Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turoben dan..turobna kletka…

Turoben dan..turobna kletka…

Bemti vas bom..kva a moram spet svojo sliko kle napopat al kva;))…ma dobr no..pa kje ste..Razo..joka…zalostna tuguje..helcka..a te spet sefi drkajo..bugi..sam hit posvet kle..ne pust se dezku, da s tabo manipulira, alti..tud ti sam zacnes o nekem zgeckanju pol ni nc..sp..ti mene baje greskas..a tebe zdaj nema;))..shaky..je sla spet spat k trnuljcica..za 7 let…zvercka..tebe pa bom..bos vidla…k sam…CENZURA…;))…pa dobro no..aja misi..pust kokice..pr mer..a mas zdaj ze medenjake pred nosom,haha in mavricni vitez…bi mi vsaj ti namenil en poljub…za lep dan…no koga se nisem pocukala za rokav…no drugi nicki..pa so baje dvojniki..no nekak tko..zato skoda mojih besed za njih;))…KLETKA..ajde da ludujemo gre ena pesem..jaz to delam..pa ti???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:))))) Sem se zbudila. Saj vsake tolilo čsa malo pokukam, da vas malo pozdravim. Če bi bilo po moje bi bila več tukaj…

Cmoka!

Ma saj žgečkam, sam moraš še ti kaj narest?!?!?

Jaz pa se jezim :((((((((((. Aja – medenjake sem si pa res privoščila – najmanj pol vreče, za ostalo je moj “dragi” “poskrbel”………

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Hej Sunny!A me imaš kej rada?A me še ljubiš?
;-)))

pridnaaaaaaa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne izzivi me..ker se pol ne bom ustavla;))

iiiiiiiiiiiii, a dobim bombonček? :))))

sem vedla.sem vohala;))..pa pust tiste babe..ko se gre k njim..je treba rect ena taka babura me ne bo..in bom raje jaz njo..haha

Go, baby go!!!!

Saj…. samo dvignilo pa mi je pritisk… pa še brez zajtrka sem šla na banko… in to na prvi dan… no ja…

Eh, grem raje kaj v želodček dat, pa bo :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Pizda..a ti to men..se ti rola al kva..si se pijan…jao..jao..

to..nared..jaz bi tud neki papala…mmmmmmmmmmmmmm

Vztrajno mi to tvojo piozdo na daljavo ponujaš….a pomeni,da bom kdaj tud kaj deležen s tega vrta?
😉

Te povabim na medenjake :)))))))))))).

SonceK, kaj pa v petek? A prideš? Bom baje lahko princeske poleg prinesla :))))))).

Kje boste to imeli..povej..uro..kraj..lokacija…in ce bo vse odgovarjal pridem..pa magari z otrokoma…

Evo, kopiram…

Avtor: Primož
Datum: 18-09-03 06:34

KDAJ:
petek 03.10.2003 od 16 h naprej, program se zacne ob 17 h

DO KDAJ: 2-3 URE odvisno od udeležencev in dobre volje

KJE:
Kuhinja Miele – 1236 Trzin, Brodišče 15

KUHAR-ica:
Babi

RECEPTI:
??????

Skrivnost Babine kuhinje, 🙂

Pa saj več na forumu samem piše. :)) Bo pa zelo okusno ;). Vse kar smo dobili za “nalogo” je to, da vsak speče neko drobno pecivo (en pekač) in ga s sabo prinese (no, če ne znaš, menda tudi ni problem).

Evo me, evo … Sonči … nestoj bit jezna … :))) … sam je*at ga, k’ sem v službi pa je treba tu pa tam še kej narest … :)))) ;))))

Ablubm, da bom bolj pridna, ko opravim vse … :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

To je industrijska cona v Trzinu..od piramide dalje..nekje zadaj, ce se ne motim in pecivo ni blema..obvladam…ves kaj tkole je..ce mi rata dobit varstvo z veseljem pridem..kajti babi..ma okej recepte in vesela bi bla srecanja z njo…delam na temu..in se vidiva tam, ce mi rata..upam…

okej..cakam;))

New Report

Close