TV DEBATA; Ljubezen po domače, POP TV
Kaj pa letošnja, oddaja Ljubezen po domače? Še nihče se ni dotaknil včerajšnjega dogajanja in nekaterih značilnih faconarjev;
BRANE IZ LUBLANE: Aveš
SABINA VEČNA ISKALKA LAGODNEGA LAJFA
MIRJANA IZ HRVAŠKE RAZLIČICE
TRMASTA SIMONA, ki je že oplela
in vsi ostali.
Od včeraj me je najbolj “pogrela” glih Sabina, ki se samo pretvarja da bi iz Šmarne Gore skočila na Janeza, v resnici pa sploh nikogar ne išče, ampak so jo namuvali iz POP TV, ona pa komaj čaka, da se ima fino in da zasluži čim več keša med tem, ko še dobro papca in pije.
Malo kateri/a je v to oddajo prišla iskat pravo ljubezen in potem zares poprijet za trdo kmečko delo. Kot je tud povedala že ena kandidatka, da, ona pa ne bo delala na kmetiji? A res, zakaj si se pa potem prijavil, hudič babji in to k tipu, ki ni skrival, da išče pridno ženo(deklo), ker sicer take tud obstajajo, ampak bi jim morale lajdrice, ki so se prišle NASTAVLAT NA TV, dat mesto in se prijavit v kak drug šov,, al pa odplesat kar na Tdomostovje.
Letos je res čudna tale oddaja, niti ene normalne, iskrene ženske ni. Najbolj me mot, da so ene zrd dnarja pa “ prepoznavnosti” notr, pa da se tujke niti mal ne potrudjo razumet slovensk medtem ko pricakujejo, da bodo usi razumel njih. Najbolj iskreni pa resni se mi zdijo moski od Metke pa zenske od Johna.
Nekdo, ki ne mara ali pa rabi šova, pa res ne rabi ljubezen iskati preko tv oddaje. Saj se da tudi brez. Če je šov, naj bo šov.
Jaz samo ne razumemo tiste gospe, ki se je pohvalila da je “interier designer” (ker očitno ne ve da tudi slovenski izraz obstaja, ki bi ga gospod mogoče celo razumel, vsa urejena, frizura, oblačila….pa brez sprednjega zoba. WTF? In potem prijavi da gre v tujino ker jo kličejo za delo? Resno? Tako uspešna pa si ne uspe zrihtati zoba? A ni celo tako da ti za prva dva pripada na zavarovanje? Ne razumem res ne. Ker očitno ni za kmetijo res ne razumem zakaj je bila tam? Za reklamo? Ker ne vem no ampak jaz ji glih ne bi zaupala da bo estetsko uredila moje domovanje če še take osnove kot so zobje pri sebi ne uspe.
Mislim, da ima sprednji zob, samo sta obe enki tako zelo narazen (pa še poševno navzven), da je vmes prostor še za en zob in zgleda, kot da en manjka.