Turoben dan..turobna kletka…
Bemti vas bom..kva a moram spet svojo sliko kle napopat al kva;))…ma dobr no..pa kje ste..Razo..joka…zalostna tuguje..helcka..a te spet sefi drkajo..bugi..sam hit posvet kle..ne pust se dezku, da s tabo manipulira, alti..tud ti sam zacnes o nekem zgeckanju pol ni nc..sp..ti mene baje greskas..a tebe zdaj nema;))..shaky..je sla spet spat k trnuljcica..za 7 let…zvercka..tebe pa bom..bos vidla…k sam…CENZURA…;))…pa dobro no..aja misi..pust kokice..pr mer..a mas zdaj ze medenjake pred nosom,haha in mavricni vitez…bi mi vsaj ti namenil en poljub…za lep dan…no koga se nisem pocukala za rokav…no drugi nicki..pa so baje dvojniki..no nekak tko..zato skoda mojih besed za njih;))…KLETKA..ajde da ludujemo gre ena pesem..jaz to delam..pa ti???
Saj…. samo dvignilo pa mi je pritisk… pa še brez zajtrka sem šla na banko… in to na prvi dan… no ja…
Eh, grem raje kaj v želodček dat, pa bo :)))
Evo, kopiram…
Avtor: Primož
Datum: 18-09-03 06:34
KDAJ:
petek 03.10.2003 od 16 h naprej, program se zacne ob 17 h
DO KDAJ: 2-3 URE odvisno od udeleencev in dobre volje
KJE:
Kuhinja Miele 1236 Trzin, Brodišče 15
KUHAR-ica:
Babi
RECEPTI:
??????
Skrivnost Babine kuhinje, 🙂
Pa saj več na forumu samem piše. :)) Bo pa zelo okusno ;). Vse kar smo dobili za “nalogo” je to, da vsak speče neko drobno pecivo (en pekač) in ga s sabo prinese (no, če ne znaš, menda tudi ni problem).
To je industrijska cona v Trzinu..od piramide dalje..nekje zadaj, ce se ne motim in pecivo ni blema..obvladam…ves kaj tkole je..ce mi rata dobit varstvo z veseljem pridem..kajti babi..ma okej recepte in vesela bi bla srecanja z njo…delam na temu..in se vidiva tam, ce mi rata..upam…