Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Tuš Mobil me je okradel!!

Tuš Mobil me je okradel!!

Tuš Mobil me je okradel!!

Hej forumaši, rad bi vas opozoril na stvar ki se mi je zgodila.

Nasedel sem reklamam in letakom Tuš Mobila ki jih je zdaj vsepolno. Ker imamo pri hiši bolj malo denarja moramo paziti na vsak cent in mi je ta akcija Free2 Go Tuš Mobil bila zanimiva ker je samo 5 evro centov na minuto. Rabim pa telefon samo zato da se javim da sem prišel delat ali pa kaj nujnega za trgovino itd.

Zdaj pa sem ugotovil pa sem večkrat preveril, da, mi pobere dol enkrat več! 10 euro centov v minuti ker obraččunajo prvo minuto najprej štartnino pol pa še pogovor. V reklamah pa so rekli drugače tudi kolegica ko dela na blagajni v Tuš trgovini mi je rekla da so jim povedli da je to najcenejše. Ampak ko ni!!

To noben ni povedal da je štartnina ker če jaz imam pogovor samo “zdravo pa adijo” je to manj kot minuta pa mi kasirajo kot za dve minute. TO pa ni fer pa mislim da gre za nategovanje kupcev kar se mi zdi nefer in kaznivo.

Vi ko imate moč pa strokovnjake naj vam pojasnijo pa jih prijavite. Ker sej ni čundo da gre vse u krasne ker vsi goljufajo uboge delavce ko so jim že vse vzeli!! Sram jih je lahko da kradejo tako vsem na očeh! Sem šel vprašat na Tuš pa so rekli da je vsaka minuta 5 euro centov samo štart se plača. To je pa goljufija ker u reklamah nič ne govorijo o štartu ki ga UKRADEJO!!

Pol je ena minuta 10 euro centov dve minute pa 15 eeuro centov, pol je ena minuta v tem primeru 7,5 euro centov. Lažejo da so najcenejši in ljudje nasedajo, ker tega ne vejo!

Bodite previdni da se vam nebo kaj takega zgodilo!!

lp, Stanko

Sej skor ne morem verjet kira pritožba, pa kaj misliš da bomo nasledli temu tvojemu butastemu sporočilu. Glede na to da ni nobenega odgovora ga bom podal sam, sam v vednost tebi. Navadi se brat pogodbe in ne nasedaj reklamnim sporočilom pa bo življenje lepše. Če dobro pogledaš letake in tudi reklamne oglase te akcije vidiš, da sploh ni šlo za zavajanje ampak v kar velikem tekstu piše kako se zadeve oz. intervali obračunajo, zato sploh ne vem zakaj se buniš. Pri drugih operaterjih je še slabše, saj so nekatere pomembne stvari pa res v drobnem tisku in jih le stežka opaziš. Pa ne misli si da bo pri kakem drugem operaterju drugače. Še slabše je…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close