Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija TUŠMOBIL NATEGUJE STRANKE

TUŠMOBIL NATEGUJE STRANKE

http://med.over.net/forum5/read.php?39,10107471,10107471#msg-10107471

Že 2 meseca plačujem za nekaj, kar ne deluje. Najprej so mi prodali usb ključek za mobilni internet okužen z virusom, servis je ugotovil, da ne deluje in so mi ga zamenjali. Tudi potem se ni dalo priklopit na internet, njihovi “sposobni tehniki” mi cel teden niso znali pomagati, so me pustili čakat in obljubili, da me pokličejo nazaj, ko izvejo, kako stvar urediti, kar se ni zgodilo. En mi je rekel, jah, da zna bit problem pri 64-bitnih računalnikih, halooo!?
Reklamacije mi niso hoteli upoštevati, odgovor je bil, da moram plačat račun, kot da je vse ok, da oni niso odgovorni, če mi zunanji modem oz. usb (ki so miga oni prodali) ne dela!?! In da naj se pritožim na agencijo za komunikacije, če čem. Nakar izvem, da lahko le civilno tožim, kar pa da se mi stroškovno ne splača!!!??!! Pa na tržno inšpekcijo…
To je totalna kraja in nategovanje!!!
Na žalost se v tej državi očitno ne splača biti pošten in se lopovov ne preganja na vseh nivojih … pol se pa sprašujejo, zakaj inteligenten folk beži iz tega živega blata??
Obup no!
Kaj mi svetujete???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close