Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tuš…

Tuš…

… ampak mene pa vseeno skrbi , da si ne bi fantje kako kost polomili tu pod tušem , ko je že rahlo klizavo ;)))

Nikitka jim svetuje , da ne špricajo preveč okol sebe … ni varno , he , he ….

boš model?

Glaž vina in malo čtiva je bolje od aspirina, Mariči :))))))))))

Sej to mi skozi pravjo da sem. Model.

Al pa pacient.

Ma če je zdraven kak fejst vakuum, ni problem za špricat….

Ej, ti Brusko, a si bil ti “vpet” v vrata kabine?
A si ga ti nesu pol na rentgen? A bi ktera vedla
kej o tem?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja, jest sem bil.

Zato pa imam od takrat samo 25 cm.

in tebi seveda to full paaaaaaaaaaaaaaše 😉

ja sej se bom osušil.. k pridem nazaj ven :)))))))))))))))))))

uh … ti prinesem brisačo ….

B. gre zdej dol z neta :))))

stuširana sem .. kalkertolk .. pa vseeno moram it .. fina družbica ste 🙂

papa 🙂

Ja sam turio Golden…. blo zelo dobro, dnar je bil, delat je blo treba tud velik, full velik sem se naučil o načinu mišljenja (pozitivnost), po 4 letih, po rojstvu drugega sina in potem, ko sva začela graditi, pa ni blo nobenega časa več, ni blo volje se pobijat po svetu…. zato sem nehal. Ampak, še danes vem, da sem v tistih parih letih spremenil samega sebe za 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Tko da… hvala Golden.. bilo je dobro dok je trajalo, a sad više nikad :)))

Jani se s svečami ni hotel ukvarjat.. preveč.. “sezonsko” delo :)))

Ja lahko prineseš brisačo, samo prej potrkaš kot vstopiš.. da ne bo.. :)))))))))))) Barbi, tud ti si fajna družba, zato.. še kej prid in.. lep dan :))

Ja sehurnu de, sej vidiš, da komaj čakam, da bom še tvoj model :))))))

hja.. k sem jest tole temo odprl.. še nisem vedel, kaj pošilja Barbara… no… heheheheh sam sem ujel…. ritem :)))))

Jani je vesel… da res ni not kakšne kosti.. k pol bi bla pa res kriza :))))))))))))

hahahahaha.. ne nisem gledal :)))))) No ja.. treba se je znajdti in zaslužiti :)))

Fajn bodi, Barbi…..pa hvala k’s nas držala za ročke :))))))))))

Marička… ja.. takrat sem bil jest obtožen… da je ta zadeva moja :)))))))))))) je že nekaj časa nazaj :))) Ampak…. no sej ni važno, važno, da te glava ne boli več, pa da je razpoloženje.. boljše :)))

Jaz sem pa še vedno Stevie Wonder…:((((((

Hahahahahahahahahahahahahahahah :))))) ja hvala :))))))))))))))

vajt a fju moment Bruce-man…. I šaljem ti pikčer :)))))

sam mi ni jasno.. zakaj nisi dobil pikčer? Od Barbare?

A veš, da bi se čudil, kako je resnica temu nasprotna ?

V sezoni jih sicer dosti prodaš, ampak ker majo vsi neke akcija in popuste, totalno po nizki ceni, celo under je treba it. In en kurc zaslužit.

Čez leto pa to vsi opustijo, pa vseeno se stalno prodajajo, takrat pa po “pametnih” cenah…

Sicer pa uno ko praviš, je čista resnica, sam, folk ima napačno stališče, da je to piramida, pa kaj vem, pa nič delat pa fajn zaslužit, kar ni res. Ogromno je treba delat, pa točno koliko vložiš, se tudi vrne..

Hja, a sem na listi, al kaj?

Ma me neki jebe mail zadnje časa, ker ne piska, kada dođe.

Grem gledat. Zdej bom imel pa ene 5, ko jamram….

Pismo, Jani, kolk si me zdej spomnu na tistga
Bin Osama Ladna, ki se je enkrat sprehajal tu
gor po tem forumu, da crkneš, ej, da dol padeš!
Pih, koko bi jest dons dol padala, mater, zemlja
bi se stresla, kva ne, ko sem pa tko lepo okrogla,
grem na srednje, tam eden piše: bolj ko je okroglo,
boljše je, ajd gremo sprovat!

Ja, je pa hudič, hudič je, ko boli glava, hudič je še večji, ko neha bolet!
Jani, a si unga Stivija Vonderja spravu h gledanju, a je še vedno slep ko kura!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Maš prov… jeben posel, ker.. stvar je točno v tem, kolker delaš, toliko lahko zaslužiš… Jest mam še zdej… ene 10 ljudi, ki delajo naprej.,. pa jest od njih nimam n’č, ker sam ne naredim n’č… ma pa moj… kako bi rekel…. “nadrejeno”, ker pač jest ne poberem denarja in gre direkt k njemu. Sicer je pa on men ponudil biznis in sam še skoz dela, torej… 🙂

Jani se teh stvari ne gre več samo zato, ker ni časa, brez časa pa nima smisla, ker ni denarja 🙂

New Report

Close