Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tut…

Tut…

…seba vsem prebivalcem gmajne želi vesele in blagoslovljene božične praznike. Da bi jih lepo preživeli v miru, blagostanju in družinski sreči z medsebojnim razumevanjem.

seba

seba, enako želim tudi tebi, da bi delček vaše sreče občutili tudi tisti, ki se bodo šele rodili.
Konec koncev je lahko življenje sila lepo, če le mi tako hočemo in če znamo videti predvsem tisto, kar boža našo dušo in srce.
s

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

lepo napisano. Hvala enako

kaj pomeni blagoslovljen?
Mislim prijatu,saj ti nočem posta minirat…sam, ko se poglobim v to besedo me skoz in skoz prpelje do duhovniške latovščine….
Eh,kakorkoli, fejst bodi Seba!

Enako Sp

Tebi tudi Sebč.

haha, a si si moral dopust vzet, za jelkico postavit? ;))))))))))))

neeeee, sam nič se mi ne da

Hvala enako

hahah, sej vem zakaj se nisi oglasu pod post…………..

???

nič ????……….. svoj post sem ti odprla……… ti pa tiho………… haha……. pa sej vemo kdo je………………….. šmrkolin…………… hahha

oki ?????????

enako sebi tud tebi in tvojim 🙂

B.

enako hvala

Spoznati pravo pot, prave ljudi in storiti prave reči in v sebi in drugih, najti le dobre stvari, ti ob novem letu *sama želi

*Veliko uspehov v prihajajočem letu*

*Vesel Božič in srečno novo leto 2005*

LP*

TUT…tebi enako, Sebi !

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

tusi tebi *sama. In upam da ne boš sama ;o))))))))))))))

Sašk, tut tep

Hvala bogu,da nisem nikoli sama *, čeprav včasih začutim, potrebo po samoti…lp*

no, to me je skrbel hahahahahahah. Sicer je pa včasih tut dobro se za dan v kakšen samoten kotiček ulešt

Ah sem preveč živahna en dan, pa ne bi mogla zdržat sama… 🙂

tako vse pravte

Res je da smo vse živahne je pa razlika v tem, da ma vsaka svojo tehniko.. 🙂

No zdaj pašibam na sneg,lepe praznike se še slišimo..lp*

…od mene……..lepe praznike………..in kakšno potičko…:))))

The best in life is free

mislim …da je povedano od srca

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close