TV HIŠE SO IN BODO ODGOVORNE ZA VSE MRTVE PO CEPLJENJU
TV hiše ljudi vsaki dan po večkrat na dan opozarjajo naj se ljudje cepijo!!!
Ko bo prišla tale svinjarija na dan tudi s strani sodišča in bo razglašena prevara farmacevtske mafije in WHO-ja, bodo TV hiše poročale, MI NISMO TEGA VEDELI!!!
Jaz pa vam že zdaj povem, da so čisto vse TV hiše to vedele, ker sem jim jaz osebno pošiljal video posnetke in druge materiale, da bi jih objavili, pa se to niti enkrat ni zgodilo. Sploh pa TV SLO MANCI AMBROŽIČ sem poslal najmanj 10 krat PA NIČ!!!!
Spoštovani gledalci, polega tega, da bo morala MANCA AMBROŽIČ odgovarjati, zakaj ni preverjala teh sporočil in zakaj ni reagirala, ko sem ji poslal dokaze, da virus SARS-COV-2 nikjer ni bil izoliran in da dokaz o obstoju novega virusa ne obstaja in da posledično je PLANDEMIJA razglašena nezakonito- NOBENE REAKCIJE OD MANICE AMBROŽIŽ.
Ta ženska kot GLAVNA UREDNICA informativnega programa RTV SLO bo zato morala odgovarjati!!!
Počakajmo na sodbo evr. sodišča za človekove pravice v zvezi z zadevo: Nürmberg 2021.
Ovadbo z mnogimi releavntnimi dokazi, preko katerih sodišče, tudi če je podkupljeno, ne bo moglo iti, je vložil znani nemški odvetnik dr. Füllmich.
Zadeva bo zaključena do konca leta, najkasneje do naslednje spomladi.
Za zločine priti človeštvu bodo nekateri obdolženi, če bodo spoznani za krive, sedeli 10 – 30 let.
Naj bodo veseli, da ni več možno izreči kazni smrt z obešenjem, kot je bila izrečena nekaterim nacističnim zločincem zaradi zločinov proti človeštvu leta 1946 v Nürmbergu, Nemčija.
Kajti če bi sodišče lahko izreklo in izvršilo smrtne kazni, takega kovid sranja, kot ga imamo sedaj, ne bi bilo nikoli več v naslednjih 30-ih letih…
Zato ker so te stvari brez dokazov in totalno neumne. Sploh pa temeljijo na hipotezah ki so samo teorije. In neka tv hiša ne bo predvajala teh stvari ki so od paranoičnih in zelo nerazgledanih ljudi ki nimajo pojma o čem sploh govorijo. In to tudi sam veš. Povem pa ti to, da se nobeden sploh ne odzove na tvoje provokacije. Ker enostavno je brez smisla. Si glup in tak boš tudi ostal. Svet pa bo šel dalje..
sojenje bi se moralo začeti takoj, odvetniki so pripravljeni, vložili so tožbo in to bi moralo iti urgentno naprej, ne pa septembra, ko se bo že več kot polovica ljudi zaradi strahu, ki ga zganjajo fašisti cepilo. Sodišče bi moralo URGENTNO USTAVITI CEPLJENJE, dokler ni konec cepljenja!!! To, da bo sojenje tako pozno, je že prvi znak, da sodišče (vsaj predsednik sodišča) sodeluje s to mafijo!!
Od 1. aprila 2021 je VAERS po cepljenju proti COVID-19 prejel 56.869 neželenih dogodkov, vključno s 7.971 hudimi poškodbami in 2.342 smrtnimi žrtvami. Od teh smrtnih primerov se jih je 28{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zgodilo v 48 urah po cepljenju. Najmlajša oseba, ki je umrla, je bila stara 18 let.
Od 1. aprila 2021 je VAERS po cepljenju proti COVID-19 prejel 56.869 neželenih dogodkov, vključno s 7.971 hudimi poškodbami in 2.342 smrtnimi žrtvami. Od teh smrtnih primerov se jih je 28{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zgodilo v 48 urah po cepljenju. Najmlajša oseba, ki je umrla, je bila stara 18 let.
[/quote]
Koliko prijav iz Slovenije?
A ti kekci karkoli beležijo kot stranske učinke?
Kam se da še prijaviti sumljive smrti?
So bile avtopsije sploh narejene?
Na podlagi česa so umrli po prejetju mRNA dobili smrtovnico?
Kdo sploh to v resnici nadzira pri nas?
Kam se ljudje lahko pritožijo?
https://www.openvaers.com/covid-data?start=40
Besed sistem za poročanje
https://www.openvaers.com/covid-data?start=40
Besed sistem za poročanje
[/quote]
Popravek
Vears sistem ….. Mi je mobitel samodejno spremenil
NAJDE SE TUDI TO:
https://www.reuters.com/article/factcheck-vaers-deaths-idUSL1N2LV0NY
Pa lep pozdrav!
