Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Turška serija Vedno tvoja

Turška serija Vedno tvoja

Gleda kdo? Nikjer nisem zasledila, kakšen je finiš. Je srečen? Prideta Zuleyha in Yilmaz skupaj na koncu? Mi je znano, da sta dve sezoni. So naši kupili obe sezoni? Veste do kdaj bo trajala nadaljevanka?

Kamor preklopim, turška nadaljevanka. Ne gledam nobene.

Na koncu se Yilmaz poroči z drugo, ampak potem čisto na koncu pa dobi v roke tisto ožgano pismo od Zulejhe iz katerega prebere, da ga še vedno ljubi. No pol je pa konc, tko da se bo lov na Zulejho nadaljeval v 2.sezoni. Edino ne vem kako majo naši spet te serije oštevilčene. Kukr vem je v originalu 35 delov

Na koncu se Yilmaz poroči z drugo, ampak potem čisto na koncu pa dobi v roke tisto ožgano pismo od Zulejhe iz katerega prebere, da ga še vedno ljubi. No pol je pa konc, tko da se bo lov na Zulejho nadaljeval v 2.sezoni. Edino ne vem kako majo naši spet te serije oštevilčene. Kukr vem je v originalu 35 delov

Drugo sezono so začeli snemati en teden nazaj. Sem videla na instagramu, Gaffurja mam pod folloving 😀

sem napisala še malo poteka v naslednji sezoni pa so mi ga zgleda moderatorji izbrisali

New Report

Close