Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turobna si..kot vreme;))

Turobna si..kot vreme;))

Zato grem ven na dez..in se bom zlila z njim;))..uzivala bom..teb pa nc ne privoscim..ker si lenuhinja..nc ne migas..sam spis kle…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kdo?
Jaz mam tiča…torej ne leti name?
😉

SonceK, a si ti tudi šizofrenična ratala? 😉 :)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Kdo je še tu tak?Daj da ga ozdravmo hitro!
😉

Ne vem… jaz? Ne jaz! Kdo jaz? Ne ti… Jaz… Pa ne jaz…

😉 :)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Torej pacientka Miši!
Kar slecte se…pa da vidimo izvor vaših težav.
😉

Brrr… Pa ne, no…. me že tako zebe kot polarnega medota… 😉

ooooooo jaz pa neeeeee,
kako sva si različnaaaaaaaa……

juhuhu……..

Saj mam tud en grelec v ordinaciji…za take primere…;-)

Ti pa puzat!!!!!
Trčečim korakom uz brdo!!!!!
😉

Ok, samo boš moral ornk zahajcat 😉 :))))))….

yeaaaaaaaaaaah, to mi deli………. puzaj me……… opa, ne to…….. goni me puzat…………. iiihhhhhhhaaaaaaaaaaaa……

Dount uori!Je glih tak skori,ku tist u bojlerju…mislim oblike.
😉

A na spiralo? 😉 :))))))))) Uuuuuu, to bi pa res rada videla 😉 :)))))))).

Mim prid…pa demonstriram..;-)

Hehe, a slučajno naj tja zaidem? 😉 :)))))

Ja..tko nekako…da ne bo glih zgledalo,da se ponujaš….;-)

Jaz bi te rajši puzal gonit,mrha!
😉

smotko, pacek

Hvala!Lahko bi z velikimi fonti napisaala te poklone!!!!
Da bi še ta mlade bejbe vidle moje kvalitete!
😉

New Report

Close