Manica Ambrožič ni le urednica informativnega, ampak vseh programov, ki jih gledaš na rtvslo.
Težka bo… to klicanje na odgovornost … dvomim, da bo sploh kaj v Sloveniji, saj nihče, nobena iniciativa ne bo prišla do splošne podpore, ki bi ji omogočila proces na sodišču. Kdor pozna našo sceno, bo potrdil, da so v Sloveniji bili prvenstveno ljudje iz kulturnega in akademsko teoretičnega sektorja tisti, ki so začeli karkoli premikati in spreminjati, kakor se je to dogajalo v 80ih, kar je rezultiralo v veliki osamosvojitvi.
Danes klima niti približno ni takšna. Kulturniki se umikajo iz tega diskurza. Akademiki so pridno tiho in komaj čakajo le to, da bodo lahko začeli v živo širiti akademske resnice izpred časa kovid virusa. Mirovni inštitut bi bil ena taka institucija, ki bi lahko sprožila akcije na to temo. Vendar se Vlasta Jalušič, ustanoviteljica in vodilna, zadnje čase posveča umetnosti in ko sem jo zadnjič poslušala v intervjuju s Ksenijo Horvat, se je retrospektivno jasno deklarirala za promotorja ‘žametne revolucije’ , po Hanni Arendt, tako da od te institucije ne moremo pričakovati dejanske akcije, temveč bolj sociološko refleksijo, ki pa bo nedvomno zelo kvalitetna in kritična. Vendar knjig ne beremo več, zato bo vse ostalo v knjižnicah.
Zelo dvomim, pa mogoče tega ne bi smela povdarjati, da bodo v Sloveniji komurkoli sodili na sodišču za karkoli, kar je povezano s tem mega škandalom pogubnih razsežnosti. Saj se zavedajo, da če bodo dopustili najbolj nedolžno sodno obravnavo, lahko to sproži val sodnih razprav in splošno javno zmedo. Ki lahko vodi v strmoglavljenje celotnega političnega vrha. Vedite, da tega noče nihče izmed poslancev, bodisi opozicijskih bodisi koalicijskih; kateri pa še sami več ne vedo, kam se naj postavijo, da jo bodo manj skupili, ko bo vse to, resnica, prišla na dan. Varovali bodo sistem do konca in zmagali, saj narod bo hvaležen najbolj, da je vsega slabega konec, da je konec omejitev. Narod bo še globoko hvaležen ‘odgovornim’, da so končno pregnali virus iz slovenskih bolnic.
Največjo priložnost za slehernika vidim v tem, da ozavesti razsežnosti in zaskrbljujočo navidezno brezizhodnost tega kovid fenomena ter spozna, enkrat za vselej, da je treba iskati le resnico in jo iskati do konca in vedno. Kar mora vsakega pripeljati do spoznanja, da NI VSE TAKO, KOT SE ZDI, ČE GLEDAŠ TIVI. Sicer je pa za to spoznanje očitno potreben kvantni skok zavesti, sicer bi se mnogi že davno ‘spreobrnili’, ki berejo in poslušajo komentarje in video dokumente ljudi tukaj, ki jih večina strpa v kategorijo ‘teoretiki zarot’ ali odpadniki družbe ali tisti, ki širijo kaos in zmedo. Vemo, o kom je govora. O najbolj dragocenih.
https://www.openvaers.com/f-a-q
Je kar lepo uradna stran.
https://www.openvaers.com/f-a-q
Je kar lepo uradna stran.
[/quote]
Prehitro oddano….
https://wonder.cdc.gov/vaers.html
Že nekaj mesecev informativnega programa ne gledam več. Ne morem več gledati tistih nagobčnikov, vsak dan propagande projekta C-19 in cepilne propagande.
Prej sem gledala vsak dan, da sem se smejala zraven lažem in manipulacijam; zdaj pa ni več smešno. Hudo resno je.
Pripravljeni so iti do konca, uporabiti vsa sredstva za uresničevanje Agende 2030. Včeraj me je zanimala tema tarče, ker zmeraj nekaj na pol in zamegljeno okoli streljajo, direktno se C-19 natega ne lotijo nikoli. Včeraj gledam prvih pet minut in preklopim – ne vem, kaj je bilo naprej…a je kdo do konca gledal?
Po prvih pet minut mi je bilo jasno, da je še Tarča RTV SLO postala servilna CEPILNA PROPAGANDA.
PODPISUJTE!
Peticija:
RTV Slo naj pove resnico / pridružujemo se pozivu dr. Pirnata
https://www.peticija.online/rtv_slo_naj_pove_resnico__pridruujemo_se_pozivu_dr_pirnata?uv=35388075