Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tuš chash&carry

tuš chash&carry

A v tej trgovini lahko kupujejo vsi ali je to namenjeno zgolj prodaji res “na veliko”? Me zanima, če ima kdo izkušnjo s tem in če so cene kaj ugodnejše kot drugod, recimo da nabavljamo pijačo in hrano za večje število ljudi.

Hvala…
Lp

samo podjetja v tistem tavelikeem v Ljubljani

Kupuje lahko vsak, pač greš na blagajno za redne nakupe in rečeš za navadni račun.
Mi kupujemo alkohol (vino ), splača se tudi testenine, moka, kosmiči, pijače. Dobro pa je pogledat cene in primerjat, ker zna biti tudi kaj dražje.

Hvala za prijaznost 🙂 , lp

Kolikor je meni znano lahko kupujejo vsi, vendar pa brez kartice ne.
Sigurno imaš okrog sebe kakšnega privatnika, ki kartico ima.

lp

Za Diskont Chash & carry v Jaršah pri Domžalah ne potrebuješ nobene kartice, itak vedo, če ne moliš kartice, da je navaden račun.

Veliko stvari je ceneje, zelenjava je velikokrat ceneje kot Lidl in co., sploh solato se pozimi dobi po normalnih cenah, česen je tudi najceneje.
Od navdnega tuša je po večini ceneje, če je v Tušu akcija je tu cena enaka ali celo 1 cent nižje. Edino kar je Tuš ceneje proti diskontu je iz kluba -50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Saj za nekatere stvari, ki sem jih jaz gledala.

Minus je ni narezanih salam in mala izbira sira (v normalnih količinah). Sem ter tja najdeš izdelek, ki je fuuuul ceneje kot drugje oz. po večini trgovin. Letos sem kupila tudi zvezke pri njih.

V Tuševih diskontih lahko kupuje vsak, brez kartice, tudi en sam zavoj čigumijev.
Mi velik mesečni nakup opravimo tam, ni pa nujno, da je vse ceneje.

Mi lahko kdo razloži, kaj pomeni “Chash”?

Potem pa ne vem. Smo se ravno včeraj babe pogovarjale za diskont v Celju in da ena redno tam nakupuje, vendar brez kartice ne.

lp

Vežda lahko razložimo nezmotljivi/nezmotljiva, kakorkoli že – se zgodi tudi najboljšim, a ne?

Cash&Carry – bo zdaj v redu, boš lahko spal/spala?

Upam, da te to ni preveč iztirilo…Jao, jao…s čim se imajo ljudje čas ukvarjati, ko so pa vsi razumeli vprašanje…

jaz tam kupujem kot navaden kupec

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

mi tudi kupujemo tam kot “navadni” kupci. brez njihove kartice, samo rečeš za navadni račun. plačaš lahko seveda s kartico 🙂

veliko stvari se splača. res pa je, da je nas “navadnih” veliko manj kot gostilničarjev in ostalih, ki kupujejo na veliko. (c&c mb).

New Report

Close