turk odštel 63 € za let v Sarajevo
Ko je leta 1990 rekel, da naših fantov ne bomo več pošiljali služit vojsko v druge republike se je slišalo kot znanstvena fantastika. Pa je obljubo izpolnil. Ko je izjavil, da bo slovenska vojska nagnala JLA iz Slovenije, so mu verjeli le redki. Pa jo je. Nismo mu verjeli, ko je izjavil, da bo šlo več kot pol manj denarja za našo vojsko kot ga je bilo treba dajat za JLA, pa se je izkazalo da ni lagal. Napovedal je šestmesečo služenje vojaškega roka. Obljubo je držal. Napovedal je profesionalno vojsko. In jo imamo… Našteval bi lahko še pol ure, ker pa počasi pišem, bi to trajalo do jutra.:-)))
hahaha boss, če bi ga jaz videla s krancelnom okoli glave bi bila na vaši strani in se strinjala z vsem kar revček ubogi pove in se tako nesebično žrtvuje za vas!
obsedena, ne niti najmanj, le obsedenim bi rada dokazala, da ni tak svetnik za kakršnega ga imate, pa vidim na nima smisla, bo nekoč samo od sebe prišlo!:)))
hahaha boss, če bi ga jaz videla s krancelnom okoli glave bi bila na vaši strani in se strinjala z vsem kar revček ubogi pove in se tako nesebično žrtvuje za vas!
obsedena, ne niti najmanj, le obsedenim bi rada dokazala, da ni tak svetnik za kakršnega ga imate, pa vidim na nima smisla, bo nekoč samo od sebe prišlo!:)))[/quote]
Pa kdo ga ima za svetnika. Zame je navaden človek, ki je delal dobre in slabe stvari. Razlika med nama je ta da ti ves čas potenciraš njegovo še tako majhno napako jaz grem pa preko nje dokler so pač pozitivne stvari v prevladi.
obsedena, ne niti najmanj, le obsedenim bi rada dokazala, da ni tak svetnik za kakršnega ga imate, pa vidim na nima smisla, bo nekoč samo od sebe prišlo!:)))[/quote]
Pa kdo ga ima za svetnika. Zame je navaden človek, ki je delal dobre in slabe stvari. Razlika med nama je ta da ti ves čas potenciraš njegovo še tako majhno napako jaz grem pa preko nje dokler so pač pozitivne stvari v prevladi.[/quote]
no to mi je pa že malo bolj všeč!:)))
ej kdaj sem pa pisala o kaki njegovi majni napakici???
Pa kdo ga ima za svetnika. Zame je navaden človek, ki je delal dobre in slabe stvari. Razlika med nama je ta da ti ves čas potenciraš njegovo še tako majhno napako jaz grem pa preko nje dokler so pač pozitivne stvari v prevladi.[/quote]
no to mi je pa že malo bolj všeč!:)))
ej kdaj sem pa pisala o kaki njegovi majni napakici???[/quote]
Recimo njegova neposrečena primerjava s kruhom. Pa čeprav je povedal resnico.
Očitno je pri nas resnica napaka. Ciničnega tona pa tu ni bilo, če bi to povedal nekdo z levice, bi bilo seveda vse v redu.[/quote]
veš kaj, kruh že morda leži po smetnjakih, samo ne od tistih 200 000 ljudi, ki živijo na pragu revščine in ta njegova izjava je bila izrečena v kontekstu, ki je negirala revščino v Soveniji, tore.
ja madonca, a še nisi pogruntal da je meni vseeno katera stran je, če naredi neumnost jo bom kritizirala!:)