Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TV 2 go

TV 2 go

Mogoče za koga trapasto vprašanje: sem naročnik T-2. Grem na dopust na Brač. A lahko tam s to aplikacijo gledam TV na lap topu. Kako? Pa prosim, po kmečko razložit, ker sem samo glupi user. Kaj moram naložit? Kaj moram imet?

Ce se mi prav zdi, sem zasledila reklamo, da lahko gledas po celi eu.
Najboljse, da poklices na njihov klicni center, da ti razlozijo iz prve roke.

Rabiš internetno povezavo in odpreš tole: https://tv2go.t-2.net/

Da lahko. Če lahko gledaš v Sloveniji, boš brez težav gledal tudi na Hrvaškem.

Vsaj ena korist od EUkratov.

Še nasvet. Če ti bo zaradi slabšega interneta video štekal, lahko v nastavitvah izbereš nižjo resolucijo.

Ampak boš rabil kar dober wi-fi sprejem, kar pa po navadi v raznih apartmajih ni ravno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz imam Telekom. Moram za gledanje tv-ja na morju imeti voyo? Ga dobim brezplačno?
Lahko gledam preko wifi-ja?

tv2 to go po eu dela carsko….kot doma….samo wifi pa mora biti vsaj znosen.

Kako pa “priključiš” t2? So kakšne kode, ki te spoznajo kot plačnika?

Vpiseš se. Uporabniško ime je isto kot naročniška številka. Geslo pa mislim da moraš prvič zahtevati in ti ga po pošti pošljejo.

Drugače pa lani še ni delalo izven Slovenije… kaže da so to spremenili.

Pozdravljeni,

naši naročniki lahko tudi v EU spremljate TV prek https://www.tvin.si/.

Lep pozdrav,
Telekom Slovenije

geslo in vse imaš na pogodbi oz. drugih papirjih, ki si jih dobil ob sklenitvi naročnine….nek horizont ali nekaj takega….naložiš aplikacijo, se prijaviš in gledaš.

geslo in vse imaš na pogodbi oz. drugih papirjih, ki si jih dobil ob sklenitvi naročnine….nek horizont ali nekaj takega….naložiš aplikacijo, se prijaviš in gledaš.
[/quote]

Pri T-2 moraš to geslo posebej naročiti za aplikacijo T2 2 go. Pošljejo po pošti, izjemoma tudi po mailu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pri T-2 moraš to geslo posebej naročiti za aplikacijo T2 2 go. Pošljejo po pošti, izjemoma tudi po mailu.
[/quote]
lahko se je kaj spremenilo….jaz zase vem, da nisem nič posebej naročal…

New Report

Close