svojih ust!:)[/quote]

Tako dolgo dokler ni nasprotnega dokaza.

ma boss, saj jih ne želiš!:)

New Report

Close